Vidim da je navala tema pa da i ja postam još jednu 
Annie je jedan od mojih najdražih heroja koje volim igrati i u normal a i u ranked. U normal sam odigrao jako puno s njom ( ne znam točno) a u ranked 23 runde. Win ratio je preko 60 % a per game average : 12.2 / 5.0 / 9.5 tako da se smatram dobrim Annie playerom
Abillities (Moći) :
Disintegrate [Q]
Annie ispali vatrenu kuglu koja deala damage i vraća manu ako ubije metu.
Cost: 60 / 70 / 80 / 90 / 100 mana
Magic Damage: 85 / 125 / 165 / 205 / 245 (+0.7 scaling s ability powerom)
Cooldown: 4 seconds
Range: 625
Animacija:

Incinerate [W]
Annie uradi damage u liniji ispred sebe,oštećujući sve neprijatelje u AoE[Area of Effect] tog spella.
Cost: 80 / 95 / 110 / 125 / 140 mana
Magic Damage: 80 / 130 / 180 / 230 / 280 (+0.75 ability power scaling)
Cooldown: 8 seconds.
Cone Width: ~45º
Animacija:

Molten Shield [ E]

Annie prizove štit koji smanjiva štetu koju primi (daje armor i magic resist) te vraća dio štete onima koji je udaraju s osnovnim napadima ( basic attack,auto attack , right click)
Armor & Magic Resistance: 10 / 20 / 30 / 40 / 50
Magic Damage: 20 / 30 / 40 / 50 / 60 (+0.2 per ability power)
Cost: 25 mana
Cooldown: 30 seconds
Animacija:

Summon: Tibbers [R]
Annie prizove svoga medu(mawoga) Tibbers-a , koji uradi AoE damage tamo gdje se pojavi. Tibbers može napadati neprijatelje , te "prži" sve neprijatelje koji stoje kraj njega.
Cost: 125 / 175 / 225 mana
Summon Magic Damage: 200 / 325 / 450 (+0.7 scaling s ability power)
Magic Damage koji Tibbers deala neprijateljima oko sebe: 35 (+0.2 scaling s ability power)
Tibbers' Attack Damage: 80 / 105 / 130
Tibbers' Health: 1200 / 1600 / 2000
Tibbers' Armor: 30 / 50 / 70
Tibbers' Magic Resist: 25 / 45 / 65
Animacija:

Pyromania[Passive]

Poslije svakih 5 spellova,sljedeći ofenzivni spell ( Q,W,R) koji Annie casta će stun neprijatelja(ili neprijatelje [W,R]) za 1.75 sec.
Animacija:

Summoner spells:

Znači bez dvojbe Ignite i Flash ali možete uzeti Exhaust / Cleanse umjesto ignite ako niste sigurni u sebe
Skill Order:

Ovo je moj osobni skill order. Q se maxa radi farminga pa onda W koji deala najveći dmg (ne kontajući ulti ofc),Shield se uzima na level 7 i maxa se zadnji. Naravno ulti se uzima kad je god moguće ( lvl 6 ,lvl 11 i lvl 16).
sedmom levelu.
Rune:
: 9x Greater Mark of Insight (0.95 magic penetration - jedna)
: 9x Greater Seal of Clarity ( + 0.065 mana regen / 5 sec per level. +1.17 na 18-om levelu)
: 9x Greater Glyph of Potency ( + 0.99 ability power)
: 3x Greater Quint of Potency ( + 4.95 ability power)
Masteries : 9 / 0 / 21

9 u ofenzivu za AP per level,cooldowns i magic pen.
Itemi(objašnjenje):
Prvi item: Počinjem s Dorans ring jer imam ofenzivne rune pa mi treba taj dodatni HP a mana regen i ability power su uvijek dobrodošli
Farmanje u lane-u je jednostavno , pokušavajte svakog miniona last hittati s Q dok ne chargate passive ( stun) a onda harrasate (pritisak,skidanje njegovog hp-a) pa opet farmate minione / chargate passive. Kad se prvi put vratite nazad uzmite boots lvl1 i Catalyst the protector. Oba itema ( Catalyst the Protector i Dorans Ring) vam daju hp-a što vas čini manje squishy ( krhak,lak za ubiti). Nakon toga idete Rabadons Deathcap i Void Staff te core ( osnovni,jezgreni)build završavate tako što iz Catalysta napravite Bashees Veil.
Ako igra nije završila vaša zadnja 2 itema su Zhonya's Hourglass i Abysall scepter ( dorans prodate).
Ti itemi će vam dati gomilu dmga ( magic penetration i tona ap-a ftw) ali i fin amount healtha,magic resista te armora
Itemi ( slikovito):

Annie je jedan od mojih najdražih heroja koje volim igrati i u normal a i u ranked. U normal sam odigrao jako puno s njom ( ne znam točno) a u ranked 23 runde. Win ratio je preko 60 % a per game average : 12.2 / 5.0 / 9.5 tako da se smatram dobrim Annie playerom

Abillities (Moći) :
Disintegrate [Q]

Annie ispali vatrenu kuglu koja deala damage i vraća manu ako ubije metu.
Cost: 60 / 70 / 80 / 90 / 100 mana
Magic Damage: 85 / 125 / 165 / 205 / 245 (+0.7 scaling s ability powerom)
Cooldown: 4 seconds
Animacija:

Incinerate [W]

Annie uradi damage u liniji ispred sebe,oštećujući sve neprijatelje u AoE[Area of Effect] tog spella.
Cost: 80 / 95 / 110 / 125 / 140 mana
Magic Damage: 80 / 130 / 180 / 230 / 280 (+0.75 ability power scaling)
Cooldown: 8 seconds.
Cone Width: ~45º
Animacija:

Molten Shield [ E]

Annie prizove štit koji smanjiva štetu koju primi (daje armor i magic resist) te vraća dio štete onima koji je udaraju s osnovnim napadima ( basic attack,auto attack , right click)
Armor & Magic Resistance: 10 / 20 / 30 / 40 / 50
Magic Damage: 20 / 30 / 40 / 50 / 60 (+0.2 per ability power)
Cost: 25 mana
Cooldown: 30 seconds
Animacija:

Summon: Tibbers [R]

Annie prizove svoga medu(mawoga) Tibbers-a , koji uradi AoE damage tamo gdje se pojavi. Tibbers može napadati neprijatelje , te "prži" sve neprijatelje koji stoje kraj njega.
Cost: 125 / 175 / 225 mana
Summon Magic Damage: 200 / 325 / 450 (+0.7 scaling s ability power)
Magic Damage koji Tibbers deala neprijateljima oko sebe: 35 (+0.2 scaling s ability power)
Tibbers' Attack Damage: 80 / 105 / 130
Tibbers' Health: 1200 / 1600 / 2000
Tibbers' Armor: 30 / 50 / 70
Tibbers' Magic Resist: 25 / 45 / 65
Animacija:

Pyromania[Passive]

Poslije svakih 5 spellova,sljedeći ofenzivni spell ( Q,W,R) koji Annie casta će stun neprijatelja(ili neprijatelje [W,R]) za 1.75 sec.
Animacija:

Summoner spells:
Znači bez dvojbe Ignite i Flash ali možete uzeti Exhaust / Cleanse umjesto ignite ako niste sigurni u sebe
Skill Order:

Ovo je moj osobni skill order. Q se maxa radi farminga pa onda W koji deala najveći dmg (ne kontajući ulti ofc),Shield se uzima na level 7 i maxa se zadnji. Naravno ulti se uzima kad je god moguće ( lvl 6 ,lvl 11 i lvl 16).
sedmom levelu.
Rune:
Masteries : 9 / 0 / 21

9 u ofenzivu za AP per level,cooldowns i magic pen.
Itemi(objašnjenje):
Prvi item: Počinjem s Dorans ring jer imam ofenzivne rune pa mi treba taj dodatni HP a mana regen i ability power su uvijek dobrodošli

Farmanje u lane-u je jednostavno , pokušavajte svakog miniona last hittati s Q dok ne chargate passive ( stun) a onda harrasate (pritisak,skidanje njegovog hp-a) pa opet farmate minione / chargate passive. Kad se prvi put vratite nazad uzmite boots lvl1 i Catalyst the protector. Oba itema ( Catalyst the Protector i Dorans Ring) vam daju hp-a što vas čini manje squishy ( krhak,lak za ubiti). Nakon toga idete Rabadons Deathcap i Void Staff te core ( osnovni,jezgreni)build završavate tako što iz Catalysta napravite Bashees Veil.
Ako igra nije završila vaša zadnja 2 itema su Zhonya's Hourglass i Abysall scepter ( dorans prodate).
Ti itemi će vam dati gomilu dmga ( magic penetration i tona ap-a ftw) ali i fin amount healtha,magic resista te armora

Itemi ( slikovito):
Ima xy championa koji će te prije sjebati nego Le Blanc.