Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Liga Prvaka

657 pregleda · 38 odgovora · otvorena 13.09.2011. u 11:40

Veceras pocinje najelitnije klubsko takmicenje u Evropi a i u svijetu. Vecina ekipa su se dosta dobro pripremile za novu sezonu, pogotovo Manchester City koji je pokupovao dosta skupe i dobre igrace. Ja licno bih volio da ove sezone ligu prvaka osvoji Real Madrid ili Chelsea, koji su vasi favoriti i sta ocekujete od nove sezone?
ali bukvalno svake sezone,1000 ljudi kaze man utd i chelsea favoriti bas sam to upratio,ali nikad nijedan od ta 2 kluba ne osvoje.,..
zna se za koga ja navijam BARCA 4 ever ocekujem sigurnu pobjedu u prvom kolu,a uz to osvajanje lige prvaka aBd
FORZA MILAN ! ! !

Uploaded with ImageShack.us

Steta neigra mi Ibrakadabra da igra on drugacije bi bilo ma da mozemo iznenaditi Barcelonu (: Finale Barcelona-AC Milan
Od kako znam za sebe navijam za Munchester UTD i nadam se da će i ova sezona bit dobra k'o i prošla. A volio bi da i city daleko dogura, al' mislim da neće dalje od četvrtfinala.
Dzeko papak zabio 4 gola to svi navijaju za City.

Finale:

AC MILAN VS REAL MADRID
Navijam za Real Madrid i nadam se da će uzeti, također želim i da Man City dogura što dalje.
dinamo uzima barcu u finalu
Real Madrid 4 ever ♥

Ima sutra da Dinamo primi jedno 5-6 komada

Sto se tice Barse nadam se da ce izpasti odma veceras od Milana jer ih nemogu ocima

Real u finalu sa ManU 8-)
Navijam za AC.MILAN i za BAJERN

Klubska greska Barselone -FABREGAS-
"+za Gvardiolu sto daje minutazu mladjim igracima"

Iako ih nesto nevolim Barsa je u vrhu.

Puno podrske nasim komsijama DINAMO
Milan do kraja! ♥

Nadam se da će večeras Rossoneri iznenaditi Barcu na Nou Campu i konačno se vratiti gdje im je mjesto - na tron Lige prvaka (iako, realno gledajući, bit' će jako teško).

Nema Ibre i Pipa, što me najviše žalosti.
TMaSTeR je napisao/la:

SAMO JEDNO MJESTO JE NA VRHU A TO JE ZA BARCELONU

Ove godine ce postati jedini tim koji je odbranoju titulu lige prvaka BARCA ♥
O čemu ti pričaš? Jedini će biti koji su obranili titulu lige prvaka? Pa Real Madrid je 4-5 puta zaredom bio prvak!

♥ Real Madrid ♥

BTW: Odkad je Džeko u Cityu svi navijate za njih... hahaha
Tako ti je to kad se bosanac probije, svi bi život dali za njega!

Šta bi mi u Hrv trebali koliko ima dobrih igrača jbt.. :D
Vacheron je napisao/la:
O čemu ti pričaš? Jedini će biti koji su obranili titulu lige prvaka? Pa Real Madrid je 4-5 puta zaredom bio prvak!

♥ Real Madrid ♥

BTW: Odkad je Džeko u Cityu svi navijate za njih... hahaha
Tako ti je to kad se bosanac probije, svi bi život dali za njega!

Šta bi mi u Hrv trebali koliko ima dobrih igrača jbt..
Od kad se ovo takmičenje zove Liga Prvaka kako ja znam niko nije odbranio naslov prvaka,tačnije od 1991. god. : )

@on topic

egz3kut0r je napisao/la:
Od kad se ovo takmičenje zove Liga Prvaka kako ja znam niko nije odbranio naslov prvaka,tačnije od 1991. god. : )

@on topic

Dinamo je sada promjenio naziv u Građanski klub Dinamo, jel to znači da je to novi klub, i da se ono prije ništa ne računa?

Bolan glupane nije važno što se ime mjenja, to je oduvijek isti turnir bez obzira na ime
Volio bih da osvoji BARCA ♥ ili MAN.City
Takodjer srecu zelim Milanu i Bayernu
Finale Real Madrid - Barselona, realno dva najjača kluba trenurno

RMCF ♥
Dinamoooo ♥ :D Arsenaal :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.