Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Msn hakovan !!

242 pregleda · 10 odgovora · otvorena 27.09.2011. u 22:42

Say hello !!

Imam jedan msn - koji je ajmo' reci hakovan ili sam ja promjenio pass pa se nesjecam. Jel postoji mogucnost da vratim pass nekako ?
Platis i oni ti vrate :S

Msm imas razne programe koji ti mogu ocitati sifru ali se placaju :(
Ima opcija ako se sjećaš onoga pitanja kojeg si stavio kada si pravio msn, a druga opcija neznam.

Post dobio aplauz od pN

Ides na hotmail stranicu , ukucas mail i dole ides forget pass i pratis upue .Upises tajno pitanje ono i resetujes pas
Ako se sjecas sigurnosnog pitanja ili drugog mail-a preko kojeg mozes vratit :D
vrabaCC je napisao/la:
Ides na hotmail stranicu , ukucas mail i dole ides forget pass i pratis upue .Upises tajno pitanje ono i resetujes pas
Haj da i to probam jel na engleskom ili na nasem.Aj ti probaj poslacu ti 1 km kredita ako uspijes ?*
Alternativna e-mail adresa ?
Ako ti ne moze ni jedan od tih nacina tipa alternativni email, secret question i sl. udji preko internet explorera i kad odes na forget my password odi na TRUST PC ili tako nesta i probaj preko toga, tako sam ja vratio svoj email.
Mozes naci razni programa na netu koji se placaju i za nih ti 100% garantuju da rade!! Gdje pise ako se placa da mora da radi?? Platil sam 3€ za takav program i nista zato takve programe ti ne bi preporucio!! Isti free programi vjerovatno ces sebi snjima nakacit virusa pa eto ti o5 problema znaci okani se tih programa!!
Pokusaj preko sigurnosnog pitanja ako se mozes sjetit ili neka alternativna e-mail ili nesto trece!! GL
odes na hotmail , pa na forgot password ako ne znas pitanje , a nemas alternate email adresu , napises im fino poruku oni ti otvore tiket i sve sto znas i tom accountu napises u tom nalogu i ukoliko oni razmotre i ti podaci budu dovoljni da verifikuju tvoj acc oni ce ti ga vratiti uprotivnim nista... :)
@gamers.ba/profil/abblle obrati se njemu on je Justice-u vratio hakovan maill ?

Ne citiraj me .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.