Pozdrav gejmeri -.-
počinje škola i želim naći sebi hobi ćime bih se bavio tokom školske godine.Pronašao sam se u postanju vijesti , informacija itd... znači želim otvoriti neki portal...ne nešto veliko ali eto za moju dušu
Skontao sam odlično ime i slogan(ne fake)
eh sada imam dobar template za wordpress....i uredit cu ga extra sada da vas pitam nekoliko pitanja!
Imateli neki WP Plugin dobar za ovo ?
Marketing? (znači prijedlozi kako,šta i to Google AdSense ili ?)
Domena? (Koje su po Vama naj privlačnije domene za to) po meni je extra . net nekako mi je najzvučnija)
Način postanja (Neki način kako da postam šta vi volite kada čitate vijesti) naravno ja nebih radio neki c/p već kada napišem post da to bude mojom rukom
Vijesti ? ( Koje vijesti da najviše stavljam šta je najčitanije )
Bio bih zahvalan na pomoči radim punom parom do škole pa pomagajte
počinje škola i želim naći sebi hobi ćime bih se bavio tokom školske godine.Pronašao sam se u postanju vijesti , informacija itd... znači želim otvoriti neki portal...ne nešto veliko ali eto za moju dušu

Skontao sam odlično ime i slogan(ne fake)
eh sada imam dobar template za wordpress....i uredit cu ga extra sada da vas pitam nekoliko pitanja!Imateli neki WP Plugin dobar za ovo ?
Marketing? (znači prijedlozi kako,šta i to Google AdSense ili ?)
Domena? (Koje su po Vama naj privlačnije domene za to) po meni je extra . net nekako mi je najzvučnija)
Način postanja (Neki način kako da postam šta vi volite kada čitate vijesti) naravno ja nebih radio neki c/p već kada napišem post da to bude mojom rukom
Vijesti ? ( Koje vijesti da najviše stavljam šta je najčitanije )
Bio bih zahvalan na pomoči radim punom parom do škole pa pomagajte