Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Zahtjev za unban - zalba

249 pregleda · 8 odgovora · otvorena 17.08.2011. u 01:08

Pozdrav

Ovako igrao sam na sampu i sada smo opljackali jedan shop i uspjeo sam da pobjegnem policiji,kada sam pobjegao Ado je napisao da je bhop ban te dosao nama na ts i pitao da li je bio jasan,ja sam rekao da je to glupost sto su se slozili i ljudi koji su bili tu u sobi,on je rekao Crack sta ti pricas,rekao sam da me nisu mogli uhvatiti i da je zbog toga bhop ban i on me banovao sa ts-a permanent.

Ako iko ovdje ima imalo razuma da me unban bio bih zahvalan jer necu da se svadjam.

Hvala
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAH

Ja pola sata igr'o SA:MP na g.ba i pros'o sam neke stvari koje nikad nisam pomislio da se mogu desiti online, a ni u RL.
Coquin je napisao/la:
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAH

Ja pola sata igr'o SA:MP na g.ba i pros'o sam neke stvari koje nikad nisam pomislio da se mogu desiti online, a ni u RL.
Znatizeljan sam

?
noke1337 je napisao/la:
Znatizeljan sam

?
Uletim oko 3 navece kad sam sve to install. Dvojica murjaka kaze kontrola, odvedu me u sumu, kazu doveli smo te da te silujemo. Jedan kaze da skidam gace, drugi kreno stenjati, aaa j**i me itd. Ne vrijedi pricati, steta sto nisam ss-o, da vidi raja kakvih morbida ima, al ' et
Coquin je napisao/la:
Uletim oko 3 navece kad sam sve to install. Dvojica murjaka kaze kontrola, odvedu me u sumu, kazu doveli smo te da te silujemo. Jedan kaze da skidam gace, drugi kreno stenjati, aaa j**i me itd. Ne vrijedi pricati, steta sto nisam ss-o, da vidi raja kakvih morbida ima, al ' et
Sve sto cu reci je Boze sacuvaj
Coquin je napisao/la:
hahhaahahahhahhaahahah

je napisao/la:
Ko li su ti silovatelji :D

Jestel vi ovi il ' ?

i ja se pitam bas ko li je
:o hahahahahhahah xd
ili smo ja i Nermin HAHAHHAHA :$ kad smo te na onaj most odveli HAHAHHAA
meni nick Damir_Timmy
vLexinho je napisao/la:
hahhaahahahhahhaahahah

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA VIDI MENE HAHAHAHAHAHAH

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.