Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dali mogu igrat LoL ?

297 pregleda · 20 odgovora · otvorena 30.08.2011. u 19:47

Moja konfa :
AMD Sempron : 2 GhZ
RAM : 768 MB
Grafa : MX 4000 128 MB AGP X8 xD ! OMG :)

Moje pitanje dali mogu pokrenut LoL posto mi je jedan reko da nemogu pa zelim jos informacija, posto sam igro Cabal Online na ovim koji ima mocniju grafiku od LoL-a, nije radio nesto predobro al je radio !
LoL mi neizgleda nesto prejako u grafici u gameplayu, pa sad ? ! :)
OS
XP Service Pack 3
Vista Service Pack 1
Windows 7

PC Requirements
CPU 2 GHz CPU
RAM 1024 meg memory
Hard Drive approximately 1.3 gig of hard drive space
Video Card must support shader model 2.0
- nvidia: GeForce 5 or better
- ati: any 9xxx after and not including the 9250, any Xxxx after and including the X300
- intel: no clue, if you have an idea let me know
Video card memory recommended minimum is 512 meg at the moment
Internet connection required at all times currently, Dial-up will not work currently

HF
Minimum System Requirements
2 GHz processor
1 GB RAM
750 MB available hard disk space
Shader version 2.0 capable video card
DirectX 9.0 capable video card
Windows XP, Windows Vista, or Windows 7 (Mac OS is currently not supported)
Recommended System Requirements
3 GHz processor
1 GB RAM
GeForce 8800 or equivalent video card
Windows XP with the latest service pack installed, Windows Vista with the latest service pack installed, or Windows 7 (Mac OS is currently not supported)
The latest update to .NET Framework from Microsoft
The latest version of Adobe Air is required to connect to PVP.net. Adobe Air is included with all League of Legends setup files, but can also be downloaded from Adobe's website.

UDRI!
Minimum System Requirements
2 GHz processor
1 GB RAM
Shader version 2.0 capable video card
DirectX 9.0 capable video card
Windows XP, Windows Vista, or Windows 7 (Mac OS is currently not supported)
ReaveNz je napisao/la:
OS
XP Service Pack 3
Vista Service Pack 1
Windows 7

PC Requirements
CPU 2 GHz CPU
RAM 1024 meg memory
Hard Drive approximately 1.3 gig of hard drive space
Video Card must support shader model 2.0
- nvidia: GeForce 5 or better
- ati: any 9xxx after and not including the 9250, any Xxxx after and including the X300
- intel: no clue, if you have an idea let me know
Video card memory recommended minimum is 512 meg at the moment
Internet connection required at all times currently, Dial-up will not work currently

HF
Znaci da bi odprilike mogo igrat nekako na LOW ! Mada je to Minimalna Potreba, da negovorimo o Max-u ja mislim da mogu igrat skinut cu pa vidit nista mi nece skodit xD !
_eXecuteD_ je napisao/la:
Znaci da bi odprilike mogo igrat nekako na LOW ! Mada je to Minimalna Potreba, da negovorimo o Max-u ja mislim da mogu igrat skinut cu pa vidit nista mi nece skodit xD !
ja msm da nema sanse da mozes, ta grafa koju imas nema podrsku ta pixel shader 2.0

edit nema sanse da moze.

@ excalibur, to sranje nije tacno.
Nemoj past ce ti sistem , :* :(

Post dobio šamar od riSk

BR1cK je napisao/la:
ja msm da nema sanse da mozes, ta grafa koju imas nema podrsku ta pixel shader 2.0

edit nema sanse da moze.

@ excalibur, to sranje nije tacno.
Verzija shading jezika 1.10 NVIDIA via Cg 1.3 compiler
Haman da nemoze xD ! 1,3 pixel shader :( ! Ma nema od mene nista xD !
ja to sve je ok,al mozetel mi reci koliko grficka mora imat MB na minimalno jel 250MB ili 512MB
w0n3z je napisao/la:
ja to sve je ok,al mozetel mi reci koliko grficka mora imat MB na minimalno jel 250MB ili 512MB
Pise ti brate da je minimum 512 MB.

ELECTROSTYLE je napisao/la:
Pise ti brate da je minimum 512 MB.

dje pise

minimum ati 9250; ona ima 128MB
BR1cK je napisao/la:
dje pise

minimum ati 9250; ona ima 128MB
A da li može na internu ... Intel Gma 950 ?
MOZES IGRATI !
Ja igrao na slabijem kompu ocm' mog
dexx_ je napisao/la:
MOZES IGRATI !
Ja igrao na slabijem kompu ocm' mog ;)
Ma i ja kontam da moze, znas nisu MMORPG - ovi, tolko zahtjevni ! Probat cu pa sta bude !
Ma i ja kontam da moze, znas nisu MMORPG - ovi, tolko zahtjevni ! Probat cu pa sta bude !
Druze ja ti kazem da mozes igrati!
Ja do prije 3,4 mjeseca igrao na:
1.8 Ghz
512mb Ram
Nvidia GeForce 5500 128mb
dexx_ je napisao/la:
1.8 Ghz
512mb Ram
Jel kad se instalira, samo pokrenem onaj client od 2,2MB,,, Ali nesto dugo mi stoji nemice se PMB.exe instalira se, to je nesto kao manager .... Pa sad dali bi mogo preko torrenta skinut igru, pa instalirat ili tako nekako pa onda samo neke update da instalira ? ! 9-)
Jel kad se instalira, samo pokrenem onaj client od 2,2MB,,, Ali nesto dugo mi stoji nemice se PMB.exe instalira se, to je nesto kao manager .... Pa sad dali bi mogo preko torrenta skinut igru, pa instalirat ili tako nekako pa onda samo neke update da instalira ? ! 8-)
Ma mozes ti slobodno preko torrenta skinuti nije to nikakav problem Ali pripazi ima puno fake torrenta.
dexx_ je napisao/la:
Ma mozes ti slobodno preko torrenta skinuti nije to nikakav problem ;) Ali pripazi ima puno fake torrenta.
Eo skidam sa FilePlanet-a ! 776mb Instalacija jel to to ? ! Clash of Fates EU Client, ako ima noviji client on se automatski updatuje, tj ako je bilo nekih novijih dodavanja u igru ? :) ! Znam tako je bio slucaj sa Cabal-om ! 9-)
dexx_ je napisao/la:
1.8 Ghz
512mb Ram
Halooo nije sve u memoriji GPU, mozes imat 2GB SiS PickaDE Serija, a neces moc pokrenut noviji CoD od 1 zato sto ne podrzava npr Alpha Blending, i ovdje je slicna situacija.
Eo skidam sa FilePlanet-a ! 776mb Instalacija jel to to ? ! Clash of Fates EU Client, ako ima noviji client on se automatski updatuje, tj ako je bilo nekih novijih dodavanja u igru ? ! Znam tako je bio slucaj sa Cabal-om ! 8-)
Da kad ima novi update sam se update-uje tako da se oko toga netrebas briguti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.