Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] TWISTTER # New

142 pregleda · 12 odgovora · otvorena 14.09.2011. u 17:43

Pozdrav, imaću priliku vjerovatno da biram neki Fotoaparat do 700-750KM Max.Pa odmah bih i volio da mi ga preporučite.Nikon ili Canon nije bitno samo neka pametna preporuka za te novce
I usput sa ovim fotoaparatom sto ga trenutni imam nisam razgledao puno a ima speed effect tj da bilježi brzo slike i slaže sve u jednu i dobijete nešto slično ovome: ( Usput ovo je moj prvi pokušaj nikakav strašan edit znači nije ništa PS =D )

1] - V1

Uploaded with ImageShack.us

2] - V2

3] - Horror Walking

4] - Old Motor =D

5] - Coast

6] - Old black wood

7] - Sun ♥

Ocjene:

Zamolio bih da mi neko pametan preporuči neki profesionalni fotoaparat isključivo od proizvođača Nikon/Canon do 750 KM max.

Hvala Unaprijed

Od mene četiri zvjezdice. Odlično odrađeno, samo nastavi.

Coast definitivno.

Motor ♥ ♥
Sve slike mi se svidjaju i sve imaju onaj posebni "šmek". Respect.

Svidjaju mi se slike posebno ovaj lite na na prve dve slike jedino mi se ovaj horor i old motor nesvidjaju ..
Ako vec imas takvu mogucnost da mozes napraviti takav effekat lite ... ona lampom pomeraj tako da nacrtas neki objekat drvo cvet kucu evo primjer jedan ovo sam ja uslikao sa bratovim aparatom

I promeni boju lampe nemoj uzet zutu uzmi bjelu ili plavo jos bolje ce izgledat a slike su cool.
Znaci skontas neku ideju koja ce biti cool inace poradi na effectima .. ubaci koji effekat.
o0pS je napisao/la:

Svidjaju mi se slike posebno ovaj lite na na prve dve slike jedino mi se ovaj horor i old motor nesvidjaju ..
Ako vec imas takvu mogucnost da mozes napraviti takav effekat lite ... ona lampom pomeraj tako da nacrtas neki objekat drvo cvet kucu evo primjer jedan ovo sam ja uslikao sa bratovim aparatom

I promeni boju lampe nemoj uzet zutu uzmi bjelu ili plavo jos bolje ce izgledat a slike su cool.
Znaci skontas neku ideju koja ce biti cool inace poradi na effectima .. ubaci koji effekat.
Zanimljiv savijet, hvala ti a da nemaš kakvu preporuku Fotoaparata do 750 KM? Canon/Nikon? I btw hvala ostalima na pohvalama/kritikama.
TWISTTER je napisao/la:
Zanimljiv savijet, hvala ti a da nemaš kakvu preporuku Fotoaparata do 750 KM? Canon/Nikon? I btw hvala ostalima na pohvalama/kritikama.
http://www.bestbuy.com/site/Nikon+D3000+10.2MP+Digital+SLR+Camera%2C+Bag%2C+UV+Filter+%26+Extra+55-200mm+Lens/9999164400050048.p?id=pcmprd164200050049&skuId=9999164400050048&st=nikon%20d3000&lp=1&cp=1

Moja preporuka ...
Coast epic bez rijeci slika svaka cast samo nastavi jos sad kad uzmes novi fotoaparat bit ce jos bolje

Eee da je meni toliko para, pa da se počastim jednim fotoaparatom, slike bi epic bile :D Al' ovo dosad nije loše od tebe :P Aj lajk ovo
@fotoaparat traži samo kvalitetan i da u budućnosti možeš još opreme na njega prikačiš ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.