Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zalba za mix

433 pregleda · 31 odgovor · otvorena 10.08.2011. u 14:10

Eh vako. Ja ne znam zasta sluzi ADD za mix kad se ovo ovako radi

Addam se treci a ne igram mix :( loww

Admin : Irholio
Vjerovatno si bio afk tokom biranja. Ljudima stalo da se igra a ne da se ceka neko. Pa te zamjenili. (=
Bio je on tu bio sam i ja ali ja mislim da nije bilo mjesta tako da nisi ni igrao,a mene su zvali ja se nisam ni add-ovo i rekao sam de nego drugi igra
ANIRee je napisao/la:
Bio sam tu ceko muv u sobu :(
gukni golube na mic :)
Ali brate ako sam se addo valja bi bio red da igram a ne da igra neko ko se nije addo ...

A i prico sam na mic sve fino i ceko muv al nista
Ne znam zašto svi napadate momka.
Možda je stvarno pričao na mic,ali očigledno admini igraju kako im se kita diže.

Admin treba biti kažnjen.
ANIRee je napisao/la:
Ali brate ako sam se addo valja bi bio red da igram a ne da igra neko ko se nije addo ...

A i prico sam na mic sve fino i ceko muv al nista
ojjj reci mi molim te da je ovo neka sala ? ti dizes temu zbog toga sto nisi igro MIX a napiso si add na temu -.-" ovo se prije rijesavalo po kratkom postupku, a sad svaka tema je ok
Evo javit cu se ja u irholiovo ime jer on ocigledno nije gledao temu. Momak ddNN(ovdje na sajtu dodostyle), jer takoder trebao igrati, ali on ga nije ubacio. Onda je izasao crack(jer se nije addao), i on je usao. Govorio sam mu da i ti trebas, tj. noox je govorio eno nireeta gore on treba igrati. Ali to se desava kad se odma podijelimo jer nas ima puno pa admin ne gleda temu.
bilo je nas 5 od proslog mixa i gore iznad jos 5koji su cekali novi mix.
Irholio digao temu samo formalno jer je znao ko ce sve igrati otprilike(bile sobe pune).Dok si ti dosao na ts3 mjesta vec bila popunjena a playeri addani tako da sljedeci put pozuri mix ne čeka nikoga :/

JEL TE STID ?!?!

prijatelju pun server jbt od predhodnog mixa i ja da tebe cekam da se ti nakanis uci na ts3 i server jbt

ako ti je stalo do mixa j**o te on skinite meni admina stavite ga njemu pa nek on dize mixeve j**o ga mix u rčma

j**o te dan pun server ja tebe da cekam ne pada mi na pamet bgm
reoN1 je napisao/la:
Sada cu da vam uploadam neke slike u vezi Irholia;

bit ce edit!

Uploaded with ImageShack.us
to je bilo kad sam tek dobio admina nisam se bio stelno
reon1 prvo mislim da je nisko sto koristis ovu situaciju i stavljas te slike,to je komanda koja se nauci dok se jednom uradi,ko da je problem ako to nije znao,ne znam sta pokusavas sa tim postici.
drugo,nije bilo uredu ni od strane admina koji je pokrenuo mix da dadne prednost nekom ko se nije ni addao al i meni se to umalo desilo neki dan,ono poceo je djeliti,bilo nas je vise,ja se addo medju prvima i on mene izbaci i ja ga bocnem na TS i kazem mu da sam se na vrijeme add i da hocu da igram i ubaci me a izbaci nekog drugog ko se nije add ... ne moras se ljutiti ako te izbacio ali naravno ni on ne treba tek tako pustati da igra ko stigne bez obzira jel se add il ne...
ja sam bas na jednom mixu vidio admina (nezz ko je bio),momak kaze "necemo poceti dok se ne add svi" a bilo je ja mislim dosta raje na ts ali on hoce sve kako treba... mislim da je to najbolje
a inace sto se tice ponasanja nekih admina i igraca na mixu sam poslao pp i sliku u guestbook adi da vidi to sve
reoN1 je napisao/la:

bit ce edit!

Samo mi nije jasno zasto ti stavljas te slike ? U neku ruku irholio ti je "kolega", to sto momak nije znao nemozes mu zamjeriti, sada je naucio. Momak je stvarno dobar admin, nije sa niskim svadjao, bar ja nisam svjedocio ili cuo da jeste. Dize mixeve redovno, to sto je sada jednu gresku napravio ne kontam zasto se pravio tolika zbrka.

niire lockaj temu jer je ovo vec postalo prepiranje !
chaseN1 je napisao/la:
Samo mi nije jasno zasto ti stavljas te slike ? U neku ruku irholio ti je "kolega", to sto momak nije znao nemozes mu zamjeriti, sada je naucio. Momak je stvarno dobar admin, nije sa niskim svadjao, bar ja nisam svjedocio ili cuo da jeste. Dize mixeve redovno, to sto je sada jednu gresku napravio ne kontam zasto se pravio tolika zbrka.

niire lockaj temu jer je ovo vec postalo prepiranje !
Mogu ti reci da si glup !
reoN1 je napisao/la:
Mogu ti reci da si glup !
reon1 i tebi se desavalo ovo i imam 1 zalbu na tebe...add sam se na mix,usao sam na srv,TS i banovo si me Reci da nisi ?

btw. irholio najbolji admin,nije se niko naucen rodio..a to sto reon1 hoce je samo pokusaj da se skine admin onome ko njemu smeta...dize momak vise mixeva od tebe,tu ne mozes nista
reoN1 je napisao/la:

bit ce edit!

Ti si odma znao da pokrenes skirptu na cw server? I ti si molio pa su ti govorili, a ovim nisi nista postigao.. Samo si ispao glup.

Toliko od mene.

Irholio najbolji admin za mene. Fala cao
amsi je napisao/la:
reon1 i tebi se desavalo ovo i imam 1 zalbu na tebe...add sam se na mix,usao sam na srv,TS i banovo si me Reci da nisi ?

btw. irholio najbolji admin,nije se niko naucen rodio..a to sto reon1 hoce je samo pokusaj da se skine admin onome ko njemu smeta...dize momak vise mixeva od tebe,tu ne mozes nista
Meni se ovo nije nikada desavalo hvala bogu nisam retardiran!
Tebi je zabranjeno igrat gba mixeve , jer si ti onaj "monaconftw"

Ja nemam nista protiv "doticnog" samo kazem da je ado pogrijesio kome je stavio admina..
pusa
reoN1 je napisao/la:
Meni se ovo nije nikada desavalo hvala bogu nisam retardiran!
Tebi je zabranjeno igrat gba mixeve , jer si ti onaj "monaconftw"

Ja nemam nista protiv "doticnog" samo kazem da je ado pogrijesio kome je stavio admina..
pusa
halo momak,jesil ti dobro ? Ja sam monacroN,pa sta ? Ko je rekao da mi je zabranjeno...odigrao sam 10 mix-eva pa niko nista nije rekao...tebi je krivo jer si 1 ili 2x gubio admina zato sto sam te prijavio A kasnije si molio da ne dajem ss-ove kad si psovao sve meni na PM i ja sam to presutio...

Neka se javi ovdje Ado,vLexinho ili ko je vec odgovoran za servere,pa nek mi kaze jel mi zabranjeno igrati Nisam dobio nikakvu poruku...nit sam prekrsio neko pravilo(tipa "nisam dao demo" i sl. )
amsi je napisao/la:
halo momak,jesil ti dobro ? Ja sam monacroN,pa sta ? Ko je rekao da mi je zabranjeno...odigrao sam 10 mix-eva pa niko nista nije rekao...tebi je krivo jer si 1 ili 2x gubio admina zato sto sam te prijavio A kasnije si molio da ne dajem ss-ove kad si psovao sve meni na PM i ja sam to presutio...

Neka se javi ovdje Ado,vLexinho ili ko je vec odgovoran za servere,pa nek mi kaze jel mi zabranjeno igrati Nisam dobio nikakvu poruku...nit sam prekrsio neko pravilo(tipa "nisam dao demo" i sl. )
decko ti si retardiran , nek se vlex javi i nek kaze sta si mu psovao vrijedao po vjeri i tako dalje da sad ne nabrajaam ! ovo ti je 5-ti multi acc na gamersu , nek netko provjeri ip adrese pa ces da vidis

Edit : reci ljudima sto si dobio perm ban!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.