Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MSN skoro pa ''nestao'' (Diskusija)

413 pregleda · 34 odgovora · otvorena 07.07.2011. u 14:13

Pozzzzzzz....GaMeri:D

Moram nesto sa vama podijeliti,ustv. moram da vas pitam da li iko vise koristi MSN Messenger onako kao sto ga je koristio nezzz prije 2 godine odnostno koliko puta dnevno,sedmicno , pa mjesecno...ja mislim dacemo doc na male cifre ,Zasto? odgovor je samo 2 slova -FB(Facebook).

-Ja licno vise i ne koristim MSN mess. jer se niko vise ne dop. na njemu ,nema nikog online skoro nikad ,svi su na fb, a da nema msn-a nebii fb-a ni bilo jer ko nema e-maila nemoze napravit porfil(normalno ,a sjecam se prije odp 2,5 godine svi su furali po msnu i onda sam ja prvi (ne prvi,ali prvi u om kraju) napravio fb profil ,nisu znali ni staje to ....vasi komentari , misljenja ,sveje dobro doslo..

ps.molim admina da ne brise temu,hvala.
gmail
live
yahoo
i jos dosta privatnih mail-ova i niko ne bi mogo fb napraviti ??
msn isfuro jbg
Ma msn zakon , na msnu sam češće nego na fb ,
Ja koristim msn od 2005-2006 godine. I danas sam po citav dan online, mada skoro nikad nisam tu ! :D

Fb sam napravio 2009 godine i to prvenstveno zbog pokera. Kasnije sam ga poceo koristiti, za sta je i namijenjen. :)
A jbg jerane tako ti je to

Evo sad ce doci i ovaj Google + ( nesto slicno facebooku samo kao bolje) znaci msn ce i dalje biti samo za poruke xD
Sad je FB in ....joj kad se sjetim ,visis na MSN po cijeli dan, a FB gotovo da nisam koristio, ali sad su druga vremena ...:(
I ja lično sam prestao koristit msn, facebook rocks !
pa jel logika da ce svi na facebooku se dopisivat ? samo otvoris browser i odma si na chatu, a onako dok se ti logujes, cekas minutu pa jos kad skontas da nema vise niko ko koristi msn -.-"
Sto jest jest.

~ MSN ja mislim za godinu vise nece biti u upotrebi ako nesto novo mu ne naprave sada msn>facebook ima i skype,msn se do sad koristio za kameru ako neko nema skajpa ali sad je i fb dosao a svi ga imaju ..
Licno uvjek sam preferirao MSN, ali jbg. danas je FB bolji, mislim za druge, ne za mene. Tako da, nije vise ono, udji na msn, nego ja udjem na FB i javim se doticnim osobama koje trazim, moras se prilagoditi. Na FB udjem ponekad koju pokera, MSN koristim iskljucivo stalno, ali kako sam vec rekao, ostali su na FB pa mi nema fajde biti online.

Uglavnom, veliki nedostatak MSNa je sto neke osobe statuse "online - busy - away" ne koriste korektno, ja kada god sam AWAY sigurno nisam za kompom, kad sam BUSY sigurno cu odg. ali sam vjerovatno u nekom poslu, a ONLINE samo kada ne igram igrice, jer kad sam u CS offline sam obavezno. Tako da, i STEAM status takodje, kada god sam away znaci da sam namjerno ostavio upaljeno ali nisam tu. Mislim da se to postuje cjenio bih MSN i ostale programe koji imaju "statuse" mnogo vise, ali eto, ne mozes ti nekome dokazati neke stvari.
Na msnu sam online kada sam na računaru, znači svo vrijeme je upaljen, a na facebook uđem samo po potrebi, znači rijetkost.

Msn volim zato što ima dosta "Chat" opcija, i zato što nema laga, da poruke ne stižu i slično.

Tako da MSN FTW <3
Facebook fail (N)
MSN (Y)

poz'
imam WLM 2011 i ne sviđa mi se, a mrsko mi instalirati stariji, pa sam većinom na fbu
MSn isfurao prije znam po citavu noc na msn a sad samo fb
Pa prije su svi bili na MSN , al kao sto si i sam napisao udjes na MSN nema nigdje zive duse , naravno da ces i ti ici tamo gdje su svi u ovom slucaju na FB ...
Jos su sad skoro ugradili i na FB - video chat , tako da ces jos vise ljudi biti na FB ...

Bez ikakve uvrede znate onu izreku "Kud svi Turci tu i mali Mujo " ... :D
ma msn zakonn :D nikad ko na fbu napises nesta da ne ode il :S
na fbu pisem roman enter :s i vidim nakon 2-3 min nema odgovora refresh stranicu nidjee texta baa -.-

msn bolji 100x samo sto ga sve manje koriste :/
FaceBook udjem jednom dnevno i to na 15 min,a na MSN online najmanje 10 h ...

MSN >>> FaceBook.

za ove koji kazu nema ljudi koji koriste msn ? kako onda ja imam preko 300-400 prijatelja na msn-u ??
Meni je msn upaljen uvijek, kad se kompjuter upalim automatski log-in, jedino mi sluzi da aktiviram neki account ili slicno ..
Ja sam prije stalno koristio al sad mi nešto se sjebalo i nmg da uđem više na MSN

Pa sad samo FB i koristim
ja goristim na msn vecinom, a na fb udzem jednom u 2 dana da vidim novosti ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.