Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

GUI problem.

188 pregleda · 9 odgovora · otvorena 21.10.2011. u 09:20

Jutro,svima. 
Znači,skinuo sam novi SK GAMING 2011 GUI,i grmiiii. I uđem ja na Gamers.ba Public,i promijeni mi se gamemode i motd. Kako da namjestim,kada ulazim na server,da mi se to ne mijenja 
Ko pomogne,aplauz. 
Objasni kako ti se promjeni gamemode?*

Pa nije gamemode već gamemenu.res fajl
njega izbrisi iz cstrike/resourcesi pri ponovnom pokretanju igrice izbaciće ti onaj default gamemenu.
Pa,u ovom novom GUIu,kada sam prvi put ušao,bude,ono ...
Offline,online,itd. I kada sam ušao offline,da isprobam,bude na početku,prije nego što izaberem team,bude SK bla bla...
To mi se promijenilo 
742 je napisao/la:
Objasni kako ti se promjeni gamemode?*

Pa nije gamemode već gamemenu.res fajl
njega izbrisi iz cstrike/resourcesi pri ponovnom pokretanju igrice izbaciće ti onaj default gamemenu.
Izmjenja mu se gamemenu. Ne moraš se praviti pametan i postat na svaku temu jer nisi samo spammer nego si smorina. Obriši gamemenu.txt bar tako mislim da piše samo nisam siguran za ovaj nastavak txt. Ali uglavnom uđeš u csstrike i izbrišeš to. 

@E: To će ti se dešavati svaki put kad uđeš na neki server koji mjenja nasilno gamemenu. Ako hoćeš nešto da postigneš pošalji tiket KGB-u i reci na kojim ti se serverima to dešava. 
simba je napisao/la:
Izmjenja mu se gamemenu. Ne moraš se praviti pametan i postat na svaku temu jer nisi samo spammer nego si smorina. Obriši gamemenu.txt bar tako mislim da piše samo nisam siguran za ovaj nastavak txt. Ali uglavnom uđeš u csstrike i izbrišeš to. 

@E: To će ti se dešavati svaki put kad uđeš na neki server koji mjenja nasilno gamemenu. Ako hoćeš nešto da postigneš pošalji tiket KGB-u i reci na kojim ti se serverima to dešava. 
OK,ali kome to govoriš "smorina". ? :S

btw. uredu 
jel siguran taj aplauz da ne pisem bezveze

Post dobio šamar od IceWolf

Kada prebacis GUI sve fajlove koje prebacujes stavi na ready only, to se takodje odnosi na cstrike/resource i tu gamemenu.tga, gamemenu.res mozda i gamemenu.txt sve to na ready only stavi niko ti nece moci mjenjati fajlove i izgled 

Post dobio aplauz od IceWolf

simba je napisao/la:
Izmjenja mu se gamemenu. Ne moraš se praviti pametan i postat na svaku temu jer nisi samo spammer nego si smorina. Obriši gamemenu.txt bar tako mislim da piše samo nisam siguran za ovaj nastavak txt. Ali uglavnom uđeš u csstrike i izbrišeš to. :)

@E: To će ti se dešavati svaki put kad uđeš na neki server koji mjenja nasilno gamemenu. Ako hoćeš nešto da postigneš pošalji tiket KGB-u i reci na kojim ti se serverima to dešava. :)
Koliko sam ja upoznat to nije zabranjeno.

http://forum.kgb-hosting.com/showthread.php?33398-Obavestenje-slowhacking

Semir ti je fino objasnio stavi na read only i nemas problema vise
anystrike je napisao/la:
Koliko sam ja upoznat to nije zabranjeno.

http://forum.kgb-hosting.com/showthread.php?33398-Obavestenje-slowhacking

Semir ti je fino objasnio stavi na read only i nemas problema vise
Naravno da je zabranjeno, i po pravilu turshija bi trebao suspendovat taj server. Dozvoljeno je napraviti da poslije kucanja /add i prihvatanja tog servera, da on bude u gamemenu-u. 
simba je napisao/la:
Naravno da je zabranjeno, i po pravilu turshija bi trebao suspendovat taj server. Dozvoljeno je napraviti da poslije kucanja /add i prihvatanja tog servera, da on bude u gamemenu-u. :)
Posle duzeg razmatranja i citanja sugestija i misljenja korisnika, dosli smo do izvesnih zakljucaka o prednostima i manama slowhackinga i njegove upotrebe.

Uvazavajuci misljenja i zelje korisnika (u ovom slucaju vecine) dosli smo do zakljucka da je slowhacking zabranjen na kgb hosting serverima.

Izuzece zabrane slowhackinga cine sledeci plugini:
1) gamemenu (Dozvoljeno je samo dodavanje servera iznad postojecih opcija menija. Svako menjanje ili uklanjanje postojecih opcija menija kao sto su New Game, Find Game, Options i slicno dovodice do suspendovanja servera!)
2) loading banner u normalnoj velicini
3) dinamicki banovi od kojih stitite server od cheatera

Ova 3 plugina mi ne podrzavamo i necemo instalirati korisnicima ali im nije zabranjeno da ih sami instaliraju.

Sto se tice plugina koji korisnicima menjaju rezoluciju, pozadinu, bindove, config, zvukove, isti ce biti zabranjeni.
KGB nece tragati za tim pluginima, ali ako se neki igrac zali da mu je neki server poremetio CS mi cemo taj server sankcionisati.

Igraci koji zele da ostave svoju instalaciju netaknutu mogu to vrlo lako uciniti tako sto ce iz samog windows-a staviti na read-only ceo "resource" folder koji se nalazi u cstrike folderu (cstrikeresource).

Takodje ako vam smeta i gamemenu, uzmite steam i igrajte preko steam-a jer tu vam gamemenu plugin nece dirati nista

wroy KGB

jel ja ne kapiram bas najbolje ili ???

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.