Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ajde HELP narode !!!

90 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.10.2011. u 12:16

Prva mi je tema da otvaram na gamers.ba,a clan sam 5 godina!
Nazovi teme sve govori. Kad udjem na Global.net.ba nema pinga , kad udjem na Bih.net.ba pinga mi do 600,na Progaming 600,na jednom Njemackom serveru ping 40!
Adsl mi je konekcija i nije mi nikad do jucer pingalo.Uvijek solidno da se moze igrati.
Dal ima neko neko rijesenje?
Hvala !!!
"nazovi teme govori sve"

do neta je,imas takvu konekciju "s***anu" da ti je bolji ping na njemackim serverima,takav ti je net :/
Prijatelju izvini,al bezkoristan ti je odgovor,a vidim i gamers.ba raja je za ku**c. Da je neki Admin napisao nesto svi bi citali i postali da se uvuku u guzicu za aplauz,a kad nekom treba zaista pomoc niko nista. 9-)
E brate tako sam ti i sam i mene je poce ping je*****i a nikad do sad nije na koji kod da server udem ping 400,,a net adsl :(
TheNimre je napisao/la:
E brate tako sam ti i sam i mene je poce ping je*****i a nikad do sad nije na koji kod da server udem ping 400,,a net adsl :(
Pa sta ima je vise? Do jucer fantasticno bilo ccc . Kazu ukucaj ovo okucaj ono,al nema spasa ! :(
doggystyle je napisao/la:
Prijatelju izvini,al bezkoristan ti je odgovor,a vidim i gamers.ba raja je za ku**c. Da je neki Admin napisao nesto svi bi citali i postali da se uvuku u guzicu za aplauz,a kad nekom treba zaista pomoc niko nista. 9-)
obrati se tehnickoj podrsci i objasni im svoj problemcic

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.