Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] KajotY

476 pregleda · 30 odgovora · otvorena 03.07.2011. u 13:29

Odavno nisam podigao PIC temu.

Za ovu PIC temu pripremio sam 3 siga i jeda LP

Prvi sig vam je svima poznat, pobjednik SOTM8 :$

Drugi sig je pobjednik SOTW 84 @ Blacksungfx, tema je bila "Whips, hoons, and wheels"

Treci sig je sig koji sam jutros zavrsio, dosta sam radio na njemu, znam da fali tekst ali vjerujte bolje ovako izgleda .

U boji:

B&W:

I da ne bude da kajoty radi samo sigove evo jedan LP

Direkt Link

" rel="nofollow" target="_blank">http://img51.imageshack.us/img51/6258/gba3zvezde.png[/img]

--------------------------------------------------------------------------------

" rel="nofollow" target="_blank">http://img96.imageshack.us/img96/5881/gba5zvezda.png[/img] ( samo SM )

Svaki savjet je dobrodosao

I dont like to be called Kayoty :@
1. najaci i ostali i su dobri

Ocjena

radovi su veoma dobri prvi mi se nekako najvise svidja kao i porsche

Svi su dobri pogotov ovaj 2 mi se svidja 

kajoty jel sad sve ok 

Prvi, drugi i treci b/w su odlicni, treci u boji treba jos doradit boje sa desne strane izblijedile, wall je solidan jos malo dorade oko sljema i bice jak.

kayoti sta vise da kazem  , sve odlicno u svom stilu uradjeno (ali u zadnje vrijeme radis sve na isti fazon) lp mi se svidja extra  , sve pohvale
Pa kayoti xD

Fali kod jokera ls, ostalo je sve veoma originalno. Fne ideje. Uklopio se font, prostor ispunjen, dosta detalja ima itd.. Sig mi se veoma svidja. Mozda bi kod njega samo zatamnio malo doljnji dio slike. Pokrio ove ljubicase cize od kosulje sto se vide. 3/4 boje su vrh za sig.

Drugi sig, previse monotonih boja. Font je isfurao u predhodnim radovima, ne moze sve na isti fazon. Trebao si se vise poigrati sa samim autom, sem ubacivanja ovog dima. Zgrade upotpunjju pozadinu. Ovdje ima puno jaceg potencijala za razvoj siga, nemoj da ti ovo bude finalna verzija.

Pogledaj ovaj sig. Prevladava jedna boja, ali ima dotatnih 2/3 zbog kojih se sig istice. Detalji su najbitniji.
Ovom je jedina zamjerka sigu sharp.

Treci sig je solidan. Trebao si malo vise naglasiti render, da se lakse uoci. Boje odlicno uskladjene. LS je mogao biti bolji. Font mu fali da sve zajedno upotpuni, zajedno sa ovim po meni greskicama, ispred navedenim. Velicinu okvira bi takodjer promijenio.

Black and white verzija mu ne godi, lose izgleda, zbog jakih tonova boje koje si koristio u color verziji.

Wall je fin, mada nije za desktopa. Ima finih, ali ima i suvisnih stvari. Moje misljenje da je malo previse natrpan efektima i samom kompozicijom. Ali tema je japanese empire, pa stoga i shvatam pretrpanost.

minus

Post dobio aplauz od KajotY

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.