Vidi se da si pazio na tut, i bogme dosta si naucio, pa da krenemo
1. prvo poboljsanje u odnosu na tvoje ostale radove je flow, jedino sto ga kvari je ovo desno od njegove glave, to probaj jos malo pomjeriti u desnu stranu, da ga uskladis sa ovim dijelom iza njega.
drugo sto mi upada u oci je ls, koji je njubovski :p, ali ok, tako sam i ja donedavno sam i ja tako radio, srb (soft round brush) 200px, bijela boja i udri

, medjum NOT! probaj ls izvesti nekim effect c4d ili nekim drugim efektima
treca stvar je ovaj looooow border to podhitno skidaj
kompo onako, nije nesto kompleksna, ugl neki jednostavniji efekti, probaj u buducnosti dodavati vise elemenata u rad, tako ces naravno dobiti na kompleksnosti rada, a samim tim i ranku
smeta mi ovaj zblurani dio gornjoj lijevoj strani, presao je preko ls-a, pa to izgleda dosta ruzno, mislim da si tim pokusao dobiti dobinu ili ne? medjutim nisi uspio
kod drugog je slicna stvar kao sa prvim, jedino text bode oci, sklanjaj to, ls opet srb, ovde si mogao dobiti dobru dubinu, da si malo pomjerio ove zgrade, da sam na tvom mjestu ja bih malo cropao sa strana, jer su strane poprilicno prazne
afro, isto kao ^ , ne svidja mi se to sto si vecinu preuzeo iz tuta, cak i render, kad radis po tutu uvijek nastoj da pratis tut, ali da uzmes svoje resurse, tako ces bolje nauciti, text low
ovu fotku si ti slikao? ako jesi nije losa, ako si dodao samo ove efekte onda i nije nesto
kad se sve sabere, oduzme, pomnozi i stepenuje to bi bilo

-