Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam/cs Steka.

213 pregleda · 13 odgovora · otvorena 27.01.2012. u 20:11

Prije svega poz .

Znaci cs me zeza , nedavno sam kupio novi racunar i od tada mi cs konstantno steka , znaci , udjem na steam i na srw , i kad menja mapu zasteka il , kucam /rank zasteka nebitno to .
Znaci prije mi se nije desavalo , koristio sam XP A na novom racunaru je WIN 7 .
Usput , NVIDIA je grafa.

Šta je razlog tome , i kako da pravim ?
Hvala unaprijed.

HITNO je .
Daj da vidimo konfiguraciju računara. Sigruno nemaš dosta ram memorije još ti windows7. Jesi ugasio vsync 
Razlog je windows7 mnogi na tom osu imaju problem, moguće da nemaš dosta ram memorije pa kada se cpu poveća zašteka.

Rješenje = reinstall cs ako ne pomaže vrati XP ;)
nije do rama ;) imao sam i ja taj problem reinstalirao sam cs i normala je sada takoder win7
Nebi rekao da je do racunara :
Ew Conf :
-Procesor Intel Dual-Core 3.5
-Ram 4.00 GB
-HD 500 GB
-Graficka GeForce 1024 GB n'vidia

Eto , :D

Do racunara ili Windowsa ? :D
Smay0 je napisao/la:
Nebi rekao da je do racunara :
Ew Conf :
-Procesor Intel Dual-Core 3.5
-Ram 4.00 GB
-HD 500 GB
-Graficka GeForce 1024 GB n'vidia

Eto , :D

Do racunara ili Windowsa ? :D
prije do windowsa bgm brate nije do racunara 90 %
je napisao/la:
Razlog je windows7 mnogi na tom osu imaju problem, moguće da nemaš dosta ram memorije pa kada se cpu poveća zašteka.

Rješenje = reinstall cs ako ne pomaže vrati XP ;)
Reinstalirao sam 2 puta :S
Najvjerovatnije da je do Windows 7, imam par drugova koji su imali isti problem..

Rijesenje: Stavi XP Professional; SP3 :)
Smay0 je napisao/la:
Reinstalirao sam 2 puta :S
Vrati na XP.
APES je napisao/la:
Cuj xp a 4 gb rama /fail. Bez obzira na 64 bit.
Windows xp 64 bita nije jos izasao tek krajem 2012.
Stavi windows xp sp3 ubio se za igre.Imam malo slabiji komp od tebe ali prefektno radi.J**o vas ja instalirate windows 7 radi finog izgleda pa dizete teme nece ovo nece ono.Stavis xp sp3 instaliras neki program za dizajn i eto fino radi -din izgled
sTr je napisao/la:
Windows xp 64 bita nije jos izasao tek krajem 2012.
Stavi windows xp sp3 ubio se za igre.Imam malo slabiji komp od tebe ali prefektno radi.J**o vas ja instalirate windows 7 radi finog izgleda pa dizete teme nece ovo nece ono.Stavis xp sp3 instaliras neki program za dizajn i eto fino radi -din izgled
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_XP_Professional_x64_Edition

/fail
Slušaj pod broj jedan ako je ispravna windows 7 onda nama teorije da je do sistema.Digni 64 bitnu verziju i pucaj.
Instaliraj najnovije drivere za grafičku , update directx i netframework.
Nema potrebe za vsync jer covjek ima grafu od 1 gb 
A to XP / 4 gige rama fail po meni 

Post dobio aplauz od WooDooo

Agent47 je napisao/la:
Slušaj pod broj jedan ako je ispravna windows 7 onda nama teorije da je do sistema.Digni 64 bitnu verziju i pucaj.
Instaliraj najnovije drivere za grafičku , update directx i netframework.
Nema potrebe za vsync jer covjek ima grafu od 1 gb 
A to XP / 4 gige rama fail po meni 
+1

Trebao bi instalirati 64 bitnu verziju Windows 7 jer ako koristiš 32 bita, nije tu sva ram memorija u funkciji, maximalno je 3.5GB to znam iz vlastitog iskustva, i evo i ja gledam svaki dan da dignem 64 bitni Windows 7.

Također uradi šta je momak rekao, reinslaliraj drivere od grafičke...

Uradi još i "Verify integrity of game cache" i "Defragment cache files" na steam CS-u.

Trebalo bi da bude sve u redu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.