Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

AK Bosna ili AK Sarajevo ?

332 pregleda · 10 odgovora · otvorena 14.09.2011. u 22:42

Evo mene ponovo 

Naime sada me muci jedno pitanje.

Planiram poceti trenirati atletiku nakon sto sam prestao sa fudbalom.

Iz Sarajeva sam tako da postoje samo dvije mogucnosti.

AK Bosna or AK Sarajevo.

Pa da vidim vasa misljenja,sta vi mislite ?

Imate li vi kojeg jarana da trenira i kakvi su njegovi utisci ?

Svaki "ne spamerski" post je dobrodosao 
Gdje je skuplje tu je bolje. why ?

sigurno su treneri bolji, mjesto gdje trenirate ..

onda .. ko ima vise osvojenih ti titula cega vec logicno da je bolje ..

(ne znam nsita o ovome samo logicki govorim)

mozda sam lupno sta god 
Evo ja ti ne mogu direktno reci koji klub da izaberes, ali ti mogu navesti jedan dobar primjer zbog cega bi to bio klub A.K. "Bosna".
Naime, Enis Jahić trenira u A.K. "Bosna" i ide sa mnom u treći razred Elektrotehničke škole, i on je državni prvak (troskok). Sad, to nije nista do kluba vjerovatno, to je do njegovog truda i zalaganja, dečko svaki dan dolazi iz Tarčina da trenira te pohađa školu. Zato, moguće je da je izbor Bosne bolji po tebe, ali ne mora da znači .. pozdrav i sretno 

Post dobio aplauz od KillaOR

Moj ti je savjet AK Bosna. Prvenstveno zbog trenera Islama Dzuguma, koji je jedna velika ljudina, koji ce ti pomoci u svim situacijama i prilikama, i koji te mnogo moze nauciti. Osim toga, covjek je bio clan olimpijske ekipe 1996, i mislim da je cak zastavu nosio. Drugo je stadion Kosevo, i privatna teretana koju mogu koristiti clanovi AK Bosna. O AK SArajevo ne znam previse, ali ako ne budes zadovoljan lako ti je napravit transfer. Mislim da je i raja odlicna, jer kad sam ja isao bili su zaista fenomen. A imas i jako zgodnih cura :)

Sretno...

Kao prvo U A.K. Bosni imas samo jednog trenera tj. Djuguma... :S kao drugo i A.K. Sarajevo ima teretanu koju koristis kad god zelis...Kao trece clanarine su iste i u Ak Bosni i u AK Sarajevu 10 KM mjesecno...Kao četvrto AK Sarajevo je mnogo organizovanije jer treniram u AK Sarajevo , imamo vise boljih ostvarenih rezultata..Imamo Nedima Čovića drzavnog prvaka 10.42 koji je ispunio normu za Evropsko prvenstvo u Barceloni i nazalost se povrijedio tamo :S...Krehmić olimpijac skok u vis 2.22 m ...itd...to ti je moja preporuka jer sam i ja trenirao u Bosni i znm gdje je bolje. eto toliko ...zzz

atletski klub sarajevo,ja ti to preporucujem zato sto imas uslove treniras na atletskom poligonu na kosevu imas svlacionice i trenere koji vode racuna o tebi i pomazu ti da napredujes.

Slušaj šta god da izabereš bit će ti dobro. U obje ekipe su tu treneri koji brinu o tebi , takođe imaš stadione poput koševa gdje možeš trečati. Unutar stadiona svlačionice. U AK Bosna imaš onog trenera Islama, rođak mi je trenirao ba znam, ljudina prava, duša od čovjeka. Ako neko u BiH od tebe može napraviti Atletu to je on ! 
Po priči što sam čuo od jaranice koja trenira u AK Bosna, kaže da je fenomenalno. Dobri treneri, koji stvarno ulažu sve od sebe da postigneš što bolje rezultate, moderne svlačionice, treninzi na atletskom poligonu na stadionu Koševo. Ja ti ne mogu reći iz mog iskustva, jer ne treniram, ali što sam čuo, nema zamjerki.
spiegeL je napisao/la:
Kao prvo U A.K. Bosni imas samo jednog trenera tj. Djuguma... :S kao drugo i A.K. Sarajevo ima teretanu koju koristis kad god zelis...Kao trece clanarine su iste i u Ak Bosni i u AK Sarajevu 10 KM mjesecno...Kao četvrto AK Sarajevo je mnogo organizovanije jer treniram u AK Sarajevo , imamo vise boljih ostvarenih rezultata..Imamo Nedima Čovića drzavnog prvaka 10.42 koji je ispunio normu za Evropsko prvenstvo u Barceloni i nazalost se povrijedio tamo :S...Krehmić olimpijac skok u vis 2.22 m ...itd...to ti je moja preporuka jer sam i ja trenirao u Bosni i znm gdje je bolje. eto toliko ...zzz
ovako emire  ;)

Sarajevo ima vise trenera - ti se opet zalis na svog
emire zar si ikad trenirao kod mene (bosna) :S
jes da imate tretanu i to svacionice sve super, a mi nemamo pola vasih uslova ali brate staza vam je izderana, mozdas da pogines na njoj :S
kod nas staza bar ije izderana

a ovaj momak sto klub trazi

znaci sarajevo ima bolje uslove i mozda vise trenra, al jedan je đugum, i jedno je kosevo :)

mozes ti obici oba kluba pa koji ti se svidi :)

ja sam taj enis iz tog posta prije ;)
hahhaha gledaj Jahica sto se javlja :D Jeste istina je sto se tice staze...tu smo losi :S hahah ma isprobaj ti oba kluba ba i vidjet ces :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.