Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[CSS] Devian by igor

143 pregleda · 7 odgovora · otvorena 07.10.2011. u 20:23

+sync sviđa mi se kako si ukomponovao muziku sa klipom i ingame soundom
+boje boje mi se itekako svidjaju nisu presvijetle ni pretamne bas kako ja volim
+fragovi nisam css igrač al msm da je ovo itekako dobro

Pa koji k* radis u DA jebote? Pali u Sparkles da ti ne j***m sve

+boje Ostaj ove sto pricaju po yt, prejake su
+kamere Ovo ti je prvi put? Ne verujem koliko su kamere aKa smoothove dobre :O
+sync Ostao sam :OOOO
+/- efekte KOOPZ GLITCH PACK AAARGH :@
+fragove Jes da su vecina hacked, ali su prejaki

Od mene imas PETICU. Nadam se da se nece pojedini ljutit.
Video mi se bash svidio, sve je fino uskladjeno, od efekata, kvalitete zvuka i svega. Samo nastavi da radis tako i bice nesto od tebe Savrseno!
KRY1337 je napisao/la:

Pa koji k* radis u DA jebote? Pali u Sparkles da ti ne j***m sve :D

+boje Ostaj ove sto pricaju po yt, prejake su
+kamere Ovo ti je prvi put? Ne verujem koliko su kamere aKa smoothove dobre :O
+sync Ostao sam :OOOO
+/- efekte KOOPZ GLITCH PACK AAARGH :@
+fragove Jes da su vecina hacked, ali su prejaki :D
A zasto si ti izasao iz DA? :D Solidan je tim. Za sparkles sam ja 0. Em sto ne znam efekte lijepo da radim, ne znam 3d a oni to i traze prvenstveno.
A za kamere, da prvi mi je put :D I ovaj koopz glitch pack sam samo jednom iskoristio :p
igorbb je napisao/la:
A zasto si ti izasao iz DA? Solidan je tim. Za sparkles sam ja 0. Em sto ne znam efekte lijepo da radim, ne znam 3d a oni to i traze prvenstveno.
A za kamere, da prvi mi je put I ovaj koopz glitch pack sam samo jednom iskoristio :p
Nisam izasao iz DA trololol Ali planiram zbog toga sto dwelz primi svako ko mu se ulizuje, npr Ziadd-a. Ubacio je auto u appclip, dwelzovu sliku i odmah full. :/
KRY1337 je napisao/la:
Nisam izasao iz DA trololol :D Ali planiram zbog toga sto dwelz primi svako ko mu se ulizuje, npr Ziadd-a. Ubacio je auto u appclip, dwelzovu sliku i odmah full. :/
Stvarno bi trebao da napravis klip za full membera :D Nemoj da ides... Ziadd je uradio dobar klip a i dobar je sa 3d stvarcicama i zato je vjerovatno dobio full membera.
igorbb je napisao/la:
Stvarno bi trebao da napravis klip za full membera Nemoj da ides... Ziadd je uradio dobar klip a i dobar je sa 3d stvarcicama i zato je vjerovatno dobio full membera.
Ne znam jos, videcu... necu u Sparkles jer su svi dubovereditori, GP polako umire... Mozda ostanem u DA ili uradim neki appclip za Sensitive ili Sunny...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.