Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Anketa] Contesti

492 pregleda · 34 odgovora · otvorena 04.10.2011. u 21:13

Večer gameri,

Pošto vidim da zadnjih dana nema ništa toliko izričito zanimljivo na portalu osim Gba LIGE i Flash Game Contesta koji nije za sve članove, šta mislite da se otvori neki contest i da time zaradimo nešta bodova, zabavimo se, a i u jednu ruku da nam prođe vrijeme. Šta vi predlažete da se organizuje, zašto, mi možemo glasovima samo izraziti želju šta bi voljeli a administracija će odrediti nekoga ko će podići contest, jer obični memberi više ne mogu održavati conteste.

Moj glas ide za Slikomat, iz prostog razloga što to nikada nisam igrao niti učestvovao a čini mi se jako zanimljivo.

Evo deskripcija za nove korisnike portala :

-Slikomat : Naprimjer neko uslika auto i na autu papir svog nicka, i traži od sljedećeg člana solanik i ovaj mora staviti papir sa nickom na solanik slikati uploadovati i tražiti neku novu sliku od sljedećeg membera...

-Paintomat : Isti slučaj kao sa slikomatom samo što se slike crtaju u paintu, a ne uslikavaju se mobitelom/aparatom.

-Vicoteka : Pišete što više viceva u jednom postu i naravno pametni vicevi se nagrade aplauzom, a nacionalistički, bezobrazni kazne šamarom i u zavisnosti od težine nacionalizma možda i gagom/banom.

Molim Vas pojedinačno da glasate u što većem broju kako bi dobili zavidan broj glasova, te izglasali omiljeni contest.

Nadam se da vam se sviđa tema, te da će administracija ispoštovati krajnje glasove za contest.
Nemam ništa protiv.

Mogu organizavati bilo koji contest, dobro skontajte da nebi bilo "a što ovo ono nije" i sl. komentari.

Biće i neke nagrade + aplauzi. Ako neko želi nešto da donira, bio bih zahvalan, a ako ne, nema veze sam ću se pobrinuti za to

bez spamma i nemoj temu kantirati

Glasanje traje 2 dana
Paintomat bolji ,sta ako neko nema npr. auto ili to sto treba uslikati ,kako ce onda ucestvovati ?
Paintomat ... da oplacem umjetnicima

A vicoteka ima onaj SPAMERz dize redovno :S
Slikomat je meni legendaran. Šta će ti vicoteka kad će sve biti kopirani sa neta, mislim stranica koje imaju taj sadržaj. Realno mogu i sam otići na neku stranicu i čitati viceve.
Paint nije loš, al opet više cijenim slikomat.
Mucite se dva mjeseca oko contesta umjesto da napravite novi,zar vam nedostaju ideje ? Otvorite fino temu da ljudi daju prijedloge.

( ovo je inace moj prijedlog)

Kad vec moram glasati onda glas ide paintomatu, meni je zanimljivo.
Ja sam za Paintomat 8-)

Vicoteka se dize redovno da se nasmijemo
Slikomat, jednostavno nešto najbolje zabavimo se, i zaradi se
zanimljive sve tri opcije

Ali paintomat bgm najjaca
slikomat isto nije losa , ali neko moze imati slabiji fotoaparat ili mobitel pa ce i samim tim slika biti manje kvalitetnija , ali u paintu ce svakom biti isto
Paintomat definitivno!
Ja sam glasao za slikomat, svima je dostupan i većina će moći učestvovati. Što "stari" što "novi" memberi. Sretno sa organizacijom.
nema lime pa nema slikomata..

a slikomat je uvijek zabavan
skile je napisao/la:
Nemam ništa protiv.

Mogu organizavati bilo koji contest, dobro skontajte da nebi bilo "a što ovo ono nije" i sl. komentari.

Biće i neke nagrade + aplauzi. Ako neko želi nešto da donira, bio bih zahvalan, a ako ne, nema veze sam ću se pobrinuti za to

bez spamma i nemoj temu kantirati

Glasanje traje 2 dana
Ne, ne trebaš od sebe uzimati bodove, dovoljno je što ćeš podržati contest i što ćeš dijeliti aplauze za trud, ja ću donirati bodova koliko bude potrebno, nadam se da će se i drugi odazvati pošto je contest za sve nas da se provedemo i da zaradimo nešta boba naravno kroz zabavu što je najbitnije, hvala još jednom na podršci.
Glasao za Slikomat !

Ako treba pomoć tu sam
Paintomat

Zašto?

Zato što mislim da svi imamo paint na kompjuteru i da je lakše nešto nacrtat a i zanimljvije je i više se potrudiš nego uslikat.

Ako bude paintomat učestvujem, ako treba pomoć javi.
Paintomat ftw!

Na slikomatu svi trče po kući, vade ajvar i lijepe papir po teglici, mame im pomisle da opet nešto slikaju za fb.
Ovako, smiješ se drugima kako crtaju, svoje umijeće crtanja pokazuješ, po mome mišljenju - zanimljivije.

E pa, neka najbolji pobijedi.
Slikomat definitivno ! Ucestvovao sam u jednom i bilo je prejako
Paintomat meni licno bezveze, vicoteka dosadna...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.