Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zalba za mix

433 pregleda · 31 odgovor · otvorena 10.08.2011. u 14:10

Eh vako. Ja ne znam zasta sluzi ADD za mix kad se ovo ovako radi

Addam se treci a ne igram mix :( loww

Admin : Irholio
reoN1 je napisao/la:
Sada cu da vam uploadam neke slike u vezi Irholia;

bit ce edit!

Uploaded with ImageShack.us
Ovo treba značit da si ti njeg isfurao šta Kako si jadan
simba je napisao/la:
Ovo treba značit da si ti njeg isfurao šta Kako si jadan
svijetlis
mozda bi igrao da ti je na tsu bio nick kao na forumu
reoN1 je napisao/la:
decko ti si retardiran , nek se vlex javi i nek kaze sta si mu psovao vrijedao po vjeri i tako dalje da sad ne nabrajaam ! ovo ti je 5-ti multi acc na gamersu , nek netko provjeri ip adrese pa ces da vidis

Edit : reci ljudima sto si dobio perm ban!
prvo se ti sredi..i dogovori se sa sobom oko cega ces da pricas Vidim da ne mozes pratiti 2-3 teme koje sam sebi postavljas..A ti si dobar,nisi imao multi acc..reon1,reon1337,reon1g ma to su samo neki da ne nabrajamo dalje

Nije multi acc,nego mi je vLex odobrio da napravim ovaj acc,sto mozes i njega pitati
amsi je napisao/la:
prvo se ti sredi..i dogovori se sa sobom oko cega ces da pricas Vidim da ne mozes pratiti 2-3 teme koje sam sebi postavljas..A ti si dobar,nisi imao multi acc..reon1,reon1337,reon1g ma to su samo neki da ne nabrajamo dalje

Nije multi acc,nego mi je vLex odobrio da napravim ovaj acc,sto mozes i njega pitati
Daj mi linkove tih profila glupane, ja sam mjenjao nick a nisam pravio multi accove kako si samo retardiran ja ne mogu da vjerujem !
reoN1 je napisao/la:
Daj mi linkove tih profila glupane, ja sam mjenjao nick a nisam pravio multi accove kako si samo retardiran ja ne mogu da vjerujem !
smorio si

btw. sto trubis ovdje i vrijedjas..kad vidis da ga ne hvalim samo ja Evo u ovoj temi bar 3 covjeka su ga pohvalila da dobro obavlja svoj posao.
HAHAHAHAAHHAHAHA oko cega se vi prepirete
irholio je napisao/la:
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

JEL TE STID ?!?!

prijatelju pun server jbt od predhodnog mixa i ja da tebe cekam da se ti nakanis uci na ts3 i server jbt

ako ti je stalo do mixa j**o te on skinite meni admina stavite ga njemu pa nek on dize mixeve j**o ga mix u rčma

j**o te dan pun server ja tebe da cekam ne pada mi na pamet bgm
Znaci pitaj nooxa jesam li bio na tsu u sobi gore prico sa njim onda ste dosli svi gore i ti si digo temu. Addo sam se na nju al nisi me muvo znaci bio u sobi addo se al briga tebe ti jarane svoje pustas da igraju, molim da negovori nesto sto nije bolo pozcao :( low
ANIRee je napisao/la:
Znaci pitaj nooxa jesam li bio na tsu u sobi gore prico sa njim onda ste dosli svi gore i ti si digo temu. Addo sam se na nju al nisi me muvo znaci bio u sobi addo se al briga tebe ti jarane svoje pustas da igraju, molim da negovori nesto sto nije bolo pozcao low
kakve ba svoje znam samo jednog sa GAMERS.BA portala a to je Amar "Mandriva" D. a ove sto nazivas "moje" su ljudi koji su igrali mix prije tebe i naravno da cu njih pustit da igraju :S

jesi napačen
pa ja znaci add nista tebi ne znaci ti pustas po svom cejfu low :(
irholio je napisao/la:
kakve ba svoje znam samo jednog sa GAMERS.BA portala a to je Amar "Mandriva" D. a ove sto nazivas "moje" su ljudi koji su igrali mix prije tebe i naravno da cu njih pustit da igraju :S

jesi napačen
Pustati njih da igraju,to je normalno? Pa oni su odigrali svoj mix nisu se addali na novi, cemu onda dizati temu da se ljudi adduju ako ce se tako raditi... nego rasprava je glupa maximalno, mod bi trebao zakljucati ovo dok je vrijeme a vi nastavite na nekom drugom mjestu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.