Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL] IEM

402 pregleda · 21 odgovor · otvorena 19.08.2011. u 15:38

Da se ne dižu teme za svaki meč ovo će biti "oficijalna" tema u kojoj možete komentarisati na mečeve.

Upravo je završen meč CLG vs SK koji se završio pobjedom CLG-a, hotshotgg je objasnio sa nidalee i sa spearom koji je skidao 70% hpa polovini tima, sk nije imao ideje i jednostavno nije imao dmga da bi ubio annie, ashe ili nidalee (koji je healao nevejrovatno). Osim toga nekoliko nevjerovatno loših ultija od nocturna i warwicka su također prodali game. SK je ispao iz IEM-a sa ovim porazom definitivno 

Sljedeći meč treba početi sada, ali ne znam da li će se prenositi SK vs fx ili CLG vs Fnatic (volio bi ovo drugo )

A grupa:
internaal je napisao/la:
Prenosit ce fnatic vs clg

shushei nogamaa : )
Ako je CLG pametan banovat će Branda, jer je Shushei Bog sa njim, a ako je Fnatic pametan banovat će Nidalee  Bit će to zanimljiv duel, njih dvojica su jedni od najboljih igrača na svijetu 
uzima onaj ko bude imao wukonga u svom timu

Post dobio šamar od riSk

CLG me prijatno iznenadio pošto nisam baš bio upoznat sa njima kao dobrom ekipom. Hotshot prvu sabio sa Jaxom a ovu sad objasnio sa Nidale. Nije to toliko hotshot sabio koliko je SK imao fail pick (msm Rumble protiv Annie na midu, WW protiv Nidale solo ...) te jednostavno su kasno uzeli defensive iteme. Nisu imali nikoga da tanka te je cijeli tim bio squishy (svi padali iz 2-3 Nidale speara a pored toga Annie ulti, Ashe ulti itd. ...)

CLG vs fnatic će prenositi i mislim da će to biti epic game. Ne navijam ni za koga jer su mi trenutno oba tima veoma draga i mislim da će dosta zavisiti od pick-ova i toga kako će Sushei i Hotshot odigrati 

haha koji first blood  

Post dobio aplauz od riSk

FizzKhalifa je napisao/la:
Ako je CLG pametan banovat će Branda, jer je Shushei Bog sa njim, a ako je Fnatic pametan banovat će Nidalee :D Bit će to zanimljiv duel, njih dvojica su jedni od najboljih igrača na svijetu :D
Eo banovase i branda i nidalee xd
Mene je razočarao u potpunosti SK svojom igrom kojom su ispali iz "utrke", a nasuprot tome, Counter Logic Gaming me je pozitivno iznenadio, pogotovo hogshotgg koji je dilao masivu dmg protiv ww, koji nije mogao ni "maknuti".

CLG je objasnio, jedva cekam sljedeci match CLG vs fnatic, oba teama su se pokazala odlično, sad sve zavisi kako je manda rekao ...

Al' eto, vidjet' ćemo, neka iskusniji pobijedi.

također što se tiče druge grupe, solomid je pokazao šta zna i zato je i prvi bez poraza, te me je on oduševio svojom igrom, stvarno, momci su za svaku pohvalu ...

Post dobio aplauz od riSk

Imal link da se gleda
Joj sinoc sam jeo sladoled.

Post dobio šamar od MAND4

Uze CLG, razočaro me onaj sa Gragasom, prije je bolje igro. Jedini u fnaticu i nekako dobar je Ashe, a vamo u CLG Cho Gath bog i batina 
GazijaCTB je napisao/la:
Uze CLG, razočaro me onaj sa Gragasom, prije je bolje igro. Jedini u fnaticu i nekako dobar je Ashe, a vamo u CLG Cho Gath bog i batina 
Cho'gath - prvi champ sa kojim sam igrao i najdraži. HotshotGG mi je idol. Najbolji Nidalee i Cho na svijetu 
Cho'gath - prvi champ sa kojim sam igrao i najdraži. HotshotGG mi je idol. Najbolji Nidalee i Cho na svijetu 
Skoro svaki team fight počne kad Cho Gath uleti, fnatic počne bježat i ovi ih ganjaju.Udaraju ga pola sata njemu ništa 
SK razočarao. Fnatic pokidao i trenutno su najjači što se LoL-a tiče 
simba je napisao/la:
SK razočarao. Fnatic pokidao i trenutno su najjači što se LoL-a tiče 
Očigledno nisi pratio meč između CLG i Fnatica, CLG ih uništio 
Očigledno nisi pratio meč između CLG i Fnatica, CLG ih uništio 
Iskren da budem nisam pratio sam malo potrudit ću se i ostatk mečeva pogledat 
Najdraži dio mi je bio kada su kod dragona u mid-gameu dvojica likova (hotshotgg i još neko, čini mi se onaj mundo ili annie) držali četvericu igrača SK da ne ubiju dragona... 2 protiv četiri, i SK je izgubio taj team fight...

Nevjerovatno odigrao Hotshotgg, stvarno je vrh... A onaj SK-ov supporter, Soraka (Bože me oprosti, ne znam mu nick :O), Vayna je držao u životu cijelu igru 

Svaka čast momcima..

Usput, ima li kakvih mečeva večeras? 
Cloud je napisao/la:
Najdraži dio mi je bio kada su kod dragona u mid-gameu dvojica likova (hotshotgg i još neko, čini mi se onaj mundo ili annie) držali četvericu igrača SK da ne ubiju dragona... 2 protiv četiri, i SK je izgubio taj team fight...

Nevjerovatno odigrao Hotshotgg, stvarno je vrh... A onaj SK-ov supporter, Soraka (Bože me oprosti, ne znam mu nick :O), Vayna je držao u životu cijelu igru 

Svaka čast momcima..

Usput, ima li kakvih mečeva večeras? 
http://pokit.etf.ba/get/?b711c62459d7b46e4735d164a379d36d.jpg

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.