Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Iphone dekodiranje

121 pregled · 9 odgovora · otvorena 08.04.2009. u 15:59

E ovako... idem uskoro u svicarski i hocu da sebi kupim Iphone 3G ai ocu da se ovde raspitam da li se moze dekodirati kod nas (oko Doboja... a ne sad da mi kazete evo moze u Trebinju!)... i ocu da vas pitam za sta sluzi Jailbrake i da li je potreban ako telefon kupim jeftino u nekoj mrezi tamo u svici i dekodiram ovde i da li je to uopste moguce.
I koja je najniza cijena kod nas (u BiH) i koja je najniza u Svicarskoj (ako moze podrucje oko Sen Galena) i da li ima nekih problema ako ga dekodiram (oceli tetka imati problema)xD
Admine ja mislim da nisam pogrijesio forum ako jesam izvinjavam se ..
neki dan sam u sarajevu kupio iphone 3g, cijena ti je, model 8gb oko 850-900 km, 16gb 1000-1100... sto se tice dekodiranja, znam da za model od 8gb moze sigurno, a za 16 gb nisam siguran, cuo sam da kad se dekodira radi pomocu nekakvih adaptera, nekad radi nekad ne... tako da to nije sigurno....
AlienzZ je napisao/la:
a jel znas ista za Svicarsku i za Doboj i kooja je najjjniza cijena po kojoj ga mogu nac
RedCarp je napisao/la:
iPhone 3g 8gb 750km 16gb verzija 850km
gdje?
KurToNinHo je napisao/la:
gdje?
Imas na market.ba par ljudi iz Sarajeva (3.4) koji se bave prodajom o otkupom i kod njih su takve cijene !
Imaš na http://www.iclarified.com/ tutorijal kako da ga "dekodiraš" , nije teško uopće, sam sam to radio nekoliko puta. Upute su detaljne, i sve ti je objašnjeno, i ne treba ti nikakav specijalan "alat" samo skineš verziju softwera (oko 250MB) koju želiš da ti Iphone ima, i to je to.
Sve ti je navedeno u gore navedenoj stranici, ako ti nešto nije jasno još pitaj.
A što se cjene Iphona kood nas tiče neznam kolika je.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.