Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[GUIDE] Lee Sin the Blind Monk

349 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.08.2011. u 19:59

Objašnjenje Skillova:

Flurry - Ovaj skill je veoma važan za Lee Sina, jer bi bez njega ostali bez energy-a u roku od nekoliko sekundi. Poslije svakog iskorišten skilla napadnite enemy champ-a barem jednom da bi vratili energy.

Sonic Wave/Resonating Strike - Odličan 2 u 1 skill koji radi veći dmg enemy-u ako ima manje hp-a. Koristite ga za squishy-e.

Safeguard/Iron Will - Prvi spell ima mal CD i to je shield koji kada nestane vraća pola energya potrošenog za aktivaciju, možete ga baciti na ally-e ili na sebe. Drugi spell daje armor, lifesteal i spell vamp. Sve u svemu, odličan skill.

Tempest/Cripple - AoE spell odličan za ubijanje creep wave-ova, a također radi dobar dmg u team fightu. Ako protivnika pogodite sa Temepestom, Cripple će ga usporiti za 50% movespeeda i 50% attspeeda.

Dragons Rage - Chuck Norrisov Ulti. Nema se šta dalje pričati o njemu

Skill order:

Masteries:

Summoner Spells:

Runes:

9x Greater Mark Of Strenght
9x Greater Seal Of Resillience
9x Greater Glyph of Strenght
3x Greater Quintessence of Strenght

Item Build:

DPS

Tanky DPS

Early Game:

Lee sin je veamo jak u early game , stoga igrajte sto vise agresivno. Gankajte ako mozete, to je bolje za vas. A kada se budete vracali u bazu kupite Bloodthrister i vratite se na lejn i sakupljajte stakove.

Mid Game:

U mid gameu imate vjerovatno Bloodthirster i bootse pa ste spremni za gankove, laning phase je skoro završen i morate što prije dobiti killove da bi mogli bez problema završiti game.

Late Game:

U late game-u ste završili build i neuništivi ste ako vaš team nije feedao, ulazite u team fightove odmah poslije tanka i pokušajte okupiti što više protivnika na jednom mjestu da bi nanijeli više štete neprijateljskom teamu sa vašim ultijem i tempestom.

Ukoliko se odlučite na jungle u Masteries samo dodajte poen na Improved Smite umjesto na Ability i koristite sljedeću rutu, item build i skill order:

Također imate i Jungle video na youtube-u:
http://www.youtube.com/watch?v=ryefmflegEQ
Lee Sin je, ako se igra neki solidni ELO ranked, beskoristan u liniji. Do nekle je koristan kao jungler, ali ima mnogo boljih izbora od njega. Dok ga ne bufaju ili poprave njegov mobility, on je jednostavno heroj uz kojeg se malo zabavite i opustite, ne heroj kojeg uzimate kada igrate ozbiljno.
Moje lično mišljenje
MAND4 je napisao/la:
Lee Sin je, ako se igra neki solidni ELO ranked, beskoristan u liniji. Do nekle je koristan kao jungler, ali ima mnogo boljih izbora od njega. Dok ga ne bufaju ili poprave njegov mobility, on je jednostavno heroj uz kojeg se malo zabavite i opustite, ne heroj kojeg uzimate kada igrate ozbiljno.
Moje lično mišljenje
Naravno da je korisniji u jungli nego u lejnu jer je predobar za gank , ja licno obozavam ovog heroja takode je zabavan i OP
Guide mi se svidja, i htio sam kupiti Lee Sina, ali nemogu pored Renektona. Nevazno to sad, svaka cast na trudu.
Ja bih nekog zamolio ako nije problem, da napravi neki guide za pocetnike. Znaci da se to sve pojasni, tank, carry, meele i ostali stilovi. Kratice kao naprimjer ss i ostale, ako bi to neko mogao da uradi bio bih mu prvo ja zahvalan, a onda mozda i ostali.

Pozdrav.
Osim sto je zabavan.. ne posjeduje nikakve druge kvalitete
HADEN je napisao/la:
Guide mi se svidja, i htio sam kupiti Lee Sina, ali nemogu pored Renektona. Nevazno to sad, svaka cast na trudu.
Ja bih nekog zamolio ako nije problem, da napravi neki guide za pocetnike. Znaci da se to sve pojasni, tank, carry, meele i ostali stilovi. Kratice kao naprimjer ss i ostale, ako bi to neko mogao da uradi bio bih mu prvo ja zahvalan, a onda mozda i ostali.

Pozdrav.
http://gamers.ba/forum/38/142306/osnove-league-of-legends/
HADEN je napisao/la:
To nista ne pomaze, napisano je ono sto bi i retardiran skontao. No hard feelings. Ja sam zamolio ako se moze pojasniti te kratice i stilovi igranja, sto u navedenoj temi nije objasnjeno. Hvala, poz ^^
Bit će urađeno sutra, sada smo umorni
risk je napisao/la:
Bit će urađeno sutra, sada smo umorni
Nisam nikoga pozurivao, niti govorio da se to sredi odmah. Vec kazem, bilo bi fino da se takvo nesto uradi narednih dana ^^

Skrenuli smo previse sa teme.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.