Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.ba konkurs za moderatore

6.618 pregleda · 167 odgovora · otvorena 06.10.2011. u 21:01

Na početku, želimo da se izvinemo zbog malog nesporazuma u administraciji zbog dizanja one prve teme. Nakon savjetovanja morali smo je izbrisati, a evo digli smo novu pa imate šansu da se prijavite.

Sve moderatorske funkcije su poskidane jer želimo napraviti reformu svih moderatora. Neki moderatori će biti vraćeni, neki neće. Također, članovi koji su imali prije moderatora (dakle prije par godina) se neće vraćati. Oni su imali svoju šansu i nadam se da su je i iskoristili.

Potrebni su moderatori za ove podforume:

2 cs
1 warcraft
2 call of duty
2 strategije
2 fps
2 rpg
1 dota
1 avanture
2 lol
2 hardware
2 software
1 browser
2 ostalo
2 fanart
1 g. movies
1 coffee shop

Ova lista je napravljena i oslikava trenutno stanje. G.ba administracija zadržava pravo mijenjanja iste ako se situacija promjeni.

Prijave se popunjavaju po ovom formatu:

Gamers.ba ID:
Godište:
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!):
Razlog (zašto baš ja?):

Svaki post koji ne bude sadržavao prijavu će biti ošamaren, a autor istog će dobiti gag.

Da još samo kažem, ako ne namjeravate dolaziti svaki dan ovdje, redovno osvježavati Vaše podforume sa nekim temama i diskusijama, nemojte se ni prijavljivati. Postoje i određena pravila za moderatora sa kojim ćete biti upoznati ako vas izaberemo.

Ovaj put će biti malo drugačije za sve moderatore. Ako budete griješili funkcija će vam jednostavno biti skinuta bez ustručavanja. Ovu temu ćemo pratiti stalno, pa ukoliko i kada nekome skinemo moderatora, adekvatnu zamjenu ćemo naći na ovoj temi.

Sretno svima!,
G.ba administracija

Tema odobrena od Vlexa.
spY je napisao/la:
neću moderatora hoću super moderatora, da šamaram gamad 
ti mi idol 

Post dobio šamar od 4rm4n1

Gamers.ba ID: 25316 (3+)
Godište:1993
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): Browser igre, FA
Razlog (zašto baš ja?): Na polju browser igara sam jedan od stručnijih na portalu. Igrao sam sve od ogame-a, traviana, wmvirtuala, do ovih novih igrica.
Poznat sam svima koji su igrali erepublik (predsjednik radnicke partije), theCrims ( nekoliko puta 1. u BiH - top200 u svijetu ) i cyberrepublik ( trenutno predsjednik najvece partije u BiH )
- Ovo je 3. konkurs na koji se prijavljujem za podforum browser igre, pa se nadam da ću ovaj put imati više sreće .. :)
@ za fa sam se prijavio da ne kršim pravila .. :o
Gamers.ba ID: 50919
Godište: 1995
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): Coffe Shop, FanArt
Razlog (zašto baš ja?):

Gledajući sve ovo vrijeme na početku se nisam toliko trudio koliko kasnije, neki period od prva dva mjeseca moje registracije su bila prihvaćena kao od nekog neozbiljnog memebera koji nabija postove itd, no nije važno svako ima svoje mišljenje i vjerujem da to nisam.Zašto bih volio? Moja aktivnost je redovna na sajtu, iskusan sam koliko toliko.Coffe shop? Coffe shop sam odabrao jer znam neku granicu pisanja postova do koje možemo, znači ako krene u krivom smijeru takve teme znamo i sami budu kantirane, a memberi koji pišu svašta nagrađeni šamarom/šamarom.Fanart? Fan art bih vlio jer imam dovoljno iskustva sa radovima negdje oko 40 aplauza sam dobio samo po riznicama, RQ temama i slč.Ne mogu reći da sam dugo ovdije ali imam dovoljno iskustva da neki MOD služim.
Toliko od mene pozdrav!
Gamers.ba ID:31706
Godište: 1993
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!):Software/Ostalo
Razlog (zašto baš ja?):
GTA:
TUT GTA Pomicne ograde
TUT GTA Ubacivanje objekata i vozila
TUT GTA 3D Text Label
TUT GTA Pickupovi
TUT Ubacivanje kuca na prodaju
TUT Ubacivanje biznisa na prodaju
Software:
Osnove Quick Basic
Quick Basic 2.dio
Qucik Basic 3.dio
TUT Registracija XP

Aktivan sam clan portala. Prijavio sam se za podforum "Ostalo" prvenstevno rad SA:MP-a i mojih tutova, i mog iskustva u samp scriptanju. Aktivan sam u gamingu, pratim i ostale igre sem CS-a i WoW-a koje svi praktikuju.
Za podforum "Software" sam se prijavio iskljucivo radi toga sto imam iskustva s' tim. Znaci radim , programiram, znam sve oko software-a...imam par tutoriala...itd.. itd..

Pozdrav svima.
Gamers.ba ID: 68514
Godište: 1998.
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): Ostalo, Coffe Shop
Razlog (zašto baš ja?): Iz razloga što sam tu svaki dan, te ću biti aktivniji od svih prethodnih moderatora na ovoj poziciji. Ne spammam, ne vrijeđam članove, ne pravim belaje 9-) . Stvarno mislim da sam zaslužio moderatora, a hoću li postati, neka to administracija odluči.
Gamers.ba ID: 24543 (s tim da je ovo novi prof)
Godište: 1991
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): CS / Coffe Shop / hardware / software
Razlog (zašto baš ja?): Pa jer mislim da dovoljno vremena provodim online ,i da mogu pomoći administraciji... Isto tako mislim da radim skromno sve za što se prihvatim, tako da ne vidim razloga zašto ne bih pokušali.. Pozz :D
Gamers.ba ID: 55300
Godište: 1994
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): Hardware / Software
Razlog (zašto baš ja?): Ovi podforumi su moja specijalnost ;)
Gamers.ba ID:24729
Godište:1991
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!):call of duty
Razlog (zašto baš ja?):ajmo reci da sam dugo na ovom g.ba, ovo mi je drugi profil, znam bosanskohercegovacku i EU call of duty scenu, igram za cod repku i ucestvovao na svakom lanu, bio vec moderator ♥
Gamers.ba ID: 47988
Podforum za koji se prijavljujem: Counter-Strike
no reason ,postovat cu pravila,dovoljno sam iskusan =D
Gamers.ba ID: 30315
Godište: 1994.
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): dota , warcraft ili coffe shop
Razlog (zašto baš ja?):
Prijavio sam se za moderatora iz razloga, zato sto sam dvije godine tu ( uskoro ce treca ) . Niti jedne opomene nemam , niti sam kad banovan a lijepo se ponasam na forumu . Takodje , clan sam IF i uploader sam dl sekcije . Za dotu / warcraft sam se odlucio zato sto dugo igram dote sto preko garene , sto preko eubattle.net-a i ide mi dobro . Imam 66 aplauza , sto znaci da nepisem debilne postove , nego one koje koriste drugim clanovima foruma . Zelio bih dobiti upravo na tom / tim podforumu / podforumima jer znam mnogo oko toga , mogu pomoci drugima a ima malo modova . A za coffe shop sam se odlucio , isto tako da pomognem raji ili ih nagradim za one pametne postove . 
Gamers.ba ID:51500
Godište: 1991
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!):cs,browser,coffee shop i ostalo
Razlog (zašto baš ja?): Pa mislim da mogu dovoljno doprinijeti,samoj organizaciji ovih podforuma,mogu nekih novosti uvesti,nekih dobrih contesta,igara,zanimljivosti,prilike da zaradite bodove,aplauze itd
Eh,sad objasnjenje zasto bas ovi podforumi:
Counter Strike:Igram ga dosta dugo,vecinu toga znam,mogu pomoci pri rjesavanju problema,na neki nacin pomoci im sa nekim tutovima,probati uvesti neke novine,dati im sansu da zarate bodove,podijeliti aplauze ukoliko bude neki veci problem ili diskusija itd
Browser:Ja sam vec ranije pitao Wertu-a i Vlex-a da li im je potreban moderator za ovaj podforum jer napominjem igrao sam ogame,gladiatus,bitefight,ikariam,travian.Tad kad sam predlagao da mi se stavi moderator,a to je bilo prije mozda 2 mjeseca eto nista nije tajna slao sam ovim adminima poruku i pitao da li im je potrebno dobio sam negativan odg,ali evo sad se trazi pa bi volio ukoliko bi mi se pruzila prilika,voljan sam pomoci svima,koliko god mogu
Coffee shop: Pa realan da budem tu bi svi da imaju moderatora Jer to je "najprometniji" podforum i najvise desavanja ima,pa zasto nebi i sam sebe tu predlozio ko zna
Ostalo:Nezz sta bi ovdje mogao komentarisati,ugl eto sta bude nek bude
Hvala unaprijed ako bude nesto
Pozdrav
Gamers.ba ID: 13,352, više od pet godina na portalu.
Godište: '94.
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): cs, Coffe shop.
Razlog (zašto baš ja?): Id govori koliko sam vremena proveo na ovom portalu, poprilično sam dobro upućen u situaciju na portalu u posljednjih pet godina.
Gamers.ba ID:37919
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): Fanart i Coffe Shop
Razlog (zašto baš ja?):
Fanart: Bio bih vrijedan kao moderator, zrel sam za svoje godine (svi mi to kazu ) . Skill nije toliko bitan faktor u svemu tome, vazno je da znam dati kritike , poznati da li je post za aplauza ili samara i odrzavati konteste kao i pisati tutoriale ( Napisao sam ukupno 7 tutoriala za ps ) I napravio sam poneki Show your skills kontest koji je bio pao u zaborav. Pored svega napisao sam i FanArt:FAQ Photoshop#2
Na forumu mogu provoditi preko 7 sati dnevno sto mislim da je dovoljno. Svoj podforum bi stalno osvjezavao nekim novim tutorialima i zanimljivim temama.

Za coffe shop se prijavljujem prvenstveno da ne krsim pravilaa , ali moglo bi i to nekako s obzirom da ponekad napravim poneku dobru diskusiju tipa "Vas Stil" "Gamers.ba Lica " i slicne.

To je to od mene 
Gamers.ba ID: 2663
Godište: 1989
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): RPG
Razlog (zašto baš ja?): Iskustvo kao moderator i ogromno znanje iz RPG/MMORPG svijeta!
Gamers.ba ID: 40749
Godište: 09.04.1992
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): Cs i Coffe shop
Razlog (zašto baš ja?): Zavrsena skola, nemam obaveza, dosta vremena mogu provoditi na g.ba, pomagati i ulagati.
Gamers.ba ID: 24944
Godište: 89
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): LoL, i sve ostalo sto nema veze sa igricama ^^
Razlog (zašto baš ja?): Rekli su mi da trebam odg. na temu ako ocu moda XD
GAMERS..BAAAAAAAAAAAAAAA : NYSSSSSSSSSSSSSSSSS
NA PORTALU : PEŠES GODINA
PRO : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOCU GLOBALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:r:r:r:r:r:r

Post dobio šamar od 100kaa

Gamers.ba ID: 32173
Godište: 1995
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): Ostalo, fanart, g.movies, coffee shop, browser
Razlog (zašto baš ja?): Puno vremena provodim na portalu, imam dosta iskustva oko vodjenja foruma, vodio sam forum jedne od najpoznatijih CS zajednica na Balkanu - Jedite Kod Joa 
Gamers.ba ID: 29665
Godište: '95
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): Browser Strategije
Razlog (zašto baš ja?): Igrao sam prije puno Traviana sada manje, a strategije Company of heroes sam igrao i jos igram.

Post dobio šamar od 100kaa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.