Diskusija
[PIC] Ramche
358 pregleda · 18 odgovora · otvorena 14.07.2011. u 10:10

Not bad! Fini radovi

Ne sviđa mi se drugi rad, ovo ostalo dobro

Sve u svemu solidni radovi, poz.
Nije loše, nastavi raditi i vježbati 

sigovi su solidni , avatar dobar , slika nevalja nema neku posebnu poruku , treb'o si makro ovo ono i dobro bi bilo

Spiderman ftw gg =D

oba siga: no flow, no depth, no light source, no blending at all
avatar je stvar ukusa (po mom ne valja)
fotografija, nista ni s cim (da budem precizniji, hajmo svi uzet neki uber pixelated mobitel il kameru, i samo opalit random sliku ... eh da, tada dobijes ovakav rezultat)
http://www.good-tutorials.com i edukuj se ..
savjet: pocni radit manipulacije, jer sigove NIKAD neces naucit. radis ih od kako si se naslikao na ovom podforumu i los si od prve teme do ove sada
no hard feelings, al pokusavam da budem realan. ako ti zatreba kakve pomoci ili linkova sa tutorialima, slobodno mi se obrati. tu sam da pomognem
Post dobio aplauz od KajotY

Realan broj zvjezdica. Gledaj da mi najviše možemo dati 4 zvjezdice, tako da je DVICA odlična ocjena za tebe.
Radovi nisu nimalo loši, šta više onako kul su, uglavnom se da gledati u njih, dosta tema odmah zatvorim ali ti si jedan od onih "dizajnera" koje "poštujem" (gledam radove). Nemoj misliti da sam sada odličan, nego to odredim po nekom ukus jednostavno. Sto se tiče svakog rada, najbolji mi je ovaj spiderman signature. Boje su fino posložene, render upao kako treba, pozadina odrađena uredno, nije fenomenalna jer znam da uvijek može bolje, ali je to to, uglavnom.. ova slika nema neko znacenje ono poruka slike je retardirana iskreno

Sretno i još dosta boljih radova.

Kao sto je TRL rekao, ne pokazujes nikakav napredak. Ovaj prvi sig, napravio si ih 5246254 na tu foru.
Ako radis sigove zato sto su u neku ruku "art", bolje ti je radi manipulacije.
Dobru manipulaciju mozes uokviriti i staviti na zid.

Nije lose, pravo mi svidja drugi sign.

Slaba trica , -3
Kritike imas iznad gore
Btw Dedakovicu

Svaka cast , visoka ocjena za drugi sign odlicno uradjeno.

- Ova zadnja slika fail.
Moja ocjena : 
Iskreno, ovaj put si me razocarao. Toliko dugo radis te sigove a nikad napretka.Svaki tvoj sig nema deptha , flowa niti pravilne pozicije rendera i slova. Ako procitas onaj tut koji sam napisao , ili bilo koji moj tut ili neki drugi , napredovao bi i sa tehnikama i sa svim.
1.Sig nema dubine nikakve , boje previse sjedinjene (utapas render
) Onaj crveni crack brush si mogao makar staviti na overlay.
Efekt na ruci spidermana stvarno low , kao da si samo bijelim brushem povukao preko ruke i eto. Tu mora da bude dosta paznje posveceno ako hoces nesto dobro. Na primjer ako ces vec s brushem, uzmes 2 layera i u jednom brushas po ruci bijelom bojom a u drugoj crnom, (nadji neki dobar brush nemoj basic) crni stavi na overlay i onda ispravljaj u tom layeru (crnom layeru) bijelom bojom dok ne dobijes neki dobar rezultat. Naravno u sredini se treba nalaziti neki slabi lens flare koji se nece toliko primijetiti, samo poneka linija ce viriti iz svjetlosti. I u sredini isto postavi i bijelu tacku koja se nece toliko primijetiti , sa crvenim outer glowom koji ce imati neki blending mode po tvojoj zelji.Kasnije kada dodas photo filter iznad svega toga , boje ce se lijepo uklapati i to ce izgledati lijepo. Vidim da ne koristis ni photo filtere ni gradient mapove ni nista ,a to ti znatno utice na kvalitetu samog siga.Text nije lijepo pozicioniran niti je font i boja fonta uredu. A brusheve koje si koristio u pozadini ,ti preporucujem da ostavis. Napravit cu uskoro jedan tutorial o sigu ( o ovom zadnjem captain america ) U kojem ces imati dosta i o dephtu i flowu i poziciji focala ( ako se sjecas sta je powerpoint npr.) i texta.
Nisi ni poveo brige o renderu nikakve.
2.Sig . Prva stvar koju sam primijetio je da se boje rendera i pozadine ne uklapaju.Ako primijetis boje pozadine su ti za neki broj nijansi svijetlije od rendera .Render nisi izabrao dobro jer nema nikakve dinamike niti se desava neka akcija.Opet si nabrushao malo zutom i smedjom bojom na crnu pozadinu. Sig ni u kojem slucaju nema flowa , niti se focal po necemu istice , ja ovdje prvo sto vidim je ova puska, jer je ona najistaknutija i meni se cini da je ona ovdje focal.O renderu nije povedena nikakva briga nego si ga samo onako postavio.Boje se stvarno ne uklapaju i sig nema nikakvu dubinu ni ovdje . Zalosno je sto je puska focal i sve ostalo nije uredu ali eto nadam se da ce biti bolje nekad.
Avatar mi se cini kao da sam ja bio inspiracija. Opet ludi font i crna i pink boja to sam navikao od tebe
.
Fotografija nije nista posebno , jedino sto sam primijetio je da imamo isti mobitel. I bit fotografije nije da je rezolucija sto veca nego da ona ima smisla i da je barem na neki nacin unikatna i lijepa za pogledat.Zato kazem da mi fotografija nije nista posebno.
Sve u svemu ovaj put si zasluzio ovu ocjenu jer se toliko dugo bavis sa sigovima itd a nikakav napredak.

Iskreno, ovaj put si me razocarao. Toliko dugo radis te sigove a nikad napretka.Svaki tvoj sig nema deptha , flowa niti pravilne pozicije rendera i slova. Ako procitas onaj tut koji sam napisao , ili bilo koji moj tut ili neki drugi , napredovao bi i sa tehnikama i sa svim.
1.Sig nema dubine nikakve , boje previse sjedinjene (utapas render
) Onaj crveni crack brush si mogao makar staviti na overlay.Efekt na ruci spidermana stvarno low , kao da si samo bijelim brushem povukao preko ruke i eto. Tu mora da bude dosta paznje posveceno ako hoces nesto dobro. Na primjer ako ces vec s brushem, uzmes 2 layera i u jednom brushas po ruci bijelom bojom a u drugoj crnom, (nadji neki dobar brush nemoj basic) crni stavi na overlay i onda ispravljaj u tom layeru (crnom layeru) bijelom bojom dok ne dobijes neki dobar rezultat. Naravno u sredini se treba nalaziti neki slabi lens flare koji se nece toliko primijetiti, samo poneka linija ce viriti iz svjetlosti. I u sredini isto postavi i bijelu tacku koja se nece toliko primijetiti , sa crvenim outer glowom koji ce imati neki blending mode po tvojoj zelji.Kasnije kada dodas photo filter iznad svega toga , boje ce se lijepo uklapati i to ce izgledati lijepo. Vidim da ne koristis ni photo filtere ni gradient mapove ni nista ,a to ti znatno utice na kvalitetu samog siga.Text nije lijepo pozicioniran niti je font i boja fonta uredu. A brusheve koje si koristio u pozadini ,ti preporucujem da ostavis. Napravit cu uskoro jedan tutorial o sigu ( o ovom zadnjem captain america ) U kojem ces imati dosta i o dephtu i flowu i poziciji focala ( ako se sjecas sta je powerpoint npr.) i texta.
Nisi ni poveo brige o renderu nikakve.
2.Sig . Prva stvar koju sam primijetio je da se boje rendera i pozadine ne uklapaju.Ako primijetis boje pozadine su ti za neki broj nijansi svijetlije od rendera .Render nisi izabrao dobro jer nema nikakve dinamike niti se desava neka akcija.Opet si nabrushao malo zutom i smedjom bojom na crnu pozadinu. Sig ni u kojem slucaju nema flowa , niti se focal po necemu istice , ja ovdje prvo sto vidim je ova puska, jer je ona najistaknutija i meni se cini da je ona ovdje focal.O renderu nije povedena nikakva briga nego si ga samo onako postavio.Boje se stvarno ne uklapaju i sig nema nikakvu dubinu ni ovdje . Zalosno je sto je puska focal i sve ostalo nije uredu ali eto nadam se da ce biti bolje nekad.
Avatar mi se cini kao da sam ja bio inspiracija. Opet ludi font i crna i pink boja to sam navikao od tebe
. Fotografija nije nista posebno , jedino sto sam primijetio je da imamo isti mobitel. I bit fotografije nije da je rezolucija sto veca nego da ona ima smisla i da je barem na neki nacin unikatna i lijepa za pogledat.Zato kazem da mi fotografija nije nista posebno.
Sve u svemu ovaj put si zasluzio ovu ocjenu jer se toliko dugo bavis sa sigovima itd a nikakav napredak.
Post dobio aplauz od KajotY

Not bad .
eto objasnili su ti sve oni gore nemam ja sta pametovati
btw avatar mi se svidja drama
btw avatar mi se svidja drama
Zadnja slika mi se nikako nesvidza
(*) tanko sto rece trl

btw. vi gore,što dajete po 4 zvezde fail
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.