Evo raja daj da vidimo kako vi ocjenjujete rad i zalaganje admina svih domacih servera i koju bi petorivcu ono izdvojili kao top 5
LP Djimi_gloo
LP Djimi_gloo
2.711 pregleda · 90 odgovora · otvorena 21.12.2006. u 13:04
| koji je najbolji Admin hmm taj nepostoji , al znam koji je najgori a to je onaj mali potti koji nema 14 godina [URL]Deasthanas[/URL] |
vidi screnshoot koji si stavio i samo mi nađi to "ban" previse si pametan za sve nas |
za tebe sam nikola tesla...pa kick et...i to bez razloga...nabijem ja i tebe i bihnetov server na muski spolni organ...kome on daje admina....CAST IZUZECIMA:..... |
| a ti imash? |
lol...hahha e ****m li ti mamu usta....bar bi bio admin kako treba...nebi se kurcio kao ti..."LIZACU SUPAKA" : |
abasijev supak lizes reto usrani...nezelim vise odgovarati na ovu temu...od sad dajem odgovore na komentare normalnih ljudi.....a mora da ti je jezik porastao.."LIZACU SUPAKA" |
nezelim dobit ban radi nekog retardiranog debila koji ima admina...i radi sta hoce...brukas server debilu...pa dobro mozes lizati vidi se da ti je jezik porastao....a abasija neznam...neho se vidi u svakom tvom drugom postu kako mu lizes supak...jel ti to on sredjuje admina![]() |
| sestrin ti supak lizem . . . |

beze ce te ban dobiti radi glupe svadje ...

| .mora da ti abasi staru guzi....pa ga gotivis......... |
pa on napise da mu je on najbolji admin, i onda kaze..pa ne znam da li ima admina,tako sam cuo ...
jale extra momak...
a najgori admin mi je LoKi lood ko struja salim se nije ni on los samo je nabrijan |
neslazem se sa tvojim rijecima jer ti menozes traziti od njih druge mape nego moras stavljati sta raja oce da igra nemozes staviti piranese npr. niko nebi igro posto je debilska mapa. tu nisi u pravu |

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.