Pozdrav.
Dakle, nakon što sam imao 18k IP, i odlučio da kupim yoricka i ireliu ( koji su extra ), ostalo mi je još nekih 7k i kusur.
Sad, postoji par championa koji me zanimaju a to su :
Brand ( Može se čak reći da je OP za onog ko ga savlada do perfekcije)
Riven ( Čitajući na forumu naišao sam na to da je ona blago UP, zbog slabog defensive statsa, al' je ipak fun2play )
Vayne
Lee Sin ( Kada je bio free2play, znači sabio sam sa njim doslovno, tj. bio mi je u tom momentu main, te sam igrao 24/7 sa njim )
Renekton
Swain ( koji je slabo ( čitaj gotovo nikako ) korišten champ.
Sad, pošto uglavnom imam DMG rune, te forsiram Fightere u tom smislu da kažem, šta bi mi bio pametniji izbor, tj. kako da potrošim te Influence Points, da li da kupim neke RUNE AP, ili Armor etc, ili šta da radim ?
:D
EDIT : LVL 30 EU N&E
Dakle, nakon što sam imao 18k IP, i odlučio da kupim yoricka i ireliu ( koji su extra ), ostalo mi je još nekih 7k i kusur.
Sad, postoji par championa koji me zanimaju a to su :
Brand ( Može se čak reći da je OP za onog ko ga savlada do perfekcije)
Riven ( Čitajući na forumu naišao sam na to da je ona blago UP, zbog slabog defensive statsa, al' je ipak fun2play )
Vayne
Lee Sin ( Kada je bio free2play, znači sabio sam sa njim doslovno, tj. bio mi je u tom momentu main, te sam igrao 24/7 sa njim )
Renekton
Swain ( koji je slabo ( čitaj gotovo nikako ) korišten champ.
Sad, pošto uglavnom imam DMG rune, te forsiram Fightere u tom smislu da kažem, šta bi mi bio pametniji izbor, tj. kako da potrošim te Influence Points, da li da kupim neke RUNE AP, ili Armor etc, ili šta da radim ?
:D
EDIT : LVL 30 EU N&E

.Kontam kupiti ija renektona jer sam igrao par puta protiv njega i mogu rec da je jak .Sa full ad runama na pocetku je nenadjebiv
Provjereno najjaci champ za mid , nakupi skila sa njim i u team fightovima i sa klanom danas-sutra , bit ces najkorisniji igrac