Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PS2 Emulator

553 pregleda · 5 odgovora · otvorena 11.06.2007. u 09:16

Eh, downloadovao sam NSX2 emulator. Sad, zanima me je li ko kad probao installirati igru sa PS2 na comp preko navedenog programa? Stopa li, grafika? Iskljucivo me zanima Tekken 5. Njega sam imao namjeru installirati, pa reko prije toga da pitam vas, da se dzabe ne patim sa emulatorima jer znam da je komplikovano namjestiti.
Otprilike, da li bi moja konfiguracija mogla to podrzati ?
Thx
Mozes probati, mada ces se na kraju mucit 2 dana i nece ti raditi kako treba... Radije skupljaj pare i kupi pravi PS2, ustedices mnogo zivaca...
¸poslao sam vijest o novome emulatoru ne znam koji si skinuo probaj naci ono sta ti treba, zapravo koja ti je konf na koju si mislio... ?!
               Yuber je napisao/la:
¸poslao sam vijest o novome emulatoru ne znam koji si skinuo probaj naci ono sta ti treba, zapravo koja ti je konf na koju si mislio... ?!

Zar je tako tesko kliknuti na moj nick? Whateva...

Athlon Dual Core 3600+
DDR2 1GB
7300 GT
Asus M2N8
www.ngemu.com ... mada, koliko ja znam, PS2 emulator ima tako spor bios da se ne moze igrat na normalnim fps.om ... ali eto pogledaj tu sta ima
Ma djaba vam probavati, da imate 2 Xeona u centralnoj... jednostavno je bios spor, da se ne moze igrati, fps ce uvijek bit 4-5, tako je to, zaboravite na tu emulaciju... Ali ako se ipak hocete praviti frajeri, malo guglanja vas moze dovesti do biosa (mislim da negdje imam link, pogledacu kasnije)... Ipak, kazem, bolje skupit pare (svi imate neke podloge za misa od cca. 100 KM), zar nije bolje skupit za PS2?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.