Evo ljudi napokon su prikazali prvi video iPhone-a. Izgleda impresivno, predobro i kostat ce oko 700 KM sto nije puno s obzirom sta pruza.
Link
iPhone - prvi utisci
1.665 pregleda · 47 odgovora · otvorena 12.01.2007. u 10:44
abasi je napisao/la:
Sve je EXTRA, slike, muzika, listanje albuma, senzor za okretanje,zoom slike mi je najsimpaticniji, Stvarno extra ! Cista 10ka ! Zadovoljan sam iPod-om tako da planiram i ovo uzet, ali kao sto rece ABASI, ovaj internet me malo zabrinjava ... Podrzava li ? (iako mislim da ne podrzava) jedino ga to koci kod nas, taj internet ... A ostalo cista 10ka !
| dali nasha mrezha podrzava iphonov interneT? |
Sve je EXTRA, slike, muzika, listanje albuma, senzor za okretanje,zoom slike mi je najsimpaticniji, Stvarno extra ! Cista 10ka ! Zadovoljan sam iPod-om tako da planiram i ovo uzet, ali kao sto rece ABASI, ovaj internet me malo zabrinjava ... Podrzava li ? (iako mislim da ne podrzava) jedino ga to koci kod nas, taj internet ... A ostalo cista 10ka !
OMG valja ovo imat ali zao mi para za ono dat...
Osim sminkerskog izgleda ne vidim sta ovaj telefon ima sto drugi vec nemaju...Apple se tek izjednacio sa ostalim proizvodjacima mobilnih telefona...znaci vec vidjeno jer vec postoji...
prodao bih rodjenu majku .. sve u svemu kao sto deasth kaze .. imat cu ga kad tad
masina!!!!!! al jednom ispadne....
prodacu dusu i tijelo al' cu ga se domoci
nemam za edita al' se nisam mogao suzdrzati.
Shelby nooberu jedan jesi li ti skontao da si odgovorio deset puta na ovu temu ? pa je l' ti samo do toga stalo ? od tih deset puta devet puta je besmisleno. jesi li pogledao uopste ovaj video o telefonu ? zasto osjecas potrebu da odgovoris na svaki post pa cak i ako nisi prozvan u istom ? koji ti je ?
Shelby nooberu jedan jesi li ti skontao da si odgovorio deset puta na ovu temu ? pa je l' ti samo do toga stalo ? od tih deset puta devet puta je besmisleno. jesi li pogledao uopste ovaj video o telefonu ? zasto osjecas potrebu da odgovoris na svaki post pa cak i ako nisi prozvan u istom ? koji ti je ?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.