Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WCG 2011 BiH by ADEPTO

2.673 pregleda · 69 odgovora · otvorena 26.07.2011. u 11:11

Pozdrav ljudi :)

Nakon uspjesno organizovanog ADEPTO BH OPEN-a http://www.adepto.ba / http://www.adeptobhopen.ba nastavljamo sa turnirima. ADEPTO bi trebao dobiti licencu za DreamHack i WCG, medjutim zbog nekih sitnih detalja pune informacije o turnirima imat cemo u uskoro.

Za sve dodatne informacije, pitanja, sugestije i prijedloge mozete mi se javiti na mail

[email uklonjen] ;

ili putem skype-a :

schulzinho10

Pozz i vidimo se preko nisana
Samo da nadogradim na ovu temu :P
Necu da se pravim pametan nego hocu da vas jos informisem ;)

Vako qWCG je planiran da se odrzi 9 i 10 septembra ;) tako sam cuo.
Novac za ucesce ce biti 15 km po igracu. znaci 75 po ekipi ;)

NAPOMENA: Znaci ako ste bili na adeptu onda mozete imati besplatan ulaz tako pokazivanjem akretacije sa adepta. I akretacija na pojedinacno ucesce. Npr. Igrali ste sa mixom na adeptu i nasli ste novi team, ostali clanovi moraju platiti dok ti pokazivanjem te acretacije sa adepta nemoras ;) JASNO :P

Onda pobjednici kvalifikacija tj 1 ide u poljsku. Dok mi je nesto bilo cudno reko je i da prva 3 idu u beograd. E sad neznam koliko je ovo tacno izmjesano beograd i poljska.

80% je sigurno da ce 2 tima imati placeno putovanje u koreju od strane sponzora koje budu skupili.

Eto to je to ;)

Post dobio šamar od Nicky

TMaSTeR je napisao/la:
Samo da nadogradim na ovu temu :P
Necu da se pravim pametan nego hocu da vas jos informisem ;)

Vako qWCG je planiran da se odrzi 9 i 10 septembra ;) tako sam cuo.
Novac za ucesce ce biti 15 km po igracu. znaci 75 po ekipi ;)

NAPOMENA: Znaci ako ste bili na adeptu onda mozete imati besplatan ulaz tako pokazivanjem akretacije sa adepta. I akretacija na pojedinacno ucesce. Npr. Igrali ste sa mixom na adeptu i nasli ste novi team, ostali clanovi moraju platiti dok ti pokazivanjem te acretacije sa adepta nemoras ;) JASNO :P

Onda pobjednici kvalifikacija tj 1 ide u poljsku. Dok mi je nesto bilo cudno reko je i da prva 3 idu u beograd. E sad neznam koliko je ovo tacno izmjesano beograd i poljska.

80% je sigurno da ce 2 tima imati placeno putovanje u koreju od strane sponzora koje budu skupili.

Eto to je to ;)
Sta to ti lupas ?
TMaSTeR je napisao/la:
Samo da nadogradim na ovu temu
Necu da se pravim pametan nego hocu da vas jos informisem

Vako qWCG je planiran da se odrzi 9 i 10 septembra tako sam cuo.
Novac za ucesce ce biti 15 km po igracu. znaci 75 po ekipi

NAPOMENA: Znaci ako ste bili na adeptu onda mozete imati besplatan ulaz tako pokazivanjem akretacije sa adepta. I akretacija na pojedinacno ucesce. Npr. Igrali ste sa mixom na adeptu i nasli ste novi team, ostali clanovi moraju platiti dok ti pokazivanjem te acretacije sa adepta nemoras JASNO

Eto to je to
Bravo, nista nije tacno
- taj posao ostavi organizatorima a ne da ti lupetas.
Schulz je napisao/la:
Sta to ti lupas ?
Takve sam informacije dobijo od Zige dok sam sluso pa neznam jesam li sve fino ali je to to ;)
TMaSTeR je napisao/la:
Takve sam informacije dobijo od Zige dok sam sluso pa neznam jesam li sve fino ali je to to ;)
Ovo za lupanje ti je Ziga napisao :D
Super ovaj put bih trebao doc.
Schulz je napisao/la:
Sta to ti lupas ?
hah pa decko je objasnio neke stvari :P :D
beastich_ je napisao/la:
http://wcg-adria.com/

Zasto nema nista na ovoj stranici o WCG 2011 BiH
Bice ubrzo, cekamo neke detalje :)
Schulz je napisao/la:
Bice ubrzo, cekamo neke detalje :)
ja se prepao reko nema nista od toga :S
Amko1337 je napisao/la:
Postoji li mogucnost da se ubaci CoD2?
Mozda bude turnir u Codu, al pobjednici nece ici na zavrsnicu WCG-a ;)
Valjda je bolje da se turnir igra 10 i 11 svi ce moc doc jer je skola i ispiti do petka ;) a mislim da nece bit 9 i 10.

Bice obavjestenje
Ima li kakvih informacija ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.