Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[GAMERS.ba]Problem - page

234 pregleda · 7 odgovora · otvorena 17.09.2011. u 14:14

Dobar dan gameri i gamerice.

Ovako imam problem koji mi se dešava već dva dana i počinje da mi ide na živce. Nekad mi se desi kad uđem tek na g.ba, i dešava mi se kad mjenjam skinove. Dakle kad mi se ovo desi sve se nekako pomjeri prema lijevoj strani. Možda nisam fino objasnio ali pogledajte ss-ove i recite mi do čega može biti

Molim vas za pomoć.

@EDIT: Evo još jedan ss, kada sam mjenjao sa plavog na svoj standardni crveni skin:

Meni se ovo prvi put dešava, i ranije sam koristio chromeplus i sve je normalno bilo
I meni je tako na internet exloreru ...
Koristi mozillu ii chrom. IE je smeće.

Post dobio aplauz od Wertu

Nermin je napisao/la:
Koristi mozillu ii chrom. IE je smeće.
Evo instaliram ovu javu, sad pa ću vidjet onda. Do sad ovaj pretraživač mi je najbolji. Mozzila štopa, a na gchrome-u mi se nešto desilo i on je počeo užasno štopat. Ništa opet se vraća. Odo skinuti googlechrome.
simba je napisao/la:
Evo instaliram ovu javu, sad pa ću vidjet onda. Do sad ovaj pretraživač mi je najbolji. Mozzila štopa, a na gchrome-u mi se nešto desilo i on je počeo užasno štopat. Ništa opet se vraća. Odo skinuti googlechrome.
Ja inace jako dosta vremena provodim za racunarom tj. radim na hardware/software i vidio sam X problema na Google Chrome-u .. dok instaliranjem mozzile firefox verzije zadnje sa njihovog sajta nema nikakvih problema .
Naravno ako pri instalaciji nekog programa,igrice odaberes opcije da ti se mozzila puni sa 1000 nekih plugina , tema itd... logicno da ce ti stekati .
Mozzila instalirana, problem riješen. Ty svima/ LOCK!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.