Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 100 bodova

kanter rezolucija

536 pregleda · 21 odgovor · otvorena 05.10.2011. u 18:25

alt + enter ?
il ctrl
mozda si stavio da ti otvara u widescreenu pa ti je zato ovako ako mozes otici na options i vidis koji ti je display mode, ako je widescreen stavi normal ne znam sta bi drugo moglo biti :D
iNFY je napisao/la:
alt + enter ?
il ctrl
i mogu uc na server, al kako rezoluciju da promjenim , tj kako da mi kanter bude preko citavog ekrana
Right click steam icon on bottom right > Games > right click Counter-Strike (under My Games tab) > Properties > Set Launch Options
In the command line, type "-full", without the quotation marks of course. This will force CS to run in fullscreen.

edit.
Check Options -> Video and change the aspect ratio to "Widescreen (16:10)"
ako igras preko steama

idi u libary--> nadji cs--> desni klik--> properties--> set lunch options--> -w 800 -h 600

(ovisno koju rezolociju hoces promijenis br 800 i 600 :D )
car7el je napisao/la:
mozda si stavio da ti otvara u widescreenu pa ti je zato ovako ako mozes otici na options i vidis koji ti je display mode, ako je widescreen stavi normal ne znam sta bi drugo moglo biti
ne mogu da udjem na options :S
odes u Video tab i Display Mode promenis sa Normal na Widescreen i stavis 1440x900 ...

Ovo ti je Source al isti djavo :

Kad udjes u ocije za video u csu ,pored rezolucije imas opciju da izaberes wide ,normal .Ti izaberi wide .I izbor rezolucija ce ti se promijeniti na one koje tvom monitoru odgovaraju

Kume nema ti to veze sa WIN 7
SWRALE je napisao/la:
na normalu je :/
Ma reinstalaciju opleti, spasi demoe, mape, cfg i opleti
come je napisao/la:
Kume nema ti to veze sa WIN 7
ajde prijatelju do cega mi ima veze kad se vec pravis pametan

@kiwy sad instalirao cs
Ides Games pa nades CS i ukucas u launch options -w 640 -h 480.

edt: ako ti je steam
Pošto sve što sam htio reći već su napisali daj mi teamviwier na pm, da pogledam.
Na monitor opcijama unutar podesavanja za graficku kartu makni ono sto je obiljezeno "Hide modes that this monitor can display"
SWRALE je napisao/la:
ajde prijatelju do cega mi ima veze kad se vec pravis pametan

@kiwy sad instalirao cs
Uradi to što sam reko ili ako je Widescreen stavi Normal.
Pokusaj sa ovim registry fajlovima, imas tri widescreen rezolucije pa pokusaj sve vidi mozda uspije:

http://www.mediafire.com/?l8muzdpawrci9lt

Stavi na desk .reg fajlove i pokreni koju rezoluciju oces:

1280x720.reg
1920x1080.reg
1920x1200.reg
AMA IGRAM PREKO KGB A NE PREKO STIMA DOSADNI STE VISE S STIMOM :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.