Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WCG 2011 BiH by ADEPTO

2.673 pregleda · 69 odgovora · otvorena 26.07.2011. u 11:11

Pozdrav ljudi :)

Nakon uspjesno organizovanog ADEPTO BH OPEN-a http://www.adepto.ba / http://www.adeptobhopen.ba nastavljamo sa turnirima. ADEPTO bi trebao dobiti licencu za DreamHack i WCG, medjutim zbog nekih sitnih detalja pune informacije o turnirima imat cemo u uskoro.

Za sve dodatne informacije, pitanja, sugestije i prijedloge mozete mi se javiti na mail

[email uklonjen] ;

ili putem skype-a :

schulzinho10

Pozz i vidimo se preko nisana
@ Schulz

jučer, 02.09.2011 u susjednoj nam zemlji Srbiji su završile prijave ekipa, a kvalifikacije će startati krajem mjeseca.

da li se zna nešto povodom naših kvalifikacija, barem nešto okvirno kako bi se mogle uskladit sve obaveze.
nessajaaaaaa je napisao/la:
ocel bit shta od ovog? mnogo ste neozbiljni u organizaciji...
Bice kao srpski SEC izgleda..."e cao, sutra se igraju kvalifikacije, pa nek dodje ko moze" :D
Najlakse je pljuvat po organizaciji :D
Schulz je napisao/la:
Najlakse je pljuvat po organizaciji :D
pa kad je ovakva organizacija i treba je pljuvat realno!
nessajaaaaaa je napisao/la:
pa kad je ovakva organizacija i treba je pljuvat realno!
Pa realno ako ista bude, ti ces MOZDA doci i sjest da igras..a to sto se neko mjesecima, mozda i vise zajebaje te boli neka stvar. Bolje ikako nego nikako !

MOZDA jer si prodao x puta + lakija cu ti svezat za vrat :D
Schulz je napisao/la:
Pa realno ako ista bude, ti ces MOZDA doci i sjest da igras..a to sto se neko mjesecima, mozda i vise zajebaje te boli neka stvar. Bolje ikako nego nikako !

MOZDA jer si prodao x puta + lakija cu ti svezat za vrat :D
mogli ste nam reci kakvo je stanje, sta se desava
KostamaN1 je napisao/la:
mogli ste nam reci kakvo je stanje, sta se desava
Stanje je takvo da je sve na cekanju. Nazalost i ja cekam kao i vi. Sve se to prenosi hijerarhijski. Uglavnom, cim bude zvanicno bilo sta ja cu to da prenesem svima. Pozdrav

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.