Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[GAMERS.ba]Vicoteka v4

1.241 pregled · 45 odgovora · otvorena 15.09.2011. u 18:13

Dobar dan radni narode. 

Šta ima šta radite??? Kako škola??? [pogotovo pitanje za prvačiće ] Evo mene sa novom vicotekom. Poslije mojih vicoteka:

- GAMERS.ba Vicoteka

- GAMERS.ba Vicoteka v2

- GAMERS.ba Vicoteka v3

Na red je stigla i GAMERS.ba Vicoteka v4. Ova tema će se dizati svako 14 dana kao što znate i ovdje imate priliku da pročitate/čujete neki dobar vic. 

Kao i uvijek ja ću početi 

Mujo i Fata dvadeset godina vode ljubav pod istim Mujin uvjetom da se ne pali tada svjetlo. I sad jedne noći fata odluči da upali svjetlo i vidi krastavac kod Muje u rukama. Pita Fata šta je to??? Kaže Mujo lahko ćemo za krastavac objasni ti meni troje djece :D:D
Čak Noris uđe u Džamiju i svima uzme Abdest
shiikari je napisao/la:
Svađaju se Bosanac i Srbin ko je uspješniji u sportu.
Kaže Srbin: ma mi smo u košarci najjači, dobri u tenisu i u rukometu!

Kaže Bosanac: Ma je**š sve to mi smo ti svjetski prvaci u sjedećoj odbojci!

A Srbin će na to: Ne bi vi ni to bili da vam mi nismo pomogli!
kako te nije stid to pisat ?
ALEJANDROO je napisao/la:
Vozi plavusa auto , pregazi cetvero ljudi i zaustavi je policija. Pita je policajac "dal' ste vi normalni , upravo ste pregazili cetiri osobe" a pritom ce plavusa : "A koliko je dopusteno?"

Edit: crni humor

Ubacili njemci jevreje u gasnu komoru. Lupa jedan i dere se : "pustaj pustaj" a njemac ce na to : "pustam pustam" !
HAHAHAHAHAHAH e ne vjerujem
Bio mujo u wc i obavljo veliku nuzdu i u medjuvremenu nestane struje .. mujo se dere :" Fatooo fatooooo" , kad dolazi fata sa svijecom: "sta se deres majmune"
Mujo - "Uh dobro je ja mislio ispale mi oci"
[color=lightgreen]Dosao James Bond u kladionicu i zena ga koliko ces uplatiti. Kaze on : SEDAMDESET, MARKU SEDAMDESET! [/color]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.