Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sta mislite o adminima svih servera i koji su ono naj

2.711 pregleda · 90 odgovora · otvorena 21.12.2006. u 13:04

Evo raja daj da vidimo kako vi ocjenjujete rad i zalaganje admina svih domacih servera i koju bi petorivcu ono izdvojili kao top 5

LP Djimi_gloo
No1-server EPN

1. DJIMI_GLOO
2. EXTIBO
3. TEMPA
4. KNELE
5. RA1N

OJHAAAA Djimi CARE!!
ova je tema po jedn o20-ti puta ovdje malo otidji na search pa ces vidjet ...budite malo kreativniji
NajBolji server je EPN, pa zatim BihNet!!!
ADMINI
1: KNELE
2: oneL
3: Djimi_gloo
4: tempA
5: eXtibO

ADMINI SU MALOUMNI JER BANAJU BEZ RAZLOGA TREBA IM SVIMA ODUZET I DATI NEKOM NORMALNOM ADMINA. moje misljenje
               mouze je napisao/la:
ADMINI SU MALOUMNI JER BANAJU BEZ RAZLOGA TREBA IM SVIMA ODUZET I DATI NEKOM NORMALNOM ADMINA. moje misljenje

Bas bih tebe volio vidjeti u ulozi administratora...
Wako ... Prwo moje misljenje o ADMINIMA.
Sto se tice EPN-a znaci nema admina da je dobar.
Pod 1) niko nezna od njih sta znaci rijec admin.
2) neznaju da ziwe a kamo li da igraju CS-a
3) Znam da ih ima puno ali zajedno kad se sabere nemaju 1 god ... radnog staza sto se tice igranja CS-a. Mali ectibo me nerwira samo tako.Cuo sam da je nekom rekao neznam tacno kojem adminu kaze "Tebi cu dati admina zato sto si poznat" HAHAHAHAHAHA IDIOT MALI...
Kad je on dosao na scenu meni se CS ogadio i onaj serwer EPN.Mogu pusat do sutra ali samo kazem kad ufatim malog extiba znaci nema ga.Ne postoji wise.

Bihnet:admini su bolji nego na EPN-u.Neznam tacno koji su ali oneL i Rev se izdwajaju od ostalih.Kao i swagdije i na Bihnetu ima tuta admin u owom slucaju na ta tuta je Deahtanas ili neznam kako wec znam da je nesto wako. Znaci lik me uzasno nerwira i mislim da i on nema 1 god radnog staza igranja CS-a.
Logosoft mislim nas najjaci serwer ima puno amdina ali nema to nikakwe weze.Samo sto su par admina na Logosoftu cheateri prowjereni puma.- itd ...

Neznam wisehe sta da kazem
Ja bi predlozio sam jednog admina a to je storm_raider hwala.
Danas ide ofo ono daje se admin onome ko nezna da igra
Sto se tice EPNa admini su dobri! Niho previse seres jeste da ima bze admina al vecina je OK!

tempA mi je najjaci na epnu posto su ra1n i ostali izgubili admine !

a opcenito LOGOSOFT ima jake admine sto jest nije

Igram samo na terri i na KGB i na oba servera su admini za 10 dok samo SILENCERu ****m sve sto ima u familiji za bezvezno banovanje na 2 458 446 minuta *(MORONCINA)*
sry za psovke
               oka. je napisao/la:
Sto se tice EPNa admini su dobri! Niho previse seres jeste da ima bze admina al vecina je OK!

tempA mi je najjaci na epnu posto su ra1n i ostali izgubili admine !

a opcenito LOGOSOFT ima jake admine sto jest nije

sorry zaborawio sam da je on admin (osim njega i enteL-a
ne znam sto svi pircaju o tim adminima vise oko 6 tema je bilo za nekih 10 dana u vezi admina zato su neki dobili ban kao onaj u.v bektas itd.... kod nas nema pravog admina svi se furaju nesto kao ko su kao oni i ne vidim razloga da se prica o njima :S
Zaborawio sam samo josh nesto da kazem ...
Mape odkako znam za EPN se igraju dd2,inferno, aztec cbble nuke neka i train kad mu nekad izleti mapa za 20 igraca LOL. Ja reko extibu hocemol citaw ziwot igrat 4 mape.Kaze on "Sta ja tu mogu raja hoce" pa reko ebo te (...) jesi li ti admin ili oni .
Stawi piranese,prodigy ili torn idiote mali.Tup BAN
               velahavle_ je napisao/la:
ima dobrih admina...zapravo svi na epn-u su dobri.....

HAHAHAHAHHAHAHAHA TUP MRTAW.
Idi ubij se potegni sam se be za uho i nabij se nogom .... :@@
GOnet public
212.200.164.6:27015

GOnet DM server
212.200.164.9:27015

ima 12 admina i 3 glavna... ali uvijek je malo admina jer ima previse cheatera
Rev ubjedljivo najjaci : )
               Finch je napisao/la:

1. DJIMI_GLOO
2. EXTIBO
3. TEMPA
4. KNELE
5. RA1N

DJIMI_GLOO IS THE BEST!!

Pa sta je owo ? DJIMI_GLOO NICK MU SWE GOWORI HWALA.Tup mrtaw !!!!!
               Finch je napisao/la:

1. DJIMI_GLOO
2. EXTIBO
3. TEMPA
4. KNELE
5. RA1N

DJIMI_GLOO IS THE BEST!!

ulizi se duboko duboko u supak !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.