Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CSS | Tnx for 1000 subscribers!

215 pregleda · 11 odgovora · otvorena 15.10.2011. u 20:24

Poz ljudi!

Kao sto neki znaju, jucer sam dobio 1000 subscribera, i evo jedan mali klip da se zahvalim svima koji su mi subscribeali!

Stream: http://www.youtube.com/watch?v=FoNYkPv9p88
Length: 0:40
Frags by: kayzor, david dawson, odeu, double trouble, dnce
Edit by: krypton (me)

http://gamers.ba/forum/32/141772/-mm-pravila-update/
http://gamers.ba/forum/32/136040/-mm-pravila-tutoriali-help/

Btw gledajte u 720p, youtube je sjebao kvalitet i boje.
Gratz, preletio sam malo preko tvojih videoa, i mogu ti reći da ownaš, sve je na svome mjestu. Svaka čast, za ovo treba imati talenta i smisla; napraviti sve ovo i posložiti da bude sinhronizovano - fragovi i muzika, efekti ..

Pohvale.

Ja sam stvarno impresioniran mislim da nisam vidio boljeg cs videa u zivotu . Mogao bi ti one najave filmova i svasta nesto praviti za rtl , novu ,ftv i ostale znas valjda na sto mislim

+boje : Boje u 720p extra ali i u 240 ovo extra izgleda , jednostavno ne mogu naci mane ,boje mi se svidjaju u svim yt "kvalitetama"

+sync: Sta reci, koju posluku porati . Sync savrsen svaki metak u pravo vrijeme i u ritmu :O sve savrseno.

+efekti: Efekti extra najvise mi se svidja ono malo kada pobijeli malo i "izgubii" se slika kod onih vrata kad terori ulaze .

+kamere : Kamere extra sve na pravom mjestu u pravovrijeme .

Stvarno prejak video što se tiče svega samo ne znam što ne nastaviš raditi cs 1.6 a ne source al eto svaka čast.

+ Sync - na svom mjestu perfektno urađen
+ Kamere - campath,ostalo sve vezano za ovo je prejako urađeno.
+ Fragovi - fragovi isto dobri.
+ Muzika - savršena za ovaj edit.
+ Boje - Isto perfektno taman urađeno.

Svaka čast

Nemam komentara, svaka cast
riime je napisao/la:

Stvarno prejak video što se tiče svega samo ne znam što ne nastaviš raditi cs 1.6 a ne source al eto svaka čast.

+ Sync - na svom mjestu perfektno urađen
+ Kamere - campath,ostalo sve vezano za ovo je prejako urađeno.
+ Fragovi - fragovi isto dobri.
+ Muzika - savršena za ovaj edit.
+ Boje - Isto perfektno taman urađeno.

Svaka čast
Bolja grafika, bolje izgleda kad editujem.

Btw jos editujem 1.6, trenutno radim na 2 projekata, jedan longclip i jedan oneplayer movie.

@Seksanna Hvala
Svaka ti cast :D nemam rjeci :$

Stvarno nemam rjeci za ovaj movie, svaka cast momak strasno radis movie, sve je prejako uradjeno sve sve sve... Ajd uradi jednom movie jedan oko 5 minuta da ima i pricu i sve

Svaka ti dala, vode iz bokoola =D Šalim se, btw od tvojih prvih edita se moglo spoznati da si jedan uporan moviemaker sa dosta iskustva i ostvarenog nekakvog cilja (šta ti ja znam).Mislim blago rečeno igraš se sa fragovima radiš od njih šta poželiš.Postao si na nekom profesionalnom nivou u ovome, ne od sada već odavno Sretno dalje da bude 2k subs =D

Nikad nista jace nisam vidio, iskreno. Za ovu ocjenu ne vjerujem da treba sta da se pise, cestitam..

~ Svaka cast, da ne komentarisem sve sazbno sve je extra nije moglo bolje svaka cast.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.