Pozdrav ljudine
Problem je sljedeći: računar mi šteka svako 2-3 sec , znači slušam youtube ono sjecka mi pjesmu zastane svako 2 sec , ili npr pomijeram kursor preko displeya zašteka mi na putu od jedne do druge strane
, ili pustim mp3 u winampu/aimp -u šteka isto tako ...
windows je xp , i čist je svježe instaliran , formatirana patricija C , probao sam još 1 HDD od 40 gb , isto sve uradio i na njemu isto ,... imal ko kakvih preporuka .. takođe mijenjao sam onaj kabal široki što ide u HDD .. ne znam sad kako se zove .. nije ni do njega mislim ...
Hvaka unaprijed , izludio sam
blago rečeno!
Problem je sljedeći: računar mi šteka svako 2-3 sec , znači slušam youtube ono sjecka mi pjesmu zastane svako 2 sec , ili npr pomijeram kursor preko displeya zašteka mi na putu od jedne do druge strane
, ili pustim mp3 u winampu/aimp -u šteka isto tako ... windows je xp , i čist je svježe instaliran , formatirana patricija C , probao sam još 1 HDD od 40 gb , isto sve uradio i na njemu isto ,... imal ko kakvih preporuka .. takođe mijenjao sam onaj kabal široki što ide u HDD .. ne znam sad kako se zove .. nije ni do njega mislim ...
Hvaka unaprijed , izludio sam
blago rečeno!

mada znam da je loša konfiguracija za plakat ..