Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Win7] problem sa CSom

104 pregleda · 12 odgovora · otvorena 11.02.2012. u 21:55

Pozdrav svima.
Imam problem sa CSom na Windows 7.Naime , kada igram CS , svakih 5-10 min igrica nenormalno zastopa , ping se podigne na 500+ i ja se ne mogu pomjerati slijedecih 10 sec... Cijeli google sam pregledao i skoro sve pokusao (jedino sto nisam pokusao jeste da updateujem drivere jer se ne razumijem oko toga) i nista nije pomoglo. Na XPu mi se ovo nikad nije desavalo...

Ako imate iskustva sa ovim , molim vas da mi pomognete. Hvala.
Konfiguracija racunara molim ... =
insejn je napisao/la:
Konfiguracija racunara molim ... =
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.00 GHz

RAM: 2 GB

Graphics Card : NVidia GeForce 9600GT
Yanni je napisao/la:

Ne vidim razlog stopanja. Jel ti pada fps dok igras ? Kako ti se cuje racunar pri tom stopanju ? JA bih ti ovo preporucio, update drivere, skeniraj racunar od eventualnih virusa, te ocisti racunar od prasine ( coolere posebno ). Pozdrav
insejn je napisao/la:
Ne vidim razlog stopanja. Jel ti pada fps dok igras ? Kako ti se cuje racunar pri tom stopanju ? JA bih ti ovo preporucio, update drivere, skeniraj racunar od eventualnih virusa, te ocisti racunar od prasine ( coolere posebno ). Pozdrav
Ma FPS 100.0 zakucan cijelo vrijeme , virusa nemoguce da ima danas sam podigao sistem , racunar se i ne cuje pra'o da ti kazem :D Ma nista , cekacu da vidim ima li jos neko nekakav odgovor , ako ne bude nista drivere cu update. Hvala.
Yanni je napisao/la:

http://www.geforce.com/Drivers/Results/38915

Evo ti driveri za GeForce 9600GT.

Skini i instaliraj ih; kad instaliras onda resart PC .

Zatim ugasi Vsync.

Slika 2 ; imas PhysX, klik na to i odaber 9600GT -> Apply.
Yanni je napisao/la:
Ma FPS 100.0 zakucan cijelo vrijeme , virusa nemoguce da ima danas sam podigao sistem , racunar se i ne cuje pra'o da ti kazem  Ma nista , cekacu da vidim ima li jos neko nekakav odgovor , ako ne bude nista drivere cu update. Hvala.
Nista, preostaje ti samo sad update drivera.. I samo da ti kazem, a mislim da je ovo dobra i pametna stvar i za ostale forumase  Kada hocete dici temu za pomoc, onda sve stvari koje imate u glavi odradite, pa onda dignite temu. Ako ti znas da moras update drivere onda to uradi, pa ako ne radi obratis se portalu  Sretno ti puno i sve najbolje
Dzaba dizes temu, to ti je do traktora, trebao si samo mene pitat i rijesen problem.

Mislim da si cuo vec za mene = link uklonjen
brick je napisao/la:
http://www.geforce.com/Drivers/Results/38915

Evo ti driveri za GeForce 9600GT.

Skini i instaliraj ih; kad instaliras onda resart PC .

Zatim ugasi Vsync.

Slika 2 ; imas PhysX, klik na to i odaber 9600GT -> Apply.
Prvo sto uvijek uradim kad sistem dignem jeste da iskljucim VSync. Instalirao sam i te drivere , ne pomazu , opet isto. btw. posto vidim da se ti razumijes u to , nasao sam jos nesto na googleu , neki lik je napisao "disable graphic card audio" , ali nije dao uputstvo kako .. pa ako znas ti , i imas volje da mi objasnis , bilo bi fino :>
Yanni je napisao/la:
Prvo sto uvijek uradim kad sistem dignem jeste da iskljucim VSync. Instalirao sam i te drivere , ne pomazu , opet isto. btw. posto vidim da se ti razumijes u to , nasao sam jos nesto na googleu , neki lik je napisao "disable graphic card audio" , ali nije dao uputstvo kako .. pa ako znas ti , i imas volje da mi objasnis , bilo bi fino :>
Cuj disable graphics card audio ahahahah
brick je napisao/la:
Cuj disable graphics card audio ahahahah
Jebiga , ne razumijem se u to , ali sam zapamtio da je to napisao...
ja sam imao problem sa cs:s nisam jendo vrijeme mogao da igram ili kada ga upalim pise nakon 2 -3 minute ono DON't SEND isto je Win 7 ali sam skinuo novi tako da radi sve sad :D

a takav problem je kod cod2 na win 7 mora se mic ustekati ili eneable ono u sounds :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.