Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[GUIDE] Brand The Undying flame

289 pregleda · 16 odgovora · otvorena 08.09.2011. u 23:27

Posto vidim da nema guide za ovog champa evo probacu vam ja nesto sklepati..

Eo da krenemo,kao prvo,za ove sto nikad nisu igrali sa ovim championom,nemojte se nadati nekom velikom skoru jer Brand nije Katarina  ali je prejeben u tim fajtu..
----------------------------------------------------------------------------------------
Offense(8) :

IGNITE

Utilty(21) :

Od spelova uzmie Ignite i Flash

Rune :
(9)
Greater Mark of Insight
(9)
Greater Seal of Clarity

(3)
Greater Glyph of Insight

(6)
Greater Glyph of Force

(3)
Greater Quint of Potency
--------------
Potezi;

-
Brand baca vatrenu kuglu i moze stanati protivnika ako je zapaljen
-
Brand ispucava iz zemlje vatru koju nanosi polijepo dmg(ne mogu vas nauciti kako da koristite ovo ali cu malo objasniti,znaci bacajte ovo tamo gdje mislite da ce se protivnicki champ kretati,ukoliko bjezi bacite iza njega,itd..)

Brand zapali protivnika i on gori,gori,gorii 

ULTAAAAA - Ovo je ono najbolje kod njega,ovo koristite u tim fajtovima jer je tu najpotrebnija,pobrinite se da nema puno miniona,znaci kad brand ispali ultu ona se odbija od svakog champ i nanosi dmg, oriana ih skupi vi razjebete xD
-----------------------------------------------------------------------------------
Kada se borite protiv nekog ja bih vam preporucio da udarate ; E,Q,W..znaci E-zapalite,Q-stan +dmg, i W - tad cete ga pretpostavljam i ubiti 
za minione koristite W,E,Q..
---------------------------------------------------------------------------------
sto se tice poteza ja idem ovako;
w,e,q,w,w,r,w,e,q,e,r,e,e,q,q,r,q,q
---------------------------------------------------------------------------------
Eh,od itema ja prvo uzmem Boots of speed(350) 2 mana potiona i 1 helt... Onda idete na mid fatate last hitove,nabijte koji kill,recalajte se i kupite

Nakon toga,polako otvarajte kapu,kad nju uzmete fokusirajte se na giants belt i sto se tice hp i mp vi ste sigurni.. Ako vidite da vas je krenulo sa kilovaima i asistencijama uzmitee Mejai Soulstealer,koji vam po killu daje 2 stacka(8 abilitija) za asistenciju 1 stack,ako umrete oduzima vam se trecina ap-a,kad skupite 20 stackova,smanjuje vam se cooldown za 15%..Nakon toga uzimajte ostale recomended ajteme,bar tako ja radim..
I nemojte pokusavati nista drugo osim AP-a na njega nabacivati,uzalud ce vam to biti  I nikad ne uzimajte 2 kape

to je to,ukratno nesto xD
Ovo C/P sa mobafire ? xD

Znaci Brand, premocan champ.

Imo sam ga namjeru uzeti, al neam para, uzo Nocturne-a.

Samo mu AP pucati i to je to 
ELECTROSTYLE je napisao/la:
Ovo C/P sa mobafire ? xD

Znaci Brand, premocan champ.

Imo sam ga namjeru uzeti, al neam para, uzo Nocturne-a.

Samo mu AP pucati i to je to 
slike su sa mobafire 

Post dobio aplauz od riSk

Solida guide, ukratko receno sve sto se trebalo reci 
ko je sve poceo pisat guide :S

Post dobio šamar od riSk

lAmer je napisao/la:
zar nema pravo pisati guide?
Ostalo je u redu ne sviđa mi se samo mejai to je za levele 15-20 bolje je rushat na siguran ap
sviđa mi se guide pravo

brand prejeben lik, igrao sam par puta protiv njega, i dok nisam nakupovao dobrih itema nisam mu smio prići  
Dobar je guide,jedna stvar : to sto ako vi kopirate guide sa mobafire il leaguecraft nema nikakve veze , vazno je da fino prevedete i docarate nasim LoLasima.

Samo nastavite 
lAmer je napisao/la:
Joj lameru suti majket HAHAHAHAHAHA ti jedini nemas pravo pricat ovdje      

Kako god, dobar guide, samo nije nesto lijep za oko 
Dobar guide, ma da mi više odgovara da plavi runovi svi budu greater glyph of force.
Sve uredu , osim sto brendu ne treba ignite , SVAKI SPELL mu je ignite ? :) uzet clarity za manu i flash posto spamanje napada trosi jako puno mane :)
Meni se licno build ne svidja,sta ce ti lich bane za brenda :| ,drugo runovi mi se ne svidjaju nedobijes ti nista od tih plavih 3 sto si stavio bolje je sve iste.Ostalo je valjda uredu.Pozz
Sauronnnn je napisao/la:
Sve uredu , osim sto brendu ne treba ignite , SVAKI SPELL mu je ignite ?  uzet clarity za manu i flash posto spamanje napada trosi jako puno mane 
pa posle 7-8 lvl ti vise i nece trebati clarity,ignite je prava stvar bar sto se mene tice
Htio sam skrolati da vidim komentare ali sam slučajno ugledao 2 lichbane i prestao sam čitati 

Post dobio aplauz od riSk

MaxYz je napisao/la:
Htio sam skrolati da vidim komentare ali sam slučajno ugledao 2 lichbane i prestao sam čitati 
pa bolje je uzeti 2 lich bane-a nego 2 kape
Build za branda , Dorans ring , Sorcerers shoes il tako nesto :) 1100 sto kostaju , onda rabadon deatchap , pa ryiles crystal scerpter , pa onda za magic penetration od 2250 item , onda jos 1 rabadon ap bude 650 :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.