Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WCG 2011 BiH by ADEPTO

2.673 pregleda · 69 odgovora · otvorena 26.07.2011. u 11:11

Pozdrav ljudi :)

Nakon uspjesno organizovanog ADEPTO BH OPEN-a http://www.adepto.ba / http://www.adeptobhopen.ba nastavljamo sa turnirima. ADEPTO bi trebao dobiti licencu za DreamHack i WCG, medjutim zbog nekih sitnih detalja pune informacije o turnirima imat cemo u uskoro.

Za sve dodatne informacije, pitanja, sugestije i prijedloge mozete mi se javiti na mail

[email uklonjen] ;

ili putem skype-a :

schulzinho10

Pozz i vidimo se preko nisana
Super : ) Samo da bude jos bolja organizacija i bice prejako : )
Super, rekao sam ja poslije Adepta da je ovo uvod u bolje dane CS scene u BiH. Nadam se da će turnir biti još bolje organizovan od Adepto BH Opena. Sretno i objavljujte novosti.
usspjesno odrzano sve bi bilo super da bh telecom nije usrao stvar ali svaka cast organizaciji sto su ostali preko noci i radi,Kada bude wcg ne mojte raditi sve u zadnje dane,
Super! Ove godine očekujte novi tim.

Počeli smo prije 10 dana da igramo... :$
Ako moze tamo negdje 10-15 septembra , jer prvog/drugog ne ide, pocinje skola , pocinju ispiti
Znate ako ste imali neke greske na adeptobhopenu valjda se nece ponoviti svaka cast
Odlično.

Bit će puno novih timova, puno mladih igrača, al kud baš Septembar, početak škole
Kao što reče momak gore iznad, ispiti su na fakultetima pa stoga bi najbolje bilo iza 12-og septembra, možda 17-og, to dođe subota...Ako bude tako vidimo se. :)
Nadam se samo boljoj organizaciji, a ne sve u zadnji cas ;)
Sta je pi**e ne smijete jedan ispit zrtvovati
FZL je napisao/la:
Oci mi iskocile za temom

Svaka cast!
nisu heheh e
hoce li biti LoL?
Stavite što kažu poslije 15. septembra, zbog škole i ispita
Btw mijenjajte be ha telekome, ako vam bude konekcija k'o na adeptu, nećemo do novembra počet' igrati
420risk je napisao/la:
hoce li biti LoL?
Turnir koji slijedi jeste WCG,organizacija turnira ce biti bolja bice oko 70-80 kompjutera tako da ce biti na raspolaganju LoL CS i COD,
Greski nece biti u vezi interneta,nece biti problema oko TS3,oko grafickih...
Ocekujte dalje informacije u toku ove sedmice !!!
/edit
Svaka čast, jedva čekam
omchoo je napisao/la:
Turnir koji slijedi jeste WCG,organizacija turnira ce biti bolja bice oko 70-80 kompjutera tako da ce biti na raspolaganju LoL CS i COD,
Greski nece biti u vezi interneta,nece biti problema oko TS3,oko grafickih...
Ocekujte dalje informacije u toku ove sedmice !!!
/edit:D
cod2 ili cod4 ?
Ovo ja pravo dobro vijest i veoma mi je drago radi tog, nadam se da će organizacija biti još bolja i da će svi biti zadovoljni turnirom.
Najvjerovatnije da cu ovaj put doci sa nekim mixom neka bude organizacija ko u Adepta bit ce perverzija ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.