Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sta mislite o adminima svih servera i koji su ono naj

2.711 pregleda · 90 odgovora · otvorena 21.12.2006. u 13:04

Evo raja daj da vidimo kako vi ocjenjujete rad i zalaganje admina svih domacih servera i koju bi petorivcu ono izdvojili kao top 5

LP Djimi_gloo
               Zwer je napisao/la:
Clan_Mill ?

bas to

ja neznam kad sam zadnji put vidio ovu mapu na bilo kojem serveru!!

ajde Loki bar ti nam na iliji sredi da malo igramo ovu mapu
pls jaka mapa totalno i svagdje se igra(na turnirima i ligama) samo kod nas ne

yassa
               exec. je napisao/la:
Rece mi haver da 4m1r ima admina na Bihnet-u ... Ja to licno nisam vidio, al et.... I ima shejtan isto na Bihnetu (ne znam odakle je on, mislio sam da je i on iz gracanice, al mozda sam se zajebo) ....

spisak admina na bihnet serverima

1.Lvc
2.oneL
3.Zuka
4.Daesthanas
5.Zoso
6.cloud_rider
7.tip
8.Rev.

6 & 7 zanemarite imaju admina ne znam zasto pricao sam sa glavnim nece da kaze zasto imaju admina 1 su oba usli na server.

vi ste kreteni
hmm igram pretezno na logosoftu jer je epn i bihnet pun debila (cast izuzetcima)

najbolji admini za men su :

1. sNake
2. freak.
3. Bladehood
4. b0de
5. tip

...ima tu jos dobrih admina na drugim serverima (yassa,yalle,zoso...) al ovih 5 po men obavlja najbolji posao i sto je najvaznije razumiju se u to sto rade...

shejtan etc. imaju admina kojeg su odradili jednom admini kojeg necemo imenovati , ja mislim da je dosad promjenjen njegov setinfo
Mislim , lijepo postavljena tema , jedan dan sam igrao i admin umjesto da baci restart promjenio je u istu mapu , sto je za mene cisti apsurd .

Danas sam igrao CS online i admin je imao skor
kill 34 death 3 , , , pa stvarno je li ovo moguce .
Zakljucio bih da je Admin najveci citer od scih na serveru ...

Naravnp da ima jos argumenata ,,, ali opcenito admine ocjenjujem sa ocjenom 1 , iako cast izuzetcima .
Obicni smrtnici citam vas ^^

btw : 217.75.192.82:27015 pw : lol

- 217.75.192.82:27016 pw : cwlol

p.s. Ko kaze na ovoj temi jos jedanput da je neko od admina sa logosofta debil , to znaci automatski vrijedzanje .. njega .. tj mene , tj cijelog portala .. btw u daljem slijedi http://gamers.ba/pravilaforuma.php Zabranjeno nesto nesto nesto ^^

- Sto se tice admina na serverima hm ... Bihnet je sastavio finu ekipu sto se tice admina , nemam primjedbu na bilo koga! Svaka cast momci samo tako nastavite.

- Sto se tie admina na EPN'u sha reci .. vecina nas sve to zna ... dosta tamosnjih admina igra sa wh'om , necu sada da govorim pojedinacno .. vec se to zna al otom potom , ja tamo NISAM admin , mozda je i bolje , nekad s vremena na vrijeme uletim kada me isprovociraju na Logosoftu .. tako da znam kako se situacija krece Imam ja dosta t0ga reci za epn al neda mi se trositi ove rijeci .. sem pohvala da odlican posao rade admini : Djimi , Tempa , extibo , Xander , tip , sto nemogu reci za ostatak .. to je ono koliko poznajem ! Jos nesto mobla za nekoga od glavnih ljudi u epn'u da nestavljaju one rtd mape tj fy ... kada je vec server na 32 slota jer je nemoguce igrat neznam da imas kakvu god masinu , misija nemoguce. Da ukazem da za amx nisu : Knele , Marinac i jos neki

Sto se tice Admina na serveru Logosoft ( meni najdrazem ) sve sto mogu reci jeste da je server full 24/7 , ima dosta admina = manje cheatera = bolja igra = bolja posjecenost , sto nemogu reci ostali serveri . Server mislim da ima najbolji ping gledajuci na osobe koje neigraju iz Sarajeva .. tako da isto tako ostali serveri nemogu da se pohvale s tim =) Na serveru je situacija uvijek smirena i niko nije maltretiran da nije zasluzen , jos nesto da odgovorim ovim leekovima koji govore da neko na njima lijeci zivce ... eh pa kada vidis da te je neko banovao cim si usao na server = banovan si dan prije , 2 , 3 , 5 , sedmicu itd .. al nick je ostao zapamcen ( jednom cheater - uvijek cheater ) tako da nemojte da pisete opet te gluposti da vas neko banuje jer ste ga ubili , jer ste se stekali ... kada bude taj demo snimljen da vas neko maltretira bez razloga automatski mu se ukida amx .. znaci record boki me maltretira - enter ( snimas situaciju ) upload demo www.rapidshare.com i onda nam svima pokazes da je to istina / ako je .

Eh ovo je bio dugacak post ( bez edita ) tako da cu morati da se oprostim od vas do neke druge zanimljive teme .

Naj admini na Logosoftu su :

- Yasmina
- Yasmina
- Yasmina
- Yasmina
- Yasmina

p.s.s.s.s.s.s. mo-mo g0ta skiLLz
               Zwer je napisao/la:
sorry zaborawio sam da je on admin (osim njega i enteL-a

eh vako....EPN admini bzeee......
Bih - net dobri nisu losi ne igram previse tamo al su ipak dobri....

Logosoft - ubijedljivo najbolje admine ima i neka tako ostane ne treba se nikome vise davati admin nigdje....

a enteL kolko igra cs svaki dan .....jes mlad al nea veze bolji je od pola admina
ima mnogo admina na nasim serverima dovoljno da uklone one suvisne
ali i ima asmnina koji koriste aim pro
Pola ovih sto pricaju nevaljaju admini su provjereni cheateri (ili ljubomora)...nekada mozda dobiju ban i bez provjere kada nemaju cheat...al to je z*** toga sto su nekad prije uhvaceni..pravilo je cheateru ne dozvoli da se vraca na server...a oni koji su sumnjivi budu provjereni...tako da bar kod mene greske su rijetke...slazem se da neki nisu zasluzili admina...(marinac),5-6 godina igram cs-a pa znam procjeniti...mnogi znaju da ne zloupotrebljavam amx...al' eto...ja se ne hvalim samo govorim cinjenice...a izmedu ostalog savrsenog admina nema.....

Hmmmm tema coool.. Nema te sta spamati vise sve vam je bok1 reko. Sto dalje pisati covjek koji zna sta je to biti ADMIN..
Mislite to je ono kulerski poso radis raji sta hoces psujes im ovo ono... E nije pasice nije

NEKA SE JAVI OSOBA KOJU SAM JA BANOVO NA EPNU JA CU OTICI I IZBRISATI SEBI PW !!!!! Jesam kickovo ALI samo one koji su u bazi i neigraju i na njima raja pravi score... i MOZDA nekog radi psovke MOZDA

Ipak za mene ostaje ADMIN svih vremena bU na bihnetu taj me je covjek prije svakog kicka obavjsti STO KICK tj ..psovka ....ping..... i ja to postujem. Ja sam na epnu davno dobio admina a igro sam na serveru 3 mj nisam palio pw...

Admini sa 1.5 v
bU
bok1
abasi
...

Admini sa 1.6 v
EPNovci
Coldo..Ham0 RoSSi..G4zija..fatboy..role_ TEOL
bok1..nexT..Cage..b0de..bladehood... LOL
rambo..Closer........... BIHNET

ZZ by Xand3r

btw: Ova tema ce mnoge gamere da posvadja al eto i bice netrpeljivosti kad se conn na server a na njemu admin protiv kojeg su pisali ovdje....

Molim sve Admine svih servera : Sto ste ovdje procitali kritike o sebi da ne ispoljavate bjes na serveru gdje imate pw ... tj ne banajte i ne kickujte momke koji su ovdje pisali protiv vas IZUZEV ako su zasluzili

ZZZ

lepe i ruzhne reci proletishe kroz ovu temu, konacno tema koja je probudila mnoge gamere iz sna

Neki gotive :
-Servere gde ima admina koji tvrde da mogu prepoznati chitera a uvek banuju suprotno shto ide njima u korist
-Servere gde imaju prijatelja admina shto takodje ide njima u korist
-Servere gde su oni sami admini i ako chitaju to takodje ide njima u korist
-servere gde niko ni sa kim ne kontaktira, gde se svadja z*** sitnice takodje u njihovu korist, i da ne nabrajam tonu drugih stvari

A neko vec gotivi :
-Server koji ima 40+ admina i uve ama bash uvek ce biti neko tu da vas uputi na pravi put, pripomogne, kickuje po potrebi,
-Server u kojem su chiteri nepozheljni ni u kakvom slucaju, bio on admin ili ne, bio on neko i neshto ili ne,
-Server na kome je uvek zezanje, gde je zabranjeno vredjanje, gde nema psovke,
-Server koji zraci pozitivnom energijom
-Server koji ima svoj kutak na forumu gde se skuplja druzhina, svi koji su korektni, ( ne moraju biti admini ) svi koji su tu da se shale, druzhe a ne da vredjaju, bice bratski prihvaceni
-Server.... ( u ciju je ovo korist ? )

Postoji jedan takav server.. ali necu da reklamiram, prosudite sami
Btw. Ne bih da izdvajam admine na serverima.
Zna se gde su najbolji admini
               bok1 je napisao/la:

- Sto se tice admina na serverima hm ... Bihnet je sastavio finu ekipu sto se tice admina , nemam primjedbu na bilo koga! Svaka cast momci samo tako nastavite.

Tnx boka , nastojacemo da nastavimo odnosno da poboljsamo nas admin-team.
Best of:

D_A_L_A_B_U
Joe
storm_raider
Silencer
Agressor
B U D A L A
mrk1
Ich
NoPr0blem
Cranky
eminem
Sl@dj@
boss_a
Arkan
moKe
mItA
Ledeni
sKater
ZEKA
GenKy
Cub!C
urkes
Minist@r
eXe_bRE
AyS
mag1
rob1
fixer
pajser
Butcher
kal1mero
Mikac
Lanfear
Voodo child
cold_metal
crew.sicknes
Venom
VooDoo
[AMc] SK ^ M1n3 ^
HellRaiseR

Slavko je napisao/la:
Best of:

D_A_L_A_B_U
Joe
storm_raider
Silencer
Agressor
B U D A L A
mrk1
Ich
NoPr0blem
Cranky
eminem
Sl@dj@
boss_a
Arkan
moKe
mItA
Ledeni
sKater
ZEKA
GenKy
Cub!C
urkes
Minist@r
eXe_bRE
AyS
mag1
rob1
fixer
pajser
Butcher
kal1mero
Mikac
Lanfear
Voodo child
cold_metal
crew.sicknes
Venom
VooDoo
[AMc] SK ^ M1n3 ^
HellRaiseR

to Admini sa terra.neta ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.