Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

eSdom haxball liga/ladder/kup

221 pregled · 9 odgovora · otvorena 22.09.2011. u 20:23

U zadnje vrijeme svi smo svjedoci rasta popularnosti spomenute igre na našim prostorima, pa sam pomislio da organizujemo nešto od ove troje.

Šta mislite da bilo najbolje i zašto?

Ladder -> Izazovete nekog od igrača i odigrate meč, pobjednik dobiva x bodova.

Liga -> Fudbalska liga etc.

Kup -> Kup.

Uglavnom ja ću srediti neke sedmične / mjesečne nagrade.
ako jedno mogu izabrati onda ladder,jer prvenstveno sam za sebe se boriti i za nagradu tj neces se morati nervirati hoce li tvoj igrac moci igrati i traziti ko ce igrati sa tobom..
a ako mogu izabrati dvoje onda ligu biram naci sebi 3-4 dobra igraca i napraviti neku ekipicu nije ni to lose druzenje sa igracima zezancija itd
sad nezz koliko bi vec ekipe trebale brojati igraca
Već postoji G.ba Liga i u toku su kvalifikacije. A što se tiče cupa, šteta štop onaj 2 v 2 nije završen. Posebno mi se sviđa ovo da izazoveš protivnika u određen iznos bodova.
da mi je boba da jedan lader odigram
DrawN je napisao/la:
Već postoji G.ba Liga i u toku su kvalifikacije. A što se tiče cupa, šteta štop onaj 2 v 2 nije završen. Posebno mi se sviđa ovo da izazoveš protivnika u određen iznos bodova.
Najviše bih volio 2v2 cup da se organizuje
A DrawN kakve su ti sanse za prolazak u ligu ?
Frisk je napisao/la:
Najviše bih volio 2v2 cup da se organizuje
A DrawN kakve su ti sanse za prolazak u ligu ?
Organizovat ću ja kad završi liga, jel pošteno?
A šanse će biti još veće ako budeš pio,a ovako su velike. Kakve su tebi?
DrawN je napisao/la:
Organizovat ću ja kad završi liga, jel pošteno?
A šanse će biti još veće ako budeš pio,a ovako su velike. Kakve su tebi?
Minimalne, imam jakog protivnika
Bolje bi bilo lader je zanimljivije (dosta). Takoder pored ladera mogle bih se organizovati te lige i kupovi.
Ladder !

Razlog: Jer postoji već G.ba HaxBall Liga, a vjerovatno će ići još jedna poslije toga. Bolje ladder, jer možeš igrati kada hoćeš. Vidi sa ESLom da sredi nešto
piNgu je napisao/la:
Ladder !

Razlog: Jer postoji već G.ba HaxBall Liga, a vjerovatno će ići još jedna poslije toga. Bolje ladder, jer možeš igrati kada hoćeš. Vidi sa ESLom da sredi nešto
Sta ce mi ESL?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.