Jutro
znaci evo ovako nashao sam par telefona za koje imam pare tacnije imam 140 eura za mobilni i ja sam nashao ovih par modela pa mi preporucite koji je od njih najbolji ili mi preporucite neki bolji ako znate iz iskustva
napravih veliki izbor i na kraju nisam mogao da odlucim sam
LG GD510
LG KP501 Cookie
LG KP500 Cookie
Sony Ericsson X10 mini
Samsung B3410
Samsung B5722 Dual Sim
Samsung C6712 Dual Sim
Samsung F480
Samsung I900 Omnia
Samsung S5230
Nokia 5250
e sada jedino shto mi je bitno kod ovih telefona je da mi bar 2-3 godine traju i da imaju izdrzljivu bateriju i naravno memorisku karticu znam da to sve mogu videti na netu shto se tice spekacifikacija ali zelim da vidim dal' je neko od vas imao ovaj telefon i imal' shta iz iskustva da kaze za neke od njih
i koje od njih vi predlazete da kupim ?
hvala unapred svima.
znaci evo ovako nashao sam par telefona za koje imam pare tacnije imam 140 eura za mobilni i ja sam nashao ovih par modela pa mi preporucite koji je od njih najbolji ili mi preporucite neki bolji ako znate iz iskustva
napravih veliki izbor i na kraju nisam mogao da odlucim sam
LG GD510
LG KP501 Cookie
LG KP500 Cookie
Sony Ericsson X10 mini
Samsung B3410
Samsung B5722 Dual Sim
Samsung C6712 Dual Sim
Samsung F480
Samsung I900 Omnia
Samsung S5230
Nokia 5250
e sada jedino shto mi je bitno kod ovih telefona je da mi bar 2-3 godine traju i da imaju izdrzljivu bateriju i naravno memorisku karticu znam da to sve mogu videti na netu shto se tice spekacifikacija ali zelim da vidim dal' je neko od vas imao ovaj telefon i imal' shta iz iskustva da kaze za neke od njih
i koje od njih vi predlazete da kupim ?
hvala unapred svima.