Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Koje sluške izabrati ?

489 pregleda · 21 odgovor · otvorena 13.11.2011. u 23:11

Eh ovako mogu dobiti dvoje sluške za istu cijenu, ali ne znam koje se više isplate i koje su bolje. 

Sennheiser HD 203 ili Steelseries Siberia Fullsize White V1 
Pa većina kaže da su Sennheiser je***e slušalice al ja neću ništa da o njima pametujem jer nikad nisam ih ličbo probo. Što se mene tiče nekako i na izgled mi se ne čine dobre (po viđenim slikama na googlu) tako da ja bih ti preporučio da uzmeš Siberie! 
takodje nisam probao seheneiser il kako vec al ljudi govore da su drama 
a da ti kazem sa siberije kad malo ostare zvuk im se pogorsa nije to to evo ja ih imam 2 -3 godine nez nije to to 

a za te sehheneiser pitaj stoku cini mi se da je on imo jedne 
Nisam gledao specifications sennheiser slušalica, pogledao sam samo sliku i bilo mi je dovoljno.

Što ne znači da nisu bolje, ali preporučujem tebi da pogledaš.

Ljudi govore za sennheiser da su prejake, ja ih lično nikada nisam koristio, koristio sam v1 i veoma dobre meni bile.

Tvoja odluka. 
Preporucujem ti Steelseries Siberia Fullsize White V1.
Ma Siberie qme, da ne valjaju raja ih ne bi ni kupovala :D
Steelseries Siberia Full Size White V1
Nemoj uzimati Steelseries audio opremu nikako, sto ne valja ne valja.

Ljudi ih kupuju zato sto lijepo izgledaju i zato sto profesionalci koriste, isti slucaj sa Intelli 3.0.

Uzmi Sennheiser, zazalices ako poslusas ove iznad mene i uzmes Siberie.

Post dobio aplauz od KRYSTAL

Sennheiser ftw
Steelseries Siberia Full Size White V1 bracaa uzmi neš se pokajatt 
Steelseries Siberia Fullsize White V1 kMNNNNNN
Steelseries Siberia Fullsize White V1
nebi ih raja kupovala da nisu dobre

Post dobio šamar od KRYSTAL

siberije majka evo ja cu ti reci jer sam probao i te sennheiser u jarana
ne mogu posolit siberijama za FPS,nisu to gaming sluse,za muziku su bolje jer imaju ljepsi bass ali opet ne pretjerano bolji
siberije za igru se ubile imam ih licno i cak bez zvucne cujes jasno sa koje strane ti neko ide dok kod tog sennheisera nije slucaj(jedino neke novije da probas al naravno skuplje su)

MUZIKA=SENNHEISER
GAMING=SIBERIJE
Ovako Sennheiser HD 203 su ti u ranku sa Speedlink Medusa-ma NX možda malo bolje , a dok siberie su dosta kvalitetnije i dosta ergonomičnije od ovih ,mada ja tražim nove V1 da uzmem ali nema na stanju nigdje !
Steelseries Siberia Fullsize White V1 ti slobodno zaposli neces se pokajati 
Siberie 

Post dobio šamar od KRYSTAL

Definitivno sennheiser. Nisam probao ove ali sennheiser je sennheiser 
Ako želiš slušalice radi slušalica a ne furanja, jao ja imam Siberie baš sam kul, kupi Senn, ali ako hoćeš da budeš kao svi ovi kanteraši i da se pušeš onda uzmi Siberie.

Senn su sigurno bolje i kod skoro svih "normalnih" ljudi važe za jedan od top brendova u svijetu a SS su slušalice za "gamere" koje su dobre ali ni blizu kao Senn.Imao sam priliku probaci jedne Senn slušalice i mogu ti reći da se SIGURNO nećeš pokajati ako ih kupiš.

Ove iznad ću malo podsjetiti na pravila.
Ja sam no lifer, visok sam 174 cm, i imam 97 kila, aplauz bi me obradovao više nego dvije sise veličine 5. Hvala unaprijed. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.