Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 20 bodova

HDD problem sa memorijom .

170 pregleda · 11 odgovora · otvorena 13.11.2011. u 22:18

Prije svega pozdrvljam Vas .

E sad ovako kupio novi računar (odnosno dijelove) i sklopio sve. Instalirao w7, ali na dvije particije (HDD je 320GB), i naravno dok sam poskidao programa i tih stvarčica napunila se ova prva particija od 30 GB , krenuo naravno kao i svi što bi krenuli da skinem par igrica sa torrenta ali ne može jer nema dovoljno prostora na prvoj particiji , e sad mene zanima kako bi ja namjestio ovo sve što se skida da ide na ovu drugu particiju ,prvu da ne diram ništa .

Bilo šta da prebacujem , sa mobitela ,usb-a, cd-a hoću da mi se odmah spasi u ovoj drugoj particiji !

Hvala !
Kad skidas sa torrenta:

Kad instaliras uvijek idi browse ili sl.

E sad kad skidas normalno to neznam.
napisi nazive programa koje koristis pa cu ti napisati postavke 
Udjes u postavke tamo cime skidas , download sekciju stavis taj disk koji hoces , ali u tom disku napravis folder!
Ako skidaš preko bit torrenta ovako :

Torrent - Options - Preferences-Dircetories- Put New Download To or Move Compeleted Downloads To :
Neznam jel ti onaj !
qTorent !
skile je napisao/la:
napisi nazive programa koje koristis pa cu ti napisati postavke 
Vidi bilo šta da prebacujem ,bilo to sa mobitela , cd-a ili usb ide na ovu prvu particiju , ne moraju biti programi !
Ako ti je BitTorrent onda ides sljedece:

Pokrenes BitTorrent pa zatim Options>Preferences>Directories i tu imas da odaberes lokaciju gdje ces da skidas (Location of Downloaded Files - Put new downloads in) i jednostavno odredis tu drugu particiju i to je to 
Rješenje
VoLtimaND je napisao/la:
Vidi bilo šta da prebacujem ,bilo to sa mobitela , cd-a ili usb ide na ovu prvu particiju , ne moraju biti programi !
Mozzila :

Ides na browse i odaberes particiju i folder u njoj.

Google Chrome :

chrome://settings/advanced

ides na change i odaberes particiju i folder u njoj.

uTorrent :

Tools- preferences :

Bittorrent :

option - preferences :

Ovo ti je za programe, što se tice ostalog prebacivanja to stimas prema sebi. Drag & Drop iz foldera u folder. Nadam se da me razumijes.

Post dobio aplauz od nermin

VoLtimaND je napisao/la:
Problem ti je sto ti su Documents na C:/ disk, udji u C:->Users->(Ime tvog usera), selektiraj sve osim Desktop folder, CTRL+X, idi na disk D:/, napravi novi folder Users i unutra CTRL+V .
mislim da je to isto ko sa stimom pokusaj instalirat torent na drugi
skile je napisao/la:
Mozzila :

Ides na browse i odaberes particiju i folder u njoj.

Google Chrome :

chrome://settings/advanced

ides na change i odaberes particiju i folder u njoj.

uTorrent :

Tools- preferences :

Bittorrent :

option - preferences :

Ovo ti je za programe, što se tice ostalog prebacivanja to stimas prema sebi. Drag & Drop iz foldera u folder. Nadam se da me razumijes.
Uglavnom to je to 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.