Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

iPhone

117 pregleda · 8 odgovora · otvorena 14.07.2008. u 08:56

Zanima me da li iPhone(8GB) kad se dekodira za nasu mrezu, ima podrsku za GPRS (konekcija na net), i je li moguce install chat programa poput mig33...i sl

Neko imao iPhone, iskustva ?

ovo me zanima jer mislim uzeti iPhone 8GB ;)
ne isplati ti se uzimat iphone i da ga koristis u BiH ... pola funkcija neces moci koristiti ... ja ti preporucujem za te pare da uzmes N95 8 GB ... Puno bolji mob :S

a za gprs pitaj one u telecomu dali imaju postavke za iphone :D
_GiLa_ je napisao/la:
ne isplati ti se uzimat iphone i da ga koristis u BiH ... pola funkcija neces moci koristiti ... ja ti preporucujem za te pare da uzmes N95 8 GB ... Puno bolji mob :s

a za gprs pitaj one u telecomu dali imaju postavke za iphone :d
upravu je momak svi se odusevili sad odi na market.ba svaki drugi oglas prodaje se iphone nije telefon za ovdje uzmi HTC TyTN ili P1 ako ti je do Touchscreena
na iphone ces moci da instaliras windows messenger i nema potrebe da razmisljas o mig33
Imam ja iphone, radi svaka aplikacija koja je vezana uz internet, nisam nikad imao nekih komplikacija.
Sad kad dode novi na nase trziste kupujem ga bez razmisljanja.
surge je napisao/la:
na iphone ces moci da instaliras windows messenger i nema potrebe da razmisljas o mig33
qme imam N95 obicni ... isto win. live messenger... bez ikakvih problema

www.getjar.com
Ma kupi iPhone imam ga ja 8gb, imam msn na njemu , gprs radi tako da...
surge je napisao/la:
jeste pa omjer 1 min 1KM :/
idoli iPhone ima WiFi znaci koristite wireless nalog od svog provajdera... platite naprimer 20km i surfate citav mjesec...

Ali ipak iPhone je iPhone... dizajn, funkcije... moj telefon snova

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.