Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kupovina RP

274 pregleda · 11 odgovora · otvorena 19.10.2011. u 17:56

Ja nemam karticu a ni paypal sada kako mogu kupit RP na LoL-u ?

Kako bi ja mogao otvorit racun na paypalu i da uplatim na njega pare ako je to neko radio da mi objasni . I mogu li se nekako oni zaradit kao ovi IP ?
Mozes dobiti 975 ako napravis 10 referala i izlvlujes ih na lvl 5 , a nema drugog nacina posto na balkanu nije dostupna sms uplata tako da moras preko kartice 
Kupovao sam ja preko kartice 
Mislim da je jedini mogući način za kupovinu RP-a putem kartice.
Koliko sam čuo za PayPal je potrebna potvrda kartice da bi račun bio u finkciji.
Pa preko onih linkova možeš jedino , koliko znm nema toga još kod nas.
Preko kartice mozes i preko refferal linkova.
- ja sam uzimao preko kartice nekoliko puta, 2-3 klika i imas RP.
Moras imati karticu,nema drugog nacina.Jedino referali,al smoris se dok to uradis 
SLIDE je napisao/la:
Moras imati karticu,nema drugog nacina.Jedino referali,al smoris se dok to uradis :D
Smori se ja sa porukama da mi neko objasni sta su ti referali? TO nesh da napravim 10 accova i da ih izlevelam do 5 lvla nesto na tu foru ?

Pa ako je tako onda mi je bolje nastavit skupljat ove ip da kupim nesh od ovih sto su preko 6k xD
CiviC je napisao/la:
Smori se ja sa porukama da mi neko objasni sta su ti referali? TO nesh da napravim 10 accova i da ih izlevelam do 5 lvla nesto na tu foru ?

Pa ako je tako onda mi je bolje nastavit skupljat ove ip da kupim nesh od ovih sto su preko 6k xD
Ja sam to referao trajalo jedno 10 dana  samo skupljao da uzmem skin jel heroji mi nisu bitni posto imam gotov sve al et  mozes uzeti heroja ili skin 
Imaš dvije opcije.

1.Da izlevelaš 10 acc-ova do lvla 5 i dobiješ 975 RP Poena.
2.Da platiš nekome da ti kupi preko kartice ili nekom bližem iz porodice.

gl 
Brate ove referale zaboravi ja haman razvalio kompjuter zbog njih jer ti dodju debili nevidjeni u ekipi koji nafidaju soraku :* pa eto ti dalje razmisli ! Preporucujem ti da nekom iz porodice das para i da ti on uplati .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.