Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MSN skoro pa ''nestao'' (Diskusija)

413 pregleda · 34 odgovora · otvorena 07.07.2011. u 14:13

Pozzzzzzz....GaMeri:D

Moram nesto sa vama podijeliti,ustv. moram da vas pitam da li iko vise koristi MSN Messenger onako kao sto ga je koristio nezzz prije 2 godine odnostno koliko puta dnevno,sedmicno , pa mjesecno...ja mislim dacemo doc na male cifre ,Zasto? odgovor je samo 2 slova -FB(Facebook).

-Ja licno vise i ne koristim MSN mess. jer se niko vise ne dop. na njemu ,nema nikog online skoro nikad ,svi su na fb, a da nema msn-a nebii fb-a ni bilo jer ko nema e-maila nemoze napravit porfil(normalno ,a sjecam se prije odp 2,5 godine svi su furali po msnu i onda sam ja prvi (ne prvi,ali prvi u om kraju) napravio fb profil ,nisu znali ni staje to ....vasi komentari , misljenja ,sveje dobro doslo..

ps.molim admina da ne brise temu,hvala.
Koji ce mi MSN kad imam na fb chat, tako sam da smeta !
fb mi sluzi za kontakt ovako sa ljudima sa fakulteta (koje trebam s vremena na vrijeme nesto pitati a nisu mi toliko bitni da kazem da ih cimam za msn) dok msn koristim za ljude koje malo vise znam... mada i msn sad slabije koristim ali ne zbog fb, nego jednostavno se mijenjam, nije mi više zanimljivo toliko tipkati... što sam se ispričao ispričao sam :D.. sad samo po potrebi razmjena informacija i to je to :D.. a nema se ni vremena više za one razgovore "da ubiješ dosadu" :D...

a isto tako, počeo sam dosta i skype koristiti ...

ali kad hoću s nekim duže popričati, radije ću na msn
FB tek nedavno video chat uveo haha. Prvi mail tacno 10 god. proslo kako sam napravio - slika. MSN je davno pruzio sasvim dovoljnu uslugu za komunikaciju, ovo kasnije sto je nastalo je preseravanje i nepotrebno, narusavanje privatnosti u cilju zarade.
Ja sam bio zaspostavio MSN zbog Facebook-a i skoro pa "uništio" život fb glupostima. Više nisam izlazio vani, skoro pa 24 sata dnevno sam provodio na fb..

..Dok ga nisam izbrisao :D

I od tad živim ispunjen život :D

OT: Koristim MSN povremeno da se čujem s prijateljima, porodicom i život mi je puno bolji.
KillaFromManilla je napisao/la:
- Kako cu preko msn-a lajkove skupljat?
jel zivis od lajka?

Post dobio aplauz od aTiLa

Koristim msn u istoj mjeri kao što sam koristio i prije 2 godine. Jednostavno puno ljudi imam na msnu koje ne znam, tako da je bolje da su na msnu nego da ih imam na facebooku a da nemam pojma ko su šta su . Pored msn-a i facebooka i onaj gtalk je drama dobar. Jednostavan program bez puno peglanja.

cvya
Ne znam zašto bi nestao? Draži mi je msn 200 puta od facebooka kojeg vodi zuckerberg i preko kojeg pare zaradjuje. Ja fb koristim jer me je familija natjerala, inače ga nikad ne bi napravio. Msn za chatanje kad sam u igricama i nemam potrebu da ulazim na fb nikad više. Ne znam zašto bi propao uopšte.. uvijek je predstavljao jednostavan način za chatanje bez mnogo privatnosti i tako će ostati. Naravno, prije par godina ljudi nisu ni znali za fb nego za msn, tako da je uvijek prednost msna iznad fba. Ja lično znam ljude koji dan danas koriste msn nakon više od 6+ godina, a nemaju fb.
Facebook je "IN" djecuriji koja nemaju pametnija posla nego da se slikaju 200 puta dnevno i postaju te slike i onda cekaju like. MSN nece pasti tako lako.
U mene je i facebook a i MSN non-stop upaljen, mada na facebook-u vidim šta ima novo, i minimize. Dok sam na MSN češće, gledam ko je online, i tak' to. I na facebook-u, svi mi pišu na chatu, a ja ne odgovaram nikako, dok na msn uvijek se javljam svima..
Na MSN jedino udem kad ocu da igram sa drugom neku ON-LINE igru(preko mikrofona se cujemo ),a i to vise nekoristim sad samo TS
Eto da i ja podijelim s vama par stvari....:D

-I ja sam poceo slabije koristiti fb,udjem 1 sedmicno ,vidim notifikacije itd. malo se dopisujem nekad. a na msn-u sam cesce ,checkiram e-mailove itd.

-Nece ni Fb jos dugo , 3 godine max. ce biti popularan i onda ce dosaditi svima ,u to sam siguran....pozzz
MSN mi je uvjek bolji od fb , njega samo koristim zato eto sto ih je vecina na fb pa se tako cujem sa njima.Takodje Skayp mama al kad upalim komp upalim odma i Skayp i Fb i msn i tako kad god hocu s nekim da se cujem trazim ga na sva tri mjesta :P nazalost vecinom bude na facebook-u .I da vise ne koristim msn :( nego ebuddy jer je msn ovaj novi 2011 meni skroz sjebano i bezveze ono im nije trebalo . . .

u svakom slucaju ljuuudi vratite se na msn ♥ :D
Hah, davno sam se prestao sablaznjavati na stanje danasnjeg drustva, jbg, jad i gotovo, pa se samo hladno prilagodjavam. Msn je upaljen kad je i pc upaljen, ali gotovo nikako preko njega ne "četujem". 95% toga ode na fejsbuk, ne svidja mi se ali tako je.

U zadnje vrijeme koristim fb chat kao msn, napravio sam si "applikaciju" pa imam samo fb chat prozorcic a ne i citavu fb stranicu.

Iako je ovo jadan odgovor, stacu malo sam umoran, i meni je par puta palo na pamet dignuti ovakvu temu. Steta sto je ovo ipak gejmers, gdje pojam diskusije nije previse poznat pojam
ja koristim MSN za dopisivanje, na facebooku kad mi se neko javi, i da pogledam kakvih gluposti ima, al vecinom je tu MSN

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.