Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Liga Prvaka

657 pregleda · 38 odgovora · otvorena 13.09.2011. u 11:40

Veceras pocinje najelitnije klubsko takmicenje u Evropi a i u svijetu. Vecina ekipa su se dosta dobro pripremile za novu sezonu, pogotovo Manchester City koji je pokupovao dosta skupe i dobre igrace. Ja licno bih volio da ove sezone ligu prvaka osvoji Real Madrid ili Chelsea, koji su vasi favoriti i sta ocekujete od nove sezone?
zelim da vidim kako pehar dize inter iz milana.... mada ce tesko to biti ali vjerujem u to :D9-)
Ne sviđa mi se to što su mi oba dva omiljena kluba u jednoj grupi

Bayern 'nd Man.City, više volim Bayern tako da bi više volio da oni bolje prođu ali sad kako se Man.City naoružo teško će bit.

Više bi volio malo ove slabije klubove vidjet u finalu tipa Inter - Bayern kao što je bilo predprošle godine.

Nije više zanimljivo gledat samo Barcelonu.
Chelsea mi je uvijek bio i ostao favorit, s' obzirom da za njega i navijam duži niz godina ...

Međutim, poboljšani Man. City, svakako daje nadu njihovim navijačima, a što se mene tiče, Chelsea ili Man City kad bi osvojili, ne bi imao ništa protiv, sve dok Džeko daje golove.

Dok je Tevez na klupi, Džeko će zabijati golove ...
shiikari je napisao/la:
Ne sviđa mi se to što su mi oba dva omiljena kluba u jednoj grupi :-(

Bayern 'nd Man.City, više volim Bayern tako da bi više volio da oni bolje prođu ali sad kako se Man.City naoružo teško će bit. :D

Više bi volio malo ove slabije klubove vidjet u finalu tipa Inter - Bayern kao što je bilo predprošle godine. :P

Nije više zanimljivo gledat samo Barcelonu. :r
Da slazem se mnogo su bolje utakmice ovih srednjih ekipa nego kad gledam finale lige prvaka barcelona vs real....

taj el clasico(mozda nije tacno napisano):) gledam svakako najmanje 2 puta godisnje u spanskoj ligi :$
Barcelona - Man Utd finale opet.
Finale : Man utd vs Real Madrid.

chicharito ftw !!
Mes Que Un Club, naravno.
Samo da ne budu Barcelona i Man Utd u finalu, ja zadovoljan..
Sto se tice City-a ocekujem ga 4finale , mozda polu-finale a osvajac Man Utd ili Real 9-)
Večeras barca kreće u pohod na odbranu titule, valjda će biti prva koja će odbraniti (od kako se igra po novom sistemu)

Barca ♥
ManU osvaja ove godine, on fajr su.

SAMO JEDNO MJESTO JE NA VRHU A TO JE ZA BARCELONU

Ove godine ce postati jedini tim koji je odbranoju titulu lige prvaka BARCA ♥
n3xu5 je napisao/la:
Ako Bog da, do pobjede ove godine =)
FritzzYYYY je napisao/la:
Ako Bog da, do pobjede ove godine =)
Uzimamo ove godinice run1 sabijA ~
Za Chelsea navijam oduvijek , tako da ocekujem da osvoje ovu Ligu prvaka

Barcelonu ne volim , tako da sto se mene tice , ne bi volio da prodju grupnu fazu , kamo li nesto vise , al' realno govoreci , mislim da ce dospjet' do finala

Takodjer svu srecu zelim Dinamu , da odigraju sto bolje i sto kvalitetnije , da se pokazu u najboljem svjetlu

TMaSTeR je napisao/la:

SAMO JEDNO MJESTO JE NA VRHU A TO JE ZA BARCELONU

Ove godine ce postati jedini tim koji je odbranoju titulu lige prvaka BARCA ♥
Dobra slika. Samo neka gori!
Otkako pratim budbal navijam za MAN UTD, tako da bih volio a dođu do finala i osvoje pehar. Što se tiće famozne Barcelone gadi mi se, na sve liči osim na fudbal.

A što se tiče finala MAN UTD - Chelsea, najbolje moguće finale
Dinamo - Barcelona u finalu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.