Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamewood racunari

263 pregleda · 18 odgovora · otvorena 07.01.2012. u 21:16

Zop . Sretan bozic svima koji ga slave ... Konto sam se otic sa ekipicom malo na turnir .. sad me zanima raja pricaju da su gornji racunari low , fps 40 - 30 - 20 ? ISTINA ?
Iskreno da ti kazem istinu o racunarima , Dole racunari su dobri prima se na non-steam il steam , al gore da ti ne govorim 3 su dobra al 2 kompjuter fps 60-40-20 pa ti sad skontaj kako je igrat neki cw / mix ...
omchoo je napisao/la:
Iskreno da ti kazem istinu o racunarima , Dole racunari su dobri prima se na non-steam il steam , al gore da ti ne govorim 3 su dobra al 2 kompjuter fps 60-40-20 pa ti sad skontaj kako je igrat neki cw / mix ... :D:D
Uzas :(
dole kompovi su za 10,no gore od 5 kompjutera 4 su okej jedan je totalno sranje to je onaj odvojeni :)
pusti omchuu mutu :D
dobri su kompovi bgm , dns sam ja igr'o i bio je dobar fps na svakom kompu , istina je da se gore manje prima , ali treba namijestit samo cs i confige kako valja i primat ce se podjednako ;)
omchoo je napisao/la:
Iskreno da ti kazem istinu o racunarima , Dole racunari su dobri prima se na non-steam il steam , al gore da ti ne govorim 3 su dobra al 2 kompjuter fps 60-40-20 pa ti sad skontaj kako je igrat neki cw / mix ...
1 samo je bio uberlow kad smo igrali protiv vas, sedmica je bila loša 60 fps ostali (Y)
unusual je napisao/la:
dole kompovi su za 10,no gore od 5 kompjutera 4 su okej jedan je totalno sranje to je onaj odvojeni :)
znaci da biram one naredane ^_^
Ako vama valja gore racunari onda nek ode momak fino i nek provjeri kad sam igrao gore sa mixom , protiv emanthe mali guiq sjedio pa poslije arnel 20 fps mu bio -.- . Jedva se kretao ....
vako onaj odvojeni je sranje al fkt,onda imas 4 kompa poredana vako onaj do ograde je najjaci po meni ostala 3 kompa su okej samo malo cfg namjestis i tjt :)
qamcho je napisao/la:
Adis je namijestio juce odvojeni fps 99/100 ;)
znaci sad svi valjaju ? 9-)
bROKENZ je napisao/la:
znaci sad svi valjaju ? 9-)
trebalo bi ;) , reci cu ja Adisu(vlasniku) da ih fino namijesti za turin
Valjat ce 100% jer gdje ce odrzat turnir sa low racunarim .... Bice to sve normalno do dana turnira ..
omchoo je napisao/la:
Valjat ce 100% jer gdje ce odrzat turnir sa low racunarim .... Bice to sve normalno do dana turnira .. :D:D
recimo da ne bude namjesten onaj jedan komp kako cemo igrat ? jel ide ko prije sjedne za komp ili ima neki raspored ko ce dole a ko gore : /
adnandrx je napisao/la:
recimo da ne bude namjesten onaj jedan komp kako cemo igrat ? jel ide ko prije sjedne za komp ili ima neki raspored ko ce dole a ko gore : /
Bit ce raspored kao prosli turnir ja mislim
Sto jendostavno ne odes i vidis ? ,

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.