Posto vidim da nema guide za ovog champa evo probacu vam ja nesto sklepati..
Eo da krenemo,kao prvo,za ove sto nikad nisu igrali sa ovim championom,nemojte se nadati nekom velikom skoru jer Brand nije Katarina
ali je prejeben u tim fajtu..
----------------------------------------------------------------------------------------
Offense(8) :

IGNITE

Utilty(21) :

Od spelova uzmie Ignite i Flash
Rune :
(9)
Greater Mark of Insight
(9)
Greater Seal of Clarity
(3)
Greater Glyph of Insight
(6)
Greater Glyph of Force
(3)
Greater Quint of Potency
--------------
Potezi;

-
Brand baca vatrenu kuglu i moze stanati protivnika ako je zapaljen
-
Brand ispucava iz zemlje vatru koju nanosi polijepo dmg(ne mogu vas nauciti kako da koristite ovo ali cu malo objasniti,znaci bacajte ovo tamo gdje mislite da ce se protivnicki champ kretati,ukoliko bjezi bacite iza njega,itd..)
Brand zapali protivnika i on gori,gori,gorii
ULTAAAAA - Ovo je ono najbolje kod njega,ovo koristite u tim fajtovima jer je tu najpotrebnija,pobrinite se da nema puno miniona,znaci kad brand ispali ultu ona se odbija od svakog champ i nanosi dmg, oriana ih skupi vi razjebete xD
-----------------------------------------------------------------------------------
Kada se borite protiv nekog ja bih vam preporucio da udarate ; E,Q,W..znaci E-zapalite,Q-stan +dmg, i W - tad cete ga pretpostavljam i ubiti
za minione koristite W,E,Q..
---------------------------------------------------------------------------------
sto se tice poteza ja idem ovako;
w,e,q,w,w,r,w,e,q,e,r,e,e,q,q,r,q,q
---------------------------------------------------------------------------------
Eh,od itema ja prvo uzmem Boots of speed(350) 2 mana potiona i 1 helt... Onda idete na mid fatate last hitove,nabijte koji kill,recalajte se i kupite
Nakon toga,polako otvarajte kapu,kad nju uzmete fokusirajte se na giants belt i sto se tice hp i mp vi ste sigurni.. Ako vidite da vas je krenulo sa kilovaima i asistencijama uzmitee Mejai Soulstealer,koji vam po killu daje 2 stacka(8 abilitija) za asistenciju 1 stack,ako umrete oduzima vam se trecina ap-a,kad skupite 20 stackova,smanjuje vam se cooldown za 15%..Nakon toga uzimajte ostale recomended ajteme,bar tako ja radim..
I nemojte pokusavati nista drugo osim AP-a na njega nabacivati,uzalud ce vam to biti
I nikad ne uzimajte 2 kape
to je to,ukratno nesto xD
Eo da krenemo,kao prvo,za ove sto nikad nisu igrali sa ovim championom,nemojte se nadati nekom velikom skoru jer Brand nije Katarina
ali je prejeben u tim fajtu..----------------------------------------------------------------------------------------
Offense(8) :

IGNITE
Utilty(21) :

Od spelova uzmie Ignite i Flash
Rune :
(9)Greater Mark of Insight
(9)Greater Seal of Clarity
(3)Greater Glyph of Insight
(6)Greater Glyph of Force
(3)Greater Quint of Potency
--------------
Potezi;

- Brand baca vatrenu kuglu i moze stanati protivnika ako je zapaljen
- Brand ispucava iz zemlje vatru koju nanosi polijepo dmg(ne mogu vas nauciti kako da koristite ovo ali cu malo objasniti,znaci bacajte ovo tamo gdje mislite da ce se protivnicki champ kretati,ukoliko bjezi bacite iza njega,itd..)
Brand zapali protivnika i on gori,gori,gorii

ULTAAAAA - Ovo je ono najbolje kod njega,ovo koristite u tim fajtovima jer je tu najpotrebnija,pobrinite se da nema puno miniona,znaci kad brand ispali ultu ona se odbija od svakog champ i nanosi dmg, oriana ih skupi vi razjebete xD
-----------------------------------------------------------------------------------
Kada se borite protiv nekog ja bih vam preporucio da udarate ; E,Q,W..znaci E-zapalite,Q-stan +dmg, i W - tad cete ga pretpostavljam i ubiti

za minione koristite W,E,Q..
sto se tice poteza ja idem ovako;
w,e,q,w,w,r,w,e,q,e,r,e,e,q,q,r,q,q
Eh,od itema ja prvo uzmem Boots of speed(350) 2 mana potiona i 1 helt... Onda idete na mid fatate last hitove,nabijte koji kill,recalajte se i kupite
Nakon toga,polako otvarajte kapu,kad nju uzmete fokusirajte se na giants belt i sto se tice hp i mp vi ste sigurni.. Ako vidite da vas je krenulo sa kilovaima i asistencijama uzmitee Mejai Soulstealer,koji vam po killu daje 2 stacka(8 abilitija) za asistenciju 1 stack,ako umrete oduzima vam se trecina ap-a,kad skupite 20 stackova,smanjuje vam se cooldown za 15%..Nakon toga uzimajte ostale recomended ajteme,bar tako ja radim..
I nemojte pokusavati nista drugo osim AP-a na njega nabacivati,uzalud ce vam to biti
I nikad ne uzimajte 2 kape to je to,ukratno nesto xD
uzet clarity za manu i flash posto spamanje napada trosi jako puno mane