Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Telemach - povećanje brzine?

370 pregleda · 21 odgovor · otvorena 03.12.2011. u 13:41

Nakon sinoćnjeg prekida konekcije, jutros sam ustao da skinem sebi PES i, kako se to kaže žargonski, zijanio sam se. Zašto?

Naime, koristim S paket, tj. brzina mi je uvijek malo ispod 500 kb/s. Jutros sam pustio da se igra skida, otišao doručkovati, kad šta vidim. Brzina mi varira između 690 i 715 kb/s 

Mislio sam otići na speedtest, ali neću da pauziram ovaj torrent, nek dere 700kb/s dok još može 

Pa, evo sad vas pitam, da li je i kod vas slična situacija? Jer ove specifikacije interneta odgovaraju M paketu, dok ja plaćam onaj najmanji... Šta se dešava? 
Povecali su brzine

imas na njigovoj pocetnoj

Telemach,Bh telekom.Sad cekamo i HS
alfabet je napisao/la:
povecanu su brzine juce... informisi se malo 
Ozbiljno? :O

Nisam uopšte znao. Ima li igdje napisana vijest o tome, da pregledam? Ja sam mislio meni se nešto zeznulo, poludio internet 

Da, primjeti se da se brzina drastično povećala.
Cloud je napisao/la:

Nisam uopšte znao. Ima li igdje napisana vijest o tome, da pregledam? Ja sam mislio meni se nešto zeznulo, poludio internet 
http://telemach.ba/Obavjesti/1288/TELEMACH+POVECAVA+BRZINE+INTERNETA+I+UVODI+NOVE+KA.shtml
Dobro ljudi nemorate covjeka odma srkletit ,..

Da povecane su brzine ,a i bht ce uskoro povecati brzine paketa 1G i netFlat ,zzz
Jesu ocam mog povecali brzine , *BEEP* me svako ako nisu nepomako se s mjesta
Eh nama Bhtelekom svake nove godine priredi neki poklon. Cak cemo i mi iduce godine dobiti vecu brzinu...
Ovo mi je sve nekako nerealno :S
Svaka im cast!

Nemam rijeci ♥ 
@megamix

Racun za kablovsku ti je 15 KM
Da hoce sad i ovaj TxTv povecati brzine.
Sto bi to bilo dobro 
mofo je napisao/la:
Eh nama Bhtelekom svake nove godine priredi neki poklon. Cak cemo i mi iduce godine dobiti vecu brzinu...
- Do 2016-te cemo imat' 100 mbps 
mofo je napisao/la:
Mtel "propao". Tek "mozda" u februaru povecaju sta. I to sto povecaju je jadno. Za plakat oca mi. Placam 25KM+PDV za 1.5MBps/128kbps

Placem :S
mofo je napisao/la:
Slazem se .

Od kako imam net Bht svake godine to nesto ''poklanja'' ,a sada ovim iz telemach-a nije tako pa kad se povecaju brzine cudno im ? heh
Cloud je napisao/la:

Nisam uopšte znao. Ima li igdje napisana vijest o tome, da pregledam? Ja sam mislio meni se nešto zeznulo, poludio internet :D
Brzine su povećane jer su dobili dosta žalbi na račun televizije.Imam najveći paket i 20 mb/s je download čini mi se , ako ovako ostane , super >.<
meni smanjili jedva otvaram gugl j**o te dan
povecane su brzine kako kome meni je jos isto HAHAHA :D klosari  9-) jos u mene bilo najjaci paket  :@

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.