Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PS2 Emulatori!!!

0 pregleda · 6 odgovora · otvorena 14.01.2007. u 21:07

Citao sam o ovim emulatorima, i na nekim stranicama pise da postoje, na drugim da ne postoje...

E sad mene interesuje da li postoje ovi emlatori koji mogucuju da se igre sa PS2 igraju na PC-u!!!

Ako postoje, imaju li da se skiniu sa neta, i ako moze link!!!!
Mislim da postoji ali samo mogu original igrice, a za PS1 100% postoji. Moje misljenje
Naravno da postoje ja sam skoro skino 1 i moram nama da ti kazem da trebas imat jak racunar, dosta jaci nego ovaj moj(vidi profil)
Skini sebi ovaj emulator, prica se da je najbolji:
http://www.emulator-zone.com/doc.php/ps2/pcsx2.html
Dabi radio emulator trebas imati i bios za njega, ovdje:
http://hem.passagen.se/bonassa/data/ps2bios.rar
A sve oko namjestanja mozes naci ovdje:
http://www.pcsx2.net/guide.php

SRETNO
prosli mjesec moj jaran nabavio ps2 emulator..sve radi ono netrebaju originali biti i taj nuts..jedini problem sto mu stopa svaka igrica ko luda ..znaci nemoze se igrati kako treba..
armany je napisao/la:
prosli mjesec moj jaran nabavio ps2 emulator..sve radi ono netrebaju originali biti i taj nuts..jedini problem sto mu stopa svaka igrica ko luda ..znaci nemoze se igrati kako treba..

Ima compatibility list i tamo ti pise koje igre mogu a koje ne!Nije tacno da svaka koci.
postoje emulatori za PS2, ne moras imat orginal igricu ... i NE MORASH imat zvijer racunar jer je bios od emulatora suvishe spor da bi se moglo igrat

pa sad ko voli nek izvoli

btw ... www.ngemu.com
Imam ja samo sto mi nemoze skino ja sa google.com i sada jednostavno ne radi ja sam mislio da mi je slike na desktopu jer nesto nije u redu sa njom jer na njoj pise da su igre sa playstationa suck i uvijek mi se trese slika, takodjer sam mislio da je do zvucnika jer kada mi zvoni mobitel izbaciva neke cudne zvukove,ako mislis da je ps emulator jedino rijesenje grdno se varas jer ima jos nekakav ko cd-rom koji se ubace cd od ps i onda jednostavno pocme igra ne treba je ni instalirati niti nista,probaj naci to ako ne nadjes reci da ti pomognem u trazenju i takodje sam vidio u lika da ima nekakav kabal sa kojim prikljuci PS na comp. kaze to radi zato jer mu je otisao laser, ja ne znam jeli me zajebaje ali znam 100 % da se moze,ako se ne moze javi mi se na msn da ti reknem da nemoze,ako mislis da je to sve samo da znas da nije, ima ti jedan program preko kojega mozes igrati ali ti stopa ko ludo,a imas naci na internetu playstation i kupis ga sebi,ako nemas para reci meni ja cu ti maznit od jednog lika glup ko *u*r*c i nece ni skontat da nema playstationa a igrat ce.Ako si mislio igrat na computeru igre od plejstejšna onda ti nemore jer trebas imati posebne programe za to.ako zelis mogu ti ja nabavit za 20 km plejstejsn 2 ,ali neredi a mozes da ti maznem ali necu jer mi je zao lika zato sto je slijep pa ne vidi...takodjer imas i za plejstejsn 1 emulator nekakav,ja ti neznam sta je to,znam jedino da je to nesto da igras na computeru igre od plejstejsna ali ja vidim da ti trazis za 2 zato jednostavno otidji i kupi igricu i igraj na plejstejsnu ako mislis da nemoze onda se varas jer moze samo neznam kako tocno,aje ako mislis da moze reci mi da ti javim.neznam sta da ti jos kazem jer igrice na plejstejsnu 2 su bezveze i ne da mi se vise pisat cao do vidjenja imam ja samo sto mi nemoze skino ja sa google.com i sada jednostavno ne radi ja sam mislio da mi je slike na desktopu jer nesto nije u redu sa njom jer na njoj pise da su igre sa playstationa suck i uvijek mi se trese slika, takodjer sam mislio da je do zvucnika jer kada mi zvoni mobitel izbaciva neke cudne zvukove,ako mislis da je ps emulator jedino rijesenje grdno se varas jer ima jos nekakav ko cd-rom koji se ubace cd od ps i onda jednostavno pocme igra ne treba je ni instalirati niti nista,probaj naci to ako ne nadjes reci da ti pomognem u trazenju i takodje sam vidio u lika da ima nekakav kabal sa kojim prikljuci PS na comp. kaze to radi zato jer mu je otisao laser, ja ne znam jeli me zajebaje ali znam 100 % da se moze,ako se ne moze javi mi se na msn da ti reknem da nemoze,ako mislis da je to sve samo da znas da nije, ima ti jedan program preko kojega mozes igrati ali ti stopa ko ludo,a imas naci na internetu playstation i kupis ga sebi,ako nemas para reci meni ja cu ti maznit od jednog lika glup ko znas vec sta nece ni skontat da nema playstationa a igrat ce.Ako si mislio igrat na computeru igre od plejstejšna onda ti nemore jer trebas imati posebne programe za to.ako zelis mogu ti ja nabavit za 20 km plejstejsn 2 ,ali neredi a mozes da ti maznem ali necu jer mi je zao lika zato sto je slijep pa ne vidi...takodjer imas i za plejstejsn 1 emulator nekakav,ja ti neznam sta je to,znam jedino da je to nesto da igras na computeru igre od plejstejsna ali ja vidim da ti trazis za 2 zato jednostavno otidji i kupi igricu i igraj na plejstejsnu ako mislis da nemoze onda se varas jer moze samo neznam kako tocno,aje ako mislis da moze reci mi da ti javim.neznam sta da ti jos kazem jer igrice na plejstejsnu 2 su bezveze i ne da mi se vise pisat cao do vidjenja...

jao sto se i ja ispisa ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.